تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):توكل بر خداوند، مايه نجات از هر بدى و محفوظ بودن از هر دشمنى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860486545




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

همسايه غيرقابل اعتماد ایران و سوریه |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: همسايه غيرقابل اعتماد ایران و سوریه
به دولتمردان تركيه و تغييراتي كه در تركيب آنها پديد آمده نگاه كنيد. به عملكرد دولت اردوغان در كوباني بنگريد. در اين سخن داود اوغلو نخست‌وزير مرموز تركيه تأمل كنيد كه مي‌گويد فقط در صورت برنامه‌ريزي براي سقوط دولت بشار اسد است كه تركيه وارد صحنه عمل در وقايع سوريه خواهد شد.
کد خبر: ۴۴۱۰۶۷
تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۳۹۳ - ۰۷:۱۹ - 11 October 2014


جمهوری اسلامی در سرمقاله امروز نوشت:


دولت تركيه، اكنون به يك تهديد براي امنيت منطقه و منافع ملي جمهوري اسلامي ايران تبديل شده است. اين تهديد را دولتمردان ما نبايد ناديده بگيرند يا از كنار آن با غفلت و بي‌تفاوتي عبور كنند.


جريان داعش، كه از خرداد ماه سال جاري با اشغال استان‌هاي شمال غرب عراق بروز و ظهور جديدي پيدا كرده، يك پديده عادي نيست. درباره اين جريان نبايد فقط به اين نكته كه توسط آمريكا و مهره‌هاي منطقه‌اي آن خلق شده و آلت دست آنهاست اكتفا كرد. اين، يك جريان حساب شده با اهداف از پيش تعيين شده است كه برخلاف ظاهر ديوانه‌واري كه دارد، با برنامه به پيش مي‌رود و برنامه‌ريزاني دارد كه نه تنها ديوانه نيستند بلكه بسيار دقيق عمل مي‌كنند و اگر ما هم با برنامه‌اي دقيق با آنها مقابله نكنيم پشيمان خواهيم شد. اين، درست است كه عوامل اجرائي حاضر در صحنه داعش، افراد جاهلي هستند كه با عقل فاصله زيادي دارند و دين خود را نيز از كساني مي‌گيرند كه كارشان بازي با دين و احكام خداست، لكن ما نبايد به اين ظواهر اكتفا كنيم و نبايد فريب ظاهرسازي‌ها را بخوريم. پشت پرده اين جريان آلوده خبرهائي وجود دارد كه ما بايد خود را با آن خبرها و جريان‌سازاني كه با مهارت درحال دنبال كردن اهداف خطرناك خود هستند، طرف حساب بدانيم.


به دولتمردان تركيه و تغييراتي كه در تركيب آنها پديد آمده نگاه كنيد. به عملكرد دولت اردوغان در كوباني بنگريد. در اين سخن داود اوغلو نخست‌وزير مرموز تركيه تأمل كنيد كه مي‌گويد فقط در صورت برنامه‌ريزي براي سقوط دولت بشار اسد است كه تركيه وارد صحنه عمل در وقايع سوريه خواهد شد. به نفس راحتي كه سران رژيم صهيونيستي به خاطر پيشروي داعش در عراق و سوريه مي‌كشند توجه كنيد. انفجارهاي اخير لبنان و اهداف آن را زير نظر بگيريد. در بمباران‌هاي بي‌خاصيت اما پر سر و صداي داعش توسط ائتلاف به اصطلاح ضد تروريسم به سركردگي آمريكا كنجكاو شويد و همراه با اين موارد، به اين سؤال جواب بدهيد كه داعش در هفته‌هاي اخير آيا از ناحيه اين ائتلاف و به ويژه دولت تركيه تحت فشار قرار گرفته يا با دست بازتر به پيشروي ادامه مي‌دهد؟ اينهم البته سؤال مهمي است كه هواپيماهاي ائتلاف با دقتي كه دارند چگونه مرتكب اينهمه اشتباه شده‌اند و صدها نفر از نيروهاي ضد داعش و مردم عادي را در عراق و سوريه به خاك و خون كشيده‌اند؟ آيا اين كشتارها عمدي نبوده؟!


درباره آمريكا و ائتلاف رسواي ضد تروريسم و عملكرد آن سخنان زيادي وجود دارد كه در وقت ديگري بايد به آنها پرداخت. آنچه اكنون مهم است و بايد به فوريت به آن توجه شود، رفتار دولتمردان تركيه و شخص رجب طيب اردوغان است كه عليرغم لاف‌هاي دوستي كه با جمهوري اسلامي مي‌زند، برخلاف امنيت منطقه و در جهت مخالف امنيت ملي كشور ما عمل مي‌كند. او از يكطرف از مجلس تركيه براي ورود ارتش كشورش به خاك عراق و سوريه به بهانه مقابله با داعش مجوز دريافت مي‌كند و از طرف ديگر در مقابل جنايات داعش در كوباني كه در برابر چشمان وي صورت مي‌گيرد هيچ اقدامي به عمل نمي‌آورد. روشن است كه دولت تركيه با برنامه آمريكا براي ساقط كردن دولت بشار اسد در سوريه هماهنگ است و آنچه از خرداد ماه گذشته توسط داعش در عراق و سوريه صورت گرفته فقط صحنه‌سازي برنامه‌ريزي شده‌اي بود كه طراح اصلي آن آمريكا و بازيگران آن علاوه بر داعش، دولتمردان تركيه نيز بودند و هستند. آنها مي‌خواهند شكست سه سال و نيم توطئه خود عليه دولت سوريه را با طرح بظاهر مقبول ائتلاف براي مبارزه با تروريسم جبران كنند. اين اقدام، تأمين امنيت رژيم صهيونيستي و سركوب مقاومت را در دستور كار خود دارد، توطئه‌اي كه علاوه بر ناامن ساختن منطقه، امنيت ملي ايران را نيز به خطر مي‌اندازد.


دولت تركيه اكنون در توطئه‌اي شركت كرده است كه علاوه بر كمك به رژيم صهيونيستي و ايجاد حاشيه امن براي اشغال‌گران فلسطين، تهديدي جدي براي امنيت ملي ما محسوب مي‌شود. اينكه رجب طيب اردوغان، عليرغم شعارهاي اسلامخواهي دوران جواني و شعارهاي ضد صهيونيستي دوران نخست وزيري خود، اكنون چگونه به يك آلت دست و مهره بي‌اراده براي صهيونيست‌ها و شريك ناامن ساختن كشورهاي اسلامي و همسايگان تبديل شده و همانند عروس خيمه شب بازي توسط آمريكا به بازي گرفته شده، داستان ديگري است كه بايد جداگانه بررسي شود، لكن آنچه اكنون مهم است اينست كه مسئولان ايراني تكليف خود را با اين همسايه غيرقابل اعتماد روشن كنند. مسئولان ما نبايد اجازه بدهند امنيت ملي كشورمان توسط كساني كه از شركاي عمده تجاري ايران هستند به خطر بيافتد. اين سياست بهيچوجه قابل قبول نيست كه ترك‌ها از ثبات و امنيت سرمايه‌گذاري در ايران حداكثر استفاده را ببرند و در عين حال، به امنيت ملي ما خيانت كنند. مسئولان ايراني بايد براي بازداشتن دولتمردان تركيه از مشاركت در توطئه‌اي كه آمريكا در سوريه و عراق درحال اجراي آنست به اقدامات عملي جدي روي آورند و به شعار دادن اكتفا نكنند.















این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 58]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن