تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر که خوش نیت باشد روزیش زیاد می شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860472204




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اجرای برنامه های حوزه پرورشی با کیفیت بیشتر در مدارس خراسان رضوی


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی تاکید کرد: اجرای برنامه های حوزه پرورشی با کیفیت بیشتر در مدارس خراسان رضوی خبرگزاری پانا: مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی در گردهمایی معاونین پرورشی و کارشناس مسئولان تربیت بدنی و سلامت این استان در مشهد گفت: برنامه های حوزه پرورشی بایدبه شکلی متفاوت از سالهای گذشته با کیفیت بیشتر در مدارس اجرا شود.
۱۳۹۳ پنج شنبه ۱۷ مهر ساعت 12:36



به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش پانا، سیدجواد حسینی در سخنان صبح امروز خود درگردهمایی معاونین پرورشی و کارشناس مسئولان تربیت بدنی و سلامت این استان در مشهد گفت: امروز آموزش و پرورش به فضایی گام می گذارد که آرام آرام به سمت ارتقای کیفیت حرکت کند.البته این ارتقای کیفیت به یکباره صورت نمی گیرد. وی اظهار کرد: توجه صرف به آموزش باعث عدم کیفیت در فعالیت های حوزه تعلیم و تربیت می شود. حسینی با بیان اینکه نباید فقط به نمره و علم و آموزش توجه کرد، افزود: باید پرورشی، تحقیق، بینش آموزش را نیز مورد توجه جدی قرار داد. وی گفت: اعتقاد داریم تمامی امکانات مدرسه باید در اختیار رفتارآموزی، پرورشی، فعالیت های اخلاقی و دینی قرار گیرد و در کنار  فعالیت های آموزشی، امور تربیتی و پرورشی، بخش سلامت و بخش تربیت بدنی هستند که از مهمترین عوامل نقش آفرین در تغییر جهت کیفی می باشند.  حسینی بیان کرد: در حوزه سلامت به ویژه بخش روانی و اجتماعی در جامعه و مدارس شرایط مطلوبی نداریم، باید در حوزه سلامت روانی و اجتماعی مداخلات موثری داشته باشیم. ما به دنبال این هستیم که سند پیشگیری از آسیب های اجتماعی را ترسیم کرده و به دنبال ملاحظات موثر باشیم. می توان در زمینه طرح صد دبیرخانه، صد مدرسه در حوزه های تربیت بدنی، سلامت و پرورشی اقدامات خوبی انجام داد. مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی به نقش مهم اردوگاه ها در فعالیت های مربوط به تربیت دانش آموزان اشاره و اظهار کرد: باید اردوگاه ها با تمام ظرفیت در این زمینه فعال باشند.  وی در ادامه افزود: المپیاد ورزشی درون مدرسه ای راهبرد اصلی معاونت تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش است که باید به طور کامل و دقیق اجرا شود. این المپیاد به دنبال نگاه های ساختاری در توسعه ورزشی و سلامت و ایجاد تحرک در مدارس است. سیدجواد حسینی در پایان با تاکید بر ورزش دانش آموزان اظهار کرد: ورزش باعث حرکت بیشتر و سریع تر جامعه به سمت سلامت می شود و همه دانش آموزان باید به سمت ورزش بیایند.   











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 58]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن