پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1850433291
امام هادی(ع) گنجینهای پایانناپذیر از دانش/ احیاکننده خطبه غدیریه در جامعه
واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > مرکز > قم بمناسبت ولادت امام هادی(ع)/
امام هادی(ع) گنجینهای پایانناپذیر از دانش/ احیاکننده خطبه غدیریه در جامعه
قم - خبرگزاری مهر: حضرت امام علی النقی(ع)، امام پاکی و روشنایی، ستاره راهنمای بشریت، گنجینه ازشمند کرامت، قله بلند فضیلت، گلبرگ درخت رحمت، برگزیده خداوند رحمت و احیا کننده خطبه غدیریه در جامعه است.
به گزارش خبرنگار مهر، 15ذی الحجه هر سال قمری مصادف است با سالروز ولادت حضرت امام علی النقی(ع)، که در اطراف مدینه از مادری بافضیلت به نام سمانه یا سوسن متولد شد و با شهادت پدر بزرگوارش امام جواد(ع) در سال 220 هجری، در سن هشت سالگی منصب الهی امامت را عهده دار شد. شاید این پندار چندان صحیح و متقن نباشد اما احساس میشود کوتاهی و کم کاری ما در شناخت زوایا و ابعاد مختلف زندگی ائمه علیهم السلام در رابطه با امام هادی (ع) دو چندان است تا جایی که میتوانیم امام هادی(ع) را امامی بنامیم که نمیشناسیم. امام هادی(ع) خوش خوترین و راست گوترین مردم بود. کسی که او را از نزدیک میدید، خوش برخوردترین انسانها را دیده بود و اگر آوازهاش را از دور میشنید، وصف کاملترین فرد را شنیده بود. هرگاه در حضور او خاموش بودی، هیبت و شکوه وی تو را فرا میگرفت و هرگاه اراده گفتار میکردی، بزرگی و بزرگواریاش بر تو پرده در میانداخت. او از دودمان رسالت و امامت و میراث دار جانشینی و خلافت بود و شاخساری دل نواز از درخت پربرگ و بار نبوت و میوه سرسبد درخت رسالت. مفهوم هادی تاملی در معنی و مفهوم هادی که معروفترین لقب آن بزرگوار است، بسیاری از حقایق را روشن میکند. هدایت در کتب لغت دو معنای ارائه طریق و رساندن به مقصد و مطلوب را در بردارد و معمولاً در ارائه راه مطلوب و مثبت به کار میرود. شناخت راه و مقصد، شناخت امت و کاروانیان همراه، موانع و مشکلات مسیر، دمیدن روح استقامت در رهروان، حفظ اتحاد و هماهنگی کاروان، حمایت و حفاظت از جان و مال و حقوق کاروانیان وظیفه دلیل و رهنمای کاروان و بخشی از مفهوم هادی در فرهنگ اسلامی است. دوران امامت امام هادی (ع) دوره امام هادی (ع) دورهای است که بنیان برخی از اندیشههای ناب تشیع شکل گرفته و بنیان مرجعیت و زعامت شیعه در این دوره گذاشته شده بود. قرن سوم در جهان اسلام قرن نوینی از نظر علمی و فکری بود که حرکت جامعه به سوی رشد علمی و فرهنگی با رویش اندیشههای جدید کلامی و ورود شبهات مختلف عقلی و فلسفی- که متأثر از نهضت ترجمه بود مرحلهای متمایزتر از گذشته را پیش روی خود داشت. مکاتب و فرقههای مختلف علمی با اختلافات و تنازع، درحال تولید علم بر اساس اندیشههای خود بودند و به خاطر شیوع شبهات، نابسامانی فکری تمام جهان اسلام را گرفته بود. اما مکتب اهل بیت با برتری محسوس، در محاصره دستگاه سیاسی به برکت وجود ائمه(ع) از پایههای محکم و استوار و منطقی برخوردار بود و هرگاه شبههای متوجه کلیت و محتوای اسلام میشد تنها پاسخ قانع کننده، از سوی رهبران مکتب اهل بیت صادر میشد و این واکنش اساسی از سوی ائمه منجر به سامان دهی سازمان یافته مبانی فکری اسلام میشد. امام هادی (ع) در این دوره خطیر و از لحاظ علمی که برای آینده جهان اسلام اهمیت خاص داشت، امامت را بر عهده داشت و بایستی به گونهای بنیانهای علمی مکتب اهل بیت را تأسیس و سازماندهی میکرد که تا قرنهای آتی این بنیانگذاری، نیازهای فکری و سیاسی را پاسخ دهد. امامت امام هادی(ع) در سن هشت سالگی آغاز و تا سال 254 به مدت 33 سال استمرار داشت. آن حضرت در بین مردم با القاب، عامل، فقیه، امین، نقی، طیب مشهور بود. دوره امامتش، معاصر شش تن از سلاطین عباسی به نامهای معتصم، واثق، متوکل، منتصر، مستعین و معتز بود که دشمنترین آنها نسبت به علویان متوکل بود.
وضع اجتماعی و سیاسی معاصر امام هادی (ع) حکومت عباسیان هر چه از دوران استقرار و ثبات خود فاصله میگرفت، از نظر سیاسی اقتدارش کاهش مییافت، این تنزل قدرت و حاکمیت، از علل مختلف ناشی میشد. دشمنی برخی از سلاطین عباسی چون متوکل با خاندان امامت و علویان تا حدی بود که امنیت مالی و جانی آنان در مخاطره بود. از این روی امام هادی (ع) با توجه به این اختناق و فقدان امنیت برای صیانت از جان و مال پیروان اهل بیت فعالیتهای کاملا سری و پنهانی داشت. اختناق شدید سیاسی و شیوع شبهات فکری و عقیدتی، دو پدیده مهم دوره امام هادی (ع) بود که اگر مواضع و تدابیر امام نبود، اساس فکری مکتب اسلام و عقاید بنیانی آن مانند توحید، گرفتار آشفتگی و در معرض تهدید جدی واقع میشد. اختناق شدید سیاسی از سوی حاکمان دسترسی به امام را برای مردم مشکل میکرد و عدم حضور امام در جامعه، خود مشکلات بزرگ عقیدتی را در پی داشت که منجر به بروز فرقههای مختلف مذهبی و کلامی و شیوع عقاید و آرای فکری سست در جامعه میشد و بدین علت بود که دین اسلام در معرض مخاطرات جدی قرار داشت. با بروز این آسیبها وجود امام معصوم برای صیانت از دین الهی و اسلام ناب ضروری میکرد. از پیامدهای تلخ سیطره اختناق سیاسی، تفرقه میان پیروان اهل بیت(ع) بود که فرقههای مختلفی از شیعه در این دوره گزارش شده، که به مرور زمان در گرد شمع وجودی امامان بعدی این اختلافات برچیده شد و از این فرقهها جز نامی در تاریخ نماند. تدبیر خاص امام برای ایجاد هماهنگی و همبستگی میان پیروان اهل بیت (ع) که در شهرهای مختلف جهان اسلام بودند، با مؤلفه (وکالت) صدها نتیجه زودبازده و آینده ساز داشت. سامان دهی و صیانت از عقاید مذهبی در دوره امام هادی(ع) شبهات مهم فکری و کلامی در جامعه اسلامی رواج داشت و عقاید مردم را تهدید میکرد. مثل شبهه تشبیه و تجسیم درباره خداوند، که عدهای به این عقیده گرایش داشتند. امام با موضع برهانی، این نظریه را مردود شمرد و فرمود، پیروان اهلبیت درباره خداوند به جسمیت قائل نیستند چون لازمه تشبیه خداوند به اشیاء دیگر، تصور جسمیت است، و چیزی که جسم است خود معلول است، شأن خداوند بری از این تمثیل هاست، چون جسم داشتن، محدود شدن به مکان و زمان و عوارض دیگری نظیر پیری، فرسودگی و... را درپی دارد. درحالی که ذات خداوند پاک از این اوصاف است. این شبهات و نظایر آنها اساس توحید را که اولین و مهمترین دستاورد پیامبران الهی است مورد مخاطره قرار میداد که