واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۷ مهر ۱۳۹۳ (۱۱:۵ق.ظ)
شماره گذاري بيش از ده هزار دستگاه ماشين آلات خودگردان کشاورزي در آذربايجان غربي رئيس سازمان جهاد کشاورزي آذربايجان غربي، از اتمام عمليات فيزيکي طرح شماره گذاري ده هزار و 500 دستگاه تراکتور و کمباين کشاورزي در استان در سال جاري خبر داد.
به گزارش خبرگزاري موج، اسمعيل کريم زاده، تعداد پرونده هاي کارسازي شده براي دستگاههاي تراکتور و کمباين در سطح استان را ده هزار و 500 پرونده عنوان کرد و افزود: به دليل کثرت پرونده ها در مرکز تعويض پلاک معاونت راهنمايي و رانندگي مرکز استان براي حدود 40 درصد از دستگاههاي بازديد و تاييد شده پلاک، برگ سبز و کارت خودرو صادر شده است و صدور پلاک از طريق آن معاونت براي مابقي دستگاهها نيز در حال اجرا است.
کريم زاده با اشاره به اينکه استان آذربايجان غربي در خصوص اتمام عمليات شماره گذاري ماشين آلات خود گردان کشاورزي جزو استانهاي برتر در کشور است، گفت: عمليات فيزيکي طرح شماره گذاري ده هزار و 500 دستگاه تراکتور و کمباين کشاورزي در حوزه جهاد کشاورزي و راهنمايي و رانندگي در استان به اتمام رسيده است، اما صدور پلاک توسط معاونت راهنمايي و رانندگي همچنان ادامه دارد.
وي تصريح کرد: از اين تعداد ده هزار و 350 دستگاه تراکتور و 150 دستگاه کمباين بوده که بيشترين ميزان شماره گذاري مربوط به شهرستان پيرانشهر با يک هزار و 800 دستگاه و کمترين تعداد شماره گذاري نيز مربوط به شهرستان سردشت با 80 دستگاه تراکتور و کمباين بوده است.
کريم زاده خاطر نشان کرد: در حال حاضر تعداد 40 هزار دستگاه تراکتور و 730 دستگاه کمباين در استان وجود دارد که از اين تعداد حدود 11 هزار و 500 دستگاه تراکتور و 250 دستگاه کمباين در استان داراي عمر مفيد زير 13 سال هستند و قابليت شماره گذاري را دارند.
وي اظهار کرد: بر اساس تصميمات گرفته شده در مرکز توسعه مکانيزاسيون کشاورزي وزارت جهاد کشاورزي با هماهنگي وزارت کشور به منظور هويت بخشي و شناسنامه دار کردن ماشين هاي کشاورزي و ارائه خدمات سوخت هوشمند اين کار انجام مي شود.
رئيس سازمان جهاد کشاورزي آذربايجان غربي با اشاره به اينکه اجراي اين طرح در مرحله اوليه تنها براي دستگاههاي تراکتور و کمباين بوده اضافه کرد: بر اساس برنامه ريزي هاي انجام شده مراحل اجرايي کار شماره گذاري اين ماشين آلات کشاورزي از ابتداي بهمن ماه سال گذشته آغاز شده بود که تاکنون نمايندگان شرکتهاي فني و مهندسي کشاورزي براي بازديد و تکميل پرونده به روستاها مراجعه مي کردند و بعد از اتمام مراحل تکميل پرونده با همکاري معاونت توليدات گياهي و تاييد وزارت جهاد کشاورزي، پرونده ها جهت انجام مراحل پاياني و شماره گذاري به معاونت پليس راهنمايي و رانندگي استان ارجاع داده مي شد.
کريم زاده، درباره اهميت شماره گذاري ماشين آلات خودگردان کشاورزي گفت: در صورتي که اين ادوات کشاورزي داراي شماره انتظامي شوند، مشکلاتي از قبيل صدور کارت سوخت، تخصيص آسان سهميه سوخت، خريد و فروش قانوني دستگاهها و نيز بيمه کردن آنها نيز تا حد زيادي مرتفع مي شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]