واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۷ مهر ۱۳۹۳ (۱۸:۴۰ب.ظ)
مديرکل دفتر هماهنگي امور استانها خبر داد: استاندارد فارس در عملکرد سال 92 رتبه نخست کشور را کسب کرد مديرکل دفتر هماهنگي امور استانهاي سازمان ملي استاندارد کشور گفت: سازمان استاندارد فارس در عملکرد سال 92 رتبه نخست کشور را داشته است.
به گزارش خبرگزاري موج، فريدون بلغاري بعد از ظهر پنج شنبه در مراسم روز جهاني استاندارد، بيان کرد: طي سال 92 بيش از يک ميليارد و 400 ميليون تومان براي محدود کردن فضاي عرضه توليدات محصولات غيرکيفي به فارس تعلق گرفت.
بلغاري عنوان کرد: سازمان ملي استاندارد با نگاه ويژه اي که دولت به اين سازمان دارد از يک سازمان زير مجموعه يک وزارت در حال ارتقا است و جايگاه بهتري را به دست خواهد آورد.
وي با اشاره به اينکه يکي از کارهاي سازمان استاندارد کنترل کيفيت فرآورده هاي توليدي است، اظهار کرد: در سال 92 در سراسر کشور بيش از 230 هزار مورد بازرسي از مراکز عرضه توسط استاندارد صورت گرفته است و 130 هزار نمونه را از سراسر کشور خريداري کرده و کنترل کيفي انجام داده ايم.
بلغاري ادامه داد: ما در چند سال اخير وارد کنترل واحدهاي سوختي شده ايم که از هفت هزار بازرسي که در واحدهاي سوختي انجام شده است 9 درصد تخلف داشته اند و ما 73 هزار ناظر سوخت را تحت کنترل قرار داده ايم.
در ادامه اين مراسم، نماينده مردم شيراز در مجلس شوراي اسلامي گفت: ساختمان اداره استاندارد فارس از استاندارد کافي برخوردار نيست.
ضرغام صادقي همچنين با بيان اينکه استاندارد براي ايجاد سه نکته اساسي آمده است، با برشمردن اين سه نکته گفت: استاندارد براي فرهنگ سازي، اعمال قانون و فراهم آوردن وسيله آسايش و آرامش افراد و سود رساندن به ديگران ايجاد شده است.
نماينده مردم شيراز در مجلس شوراي اسلامي تاکيد کرد: با نظارت و اجراي استاندارد و تحقيقات هم مي توان اعمال قانون را داشته باشيم و هم فرهنگ سازي در جامعه ايجاد مي شود و زمينه ارتقا فرهنگ و آرامش ما را فراهم مي کند.
متوسط عمر ساختمان هاي ما زير يک قرن است
نماينده ديگر مردم شيراز در مجلس شوراي اسلامي هم در اين برنامه با تاکيد بر اينکه اگر استانداردسازي ها انجام شوند هزينه هاي مصرفي کاهش مي يابند، گفت: بخشي از منابع محدود ما در کشور در ساختمان سازي صرف مي شود در حالي که مواد ساختماني ما کيفيت لازم را ندارند و به همين دليل در کشور ما عمر متوسط ساختمان ها زير يک قرن است.
جعفر قادري عنوان کرد: ما در گذشته اگر به کالايي اطمينان مي کرديم نتيجه تجربياتي بود که به دست مي آورديم ولي هر چه تنوع بيشتري در کالاها به وجود مي آيد، سطح فعاليت ها توسعه مي يابد و جامعه گسترده تر مي شود، نمي توان با تجربيات کالاهاي کيفي را از کالاهاي غير کيفي تشخيص داد و بايد نهادي براي تشخيص اين امر وجود داشته باشد.
وي افزود: اگر دستگاه هايي باشند که رتبه بندي ها و تست هاي اوليه را انجام دهند مي توان به کالاها اعتماد کنيم و در حالي که حتي يکبار مصرف يک کالا ممکن است براي ما مشکل ايجاد کند نمي توانيم تمام کالاها را مصرف و تجربه کنيم.
نماينده مردم شيراز در مجلس شوراي اسلامي تاکيد کرد: استاندارد ايجاد محدوديت نمي کند و کسي که مهر استاندارد را دريافت مي کند محدوديت برايش ايجاد نمي شود و درست است که بايد در چارچوب کار کند ولي زمينه گسترش محصولش فراهم مي شود چرا که افراد با ديدن مهر استاندارد مي فهمند که توليدات او حداقل استانداردها را داراست.
قادري گفت: استاندارد باعث توسعه بازار است و در جهت کيفي سازي توليدات حرکت مي کند.
وي بيان کرد: اگر استاندارد حوزه کاري خود را توسعه دهد و در ديگر حوزه ها حضور يابد طبيعي است اگر مسئله اي ،مانند موضوع روغن پالم در صنعت لبنيات، پيش آيد استاندارد قادر است حمايت کننده توليدکنندگان باشد و استاندارد سازماني است که در کنار توليدکنندگان است.
نماينده مردم شيراز در مجلس شوراي اسلامي اعلام کرد: بحثي در مجلس مطرح است که سازمان استاندارد از يک سازمان که زير نظر وزارت صنايع است به زير نظر رياست جمهوري منتقل شود.
قادري اظهار کرد: استاندارد بايد مجموعه و ساختاري باشد که فراتر از تغيير و تحولات دولت ها بتواند بين مردم اعتماد ايجاد کند.
وي تاکيد کرد: استاندارد توليدات، معرف صداقت يک جامعه است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]