وجود امام هادی (ع)، در این برهه از زمان این وظیفه را عهده دار است تا از توحید پاسداری و برای این منظور برنامههای اساسی پی ریزی و از طریق سازمان وکالت این مسائل را به نقاط مختلف جهان اسلام ابلاغ کند. امام هادی (ع) و علم و دانش یکی از محورهای اساسی و از سترگترین پشتوانههای امامت، دانش امام است که بر اساس آن بشریت از کوره راههای نابودی رهایی مییابد. شخصیت علمی امام هادی (ع) از همان دوران کودکی و پیش از امامت ایشان شکل گرفته بود. مناظرههای علمی، پاسخ گویی به شبهههای اعتقادی و تربیت شاگردان برجسته نمونههای برجستهای از جایگاه والای علمی امام هادی (ع) است. او در همان کودکی مسائل پیچیده فقهی را که بسیاری از بزرگان و دانشمندان در حلّ آن فرو میماندند، حل میکرد. گنجینهای پایان ناپذیر از دانش و چکاد نشینی در بلندای بینش بود. دشمن ساده اندیش به خیال در هم شکستن وجهه علمی ایشان، مناظرههای علمی تشکیل میدهد، ولی جز رسوایی و فضاحت ثمرهای نمیبیند. از این رو، به بلندی مقام امام اعتراف میکند و سر تسلیم فرود میآورد.
آرامشى زودگذر امام هادى(ع) پس از قتل متوکل، هفت سال در دوران خلفاى بعدى زندگى کرد. اگر چه فشارهاى دستگاه در مقایسه با دوران متوکل کاهش یافت، ولى سیاستهاى کلّى دستگاه، در جهت اسلام زدایی جز در دوران مستنصر، تغییرى محسوس نداشت و امام همچنان در سامرا تحت مراقبت شدید نظامى، روزگار مىگذراند؛ چرا که امام هادى (ع) در بین مخالفان سرسخت حاکمیت، چهرهاى شناخته شده و برجسته به شمار مى رفت و به همین سبب، خلفا بر تداوم محدودیتهاى امام، اصرار مىیورزیدند. این دوره هفت ساله در کشمکش قدرت بین خلفا گذشت و همین مسئله به علویان مجال مىداد تا در این فضا بهتر بتوانند از محضر امام هادی(ع) کسب فیض کنند. روى آوردن علویان به سامرا، موجب حساسیت زمامداران وقت شد. معتزّ که در این دوره خلافت را بر عهده داشت، بدون کوچکترین ارزیابى و بررسى اوضاع، تصمیم گرفت امام را به قتل برساند و سرکوبى شیعیان را دوباره در دستور کار بنى عباس قرار دهد. سرانجام توطئه دشمنان امام هادى(ع) به ثمر رسید و امام را به دستور معتزّ مسموم کردند. امام هادی (ع) و جلوههای غدیر استاد دانشگاه مفید قم درگفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به سالروز ولادت امام هادی (ع) گفت: حکومت بنی العباس با اختناق وظلم مردم و فرقههای مذهبی را تحت سیطره خویش قرار داده بود و در آن زمان اوج فرقههای کلامی بود.
حجت الاسلام والمسلمین علی اکبر گلقندشتی ادامه داد: در زمان امام هادی دو جریان عقل گرا معتزله و اهل حدیث به شدت با هم در گیر بودند. وی تصریح کرد: امام هادی در ادامه همان سیر فکری ائمه تلاش که بحثهای کلامی خودشان را جدایی از معتزله و اهل حدیث دنبال کنند و اصالت کلام شیعی رابا توجه به فرمایشات امام معصوم ادامه دهند. محقق حوزه و دانشگاه عنوان کرد: در این جامعهای که به ظاهر اسلامی است، اهل حدیثی که علمای اهل سنت هستند حاکم شدند و با خیلی چیزها مخالف بودند و اسلام را تفسیر به رأی میکردند، امام هادی(ع) بصورت جدی در جامعه تلاش میکردند، غدیر را جا بیندازند و مردم را به سرچشمههای اصلی معنویت برگرداند. استاد دانشگاه مفید قم ادامه داد: ما مسلمانها بطور سنتی چند عید برایمان مهم است. همین الان هم در کشورهای اسلامی عید قربان و عید فطر جدی تلقی میشود و جشن میگیرند. حجت الاسلام گلقندشتی افزود: امام هادی(ع) در کنار این عیدها، عید غدیر را هم تأکید میکنند، این حرف را امام هادی(ع) زمانی میگویند که متوکل حرم امام حسین(ع) را خراب کرده است ولی امام با درایت، با بیانی که خود علمای اهل سنت هم میپذیرند، دم از عید غدیر میزند و خطبه غدیریه را که مستند به روایات امام هادی(ع) است، دوباره در جامعه زنده میکند. استاد دانشگاه قم ادامه داد: یکی از جلوههای زیبای بزرگداشت غدیر در زیارت مخصوص امام علی (ع) در روز غدیر مشاهده میشود که کلمات آن زیارت، زمزمه زیبای امام هادی (ع) است و تاریخ صدور آن زمانی است که معتصم خلیفه عباسی آن حضرت را به بغداد احضار کرد و در این موقعیت، حضرت به زیارت امیرمومنان (ع) شتافت. امام هادی (ع) و زیارت جامعه کبیره حجت الاسلام گلقندشتی تصریح کرد: بزرگترین خدمت را به تشیع امام هادی با بیان زیارت جامعه کبیره کردند که تمام شیعیان از فیوضات آن در حرمها بهره میبرند و یک نگاه عقلانی ویژه و عمیق و نجات بخش را به شیعیان ارائه کرد و یکی از آثار ماندگار وارزشمند امام هادی (ع) زیارت جامعه کبیره است که خود بهترین متن شناخت امامت راستین است. محقق حوزه و دانشگاه ادامه داد: این زیارت امامت را رمز و راز فلسفه سیاسی اسلام میداند و به همه مومنان یاد آوری میکند که حکومت عدل الهی حق مسلم اهل بیت عصمت و طهارت است. وی در پایان گفت: امام هادی(ع) یک نگاه عقلانی ویژه و عمیق و پایدار نجات بخش را به شیعیان ارائه کرد، امام هادی(ع)، در اوج اختناق عباسی، در اوج افول عقلانیت، در اوج افول نگاههای عمیق به دین تلاش میکند مردم را به سمت سرچشمههای وحی برگرداند، بنابراین با این تفاسیر میبینیم که اسم هادی واقعا یک اسم با مسما برای امام هادی (ع) است. ..................... مژگان فرهنگیان
۱۳۹۳/۷/۱۸ - ۱۱:۳۶
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
امام جمعه شاهیندژ تاکید کرد نهادینه سازی فرهنگ ازدواج آسان در جامعه
امام جمعه شاهیندژ تاکید کردنهادینه سازی فرهنگ ازدواج آسان در جامعهامام جمعه شاهیندژ گفت نهادینه ساختن فرهنگ ازدواج آسان در جامعه امروز امری لازم و ضروری بوده و برای تحقق این امر نیازمند حمایت دولت مسئولان و مدیران ذیربط هستیم به گزارش خبرگزاری فارس از شاهیندژ حجتالاسلامامام جمعه چرام: دانشجویان نقش مستقیمی در سرنوشت جامعه دارند
امام جمعه چرام دانشجویان نقش مستقیمی در سرنوشت جامعه دارندامام جمعه چرام گفت دانشجویان نقش مستقیمی در سرنوشت جامعه دارند به گزارش خبرگزاری فارس از چرام عصر امروز مراسم تکریم و معارفه رئیس دانشگاه پیامنور چرام با حضور معاون ارزیابی و عملکرد دانشگاه پیامنور کهگیلویه و بویراحمدافکار و اندیشههای امام علی(ع) در جامعه نهادینه شود
چهارشنبه ۱۶ مهر ۱۳۹۳ - ۰۷ ۳۸ یک عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان گفت افکار و اندیشههای امام علی ع در جامعه نهادینه شود سید علاءالدین شاهرخی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه لرستان افزود همایش سیره علوی سالانه در لرستان برگزار میشود و هر سال محورهایامام جمعه قلعه رئیسی خواستار شد سیره و روش شهدا باید در جامعه نهادینه شود
امام جمعه قلعه رئیسی خواستار شدسیره و روش شهدا باید در جامعه نهادینه شودامام جمعه قلعه رئیسی گفت سیره و روش شهدا باید در جامعه نهادینه شود به گزارش خبرگزاری فارس از چاروسا ظهر امروز با حضور امام جمعه قلعه رئیسی و اعضای شورای اداری چاروسا به مناسبت هفته دفاع مقدس گلزار شهدا شهرامام جمعه قروه: فرهنگ جهادی باید در تمام جامعه عمومیت پیدا کند
امام جمعه قروه فرهنگ جهادی باید در تمام جامعه عمومیت پیدا کندامام جمعه قروه گفت فرهنگ جهادی باید در تمام جامعه عمومیت پیدا کند به گزارش خبرگزاری فارس از قروه حجتالاسلام صفرعلی احیا امشب در همایش تجلیل از سنگرسازان بیسنگر که در جهاد کشاورزی قروه برگزار شد اظهار داشت هشت سالامام جمعه بابل: فرهنگ قرآنی در میان دانشآموزان و دانشجویان نهادینه شود
امام جمعه بابل فرهنگ قرآنی در میان دانشآموزان و دانشجویان نهادینه شودامام جمعه بابل گفت فرهنگ قرآنی باید در میان دانشآموزان و دانشجویان نهادینه شود بهگزارش خبرگزاری فارس از بابل حجتالاسلام حسن روحانی امشب در نخستین نشست با هیئت امناء دارالقران امام حسن مجتبی ع بابل آموزدر همایش امام موسی صدر، الگوی خدمترسانی و زندگی جهادی داوطلبانه مطرح شد حجت الاسلام قاسمیان: امام موسی صدر با
در همایش امام موسی صدر الگوی خدمترسانی و زندگی جهادی داوطلبانه مطرح شدحجت الاسلام قاسمیان امام موسی صدر با امامت خویش مشکلات جامعه اسلامی را حل کردمدیر حوزه علمیه مشکات با بیان اینکه میتوان با تفکر امام موسی صدر امت واحده را تشکیل داد گفت امام صدر با امامت خویش مشکلات جامعهمدیر کانون خورشید خبر داد احیای زیارت غدیریه امام هادی (ع) در ایام عید غدیر
مدیر کانون خورشید خبر داداحیای زیارت غدیریه امام هادی ع در ایام عید غدیرمدیرکانون خورشید با اشاره به اینکه برای عید غدیر المانها و سنتهای زیادی از ائمه اطهار ع به یادگار مانده که امروز در جامعه اسلامی کمرنگ شده است از احیای زیارت غدیریه امام هادی ع در ایام عید غدیر خبر دخطبه امام هادی درباره عظمت غدیر ناشناخته مانده است
دبیر علمی جشنواره بین المللی شعر دوباره غدیر خطبه امام هادی درباره عظمت غدیر ناشناخته مانده است خبرگزاری رسا ـ دبیر علمی سومین جشنواره بین المللی شعر دوباره غدیر گفت خطبه امام هادی ع درباره غدیر ناشناخته مانده است و طرح این خطبه در بین شاعران می تواند منجر به تولید آثار ارزشفرماندار دماوند: دانشآموزان با عزم جهادی در راه علمآموزی تلاش کنند
فرماندار دماوند دانشآموزان با عزم جهادی در راه علمآموزی تلاش کنندفرماندار دماوند گفت باید در سالی که به فرموده رهبر معظم انقلاب سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی نامگذاری شده است دانشآموزان با عزم جهادی در راه علمآموزی تلاش کنند به گزارش خبرگزاری فارس از دماوندامام جمعه رودهن: آثار رشادتهای شهدا به دانشآموزان آموزش داده شود
امام جمعه رودهن آثار رشادتهای شهدا به دانشآموزان آموزش داده شودامام جمعه رودهن گفت آثار رشادتهای شهدا و رزمندگان جنگ تحمیلی به دانشآموزان آموزش داده شود به گزارش خبرگزاری فارس از رودهن حجتالاسلام والمسلمین محمدرضا مدیح ظهر امروز در جمع دانشآموزان مدارس رودهن ضمن تبریک بهدر خطبههای نماز جمعه عنوان شد تقدیر امام جمعه از عوامل نیروی انتظامی در چرام
در خطبههای نماز جمعه عنوان شدتقدیر امام جمعه از عوامل نیروی انتظامی در چرامامام جمعه چرام ضمن تبریک و گرامیداشت هفته نیروی انتظامی گفت امروز ما مفتخر هستیم که نیروی انتظامی ما متشکل از نیروهای مومن و متعهد و کارآمد است به گزارش خبرگزاری فارس از چرام حجتالاسلام جعفر طزری ظهرامام جمعه موقت قزوین: دانشآموزان نماز اول وقت را در برنامه خود قرار دهند
امام جمعه موقت قزوین دانشآموزان نماز اول وقت را در برنامه خود قرار دهندامام جمعه موقت شهر قزوین گفت دانشآموزان باید نماز اول وقت را در برنامه زندگی خود قرار دهند و در این مسیر مطلوب است که اولیا کادر آموزشی و مسئولان اهتمام جدی به نماز داشته باشند به گزارش خبرگزاری فارس از قتبیین جایگاه امامت و ولایت در جامعه اسلامی موجب سعادت انسانها می شود
استانها شمال گیلان یاری تبیین جایگاه امامت و ولایت در جامعه اسلامی موجب سعادت انسانها می شود رشت – خبرگزاری مهر مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان گفت تبیین نقش و جایگاه امامت و ولایت در جامعه اسلامی موجب سعادت و رستگاری دین دنیا و آخرت انسانها خواهد شد به گزارش خبرنگار مهر حامر به معروف و نهی از منکر در جامعه نهادینه شود
امر به معروف و نهی از منکر در جامعه نهادینه شود خبرگزاری رسا ـ استاد دانشگاه امام صادق ع با اشاره به اهمیت مسأله امر به معروف و نهی از منکر گفت وظیفه ما شناخت این فریضه است سپس آن را باید در جامعه و ذهن مردم نهادینه کنیم به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا حجت الاسلام دهقانی استاتجلیل از ۴۰۰ نفر از دبیران اردوی جهادی بسیج دانشجویی
حوزه و دانشگاه تجلیل از ۴۰۰ نفر از دبیران اردوی جهادی بسیج دانشجویی مراسم تجلیل از ۴۰۰ نفر از دبیران اردوهای جهادی بسیج دانشجویی کشور در قالب دوره خط امام ره فردا چهارشنبه 2 مهرماه با حضور سردار نقدی برگزار میشود به گزارش خبرنگار مهر مراسم تجلیل از 400 نفر از دبیران اردامام جمعه فومن خبر داد دانشآموزان علمدار مردان بزرگ دفاع مقدس هستند
امام جمعه فومن خبر داددانشآموزان علمدار مردان بزرگ دفاع مقدس هستندامام جمعه فومن گفت دانشآموزان علمدار مردان بزرگ دفاع مقدس هستند به گزارش دفتر خبرگزاری فارس از غرب گیلان حجتالاسلام سید محمدحسن صفوی در نخستین روز از ماه مهر ظهر امروز در جمع دانشآموزان مدرسه امام خمینی ره-