تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هرگز زمين باقى نمى ماند مگر آن كه در آن دانشمندى وجود دارد كه حق را از باطل مى شن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870288990




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تا پايان سال مرزهاي غربي و شرقي کشور به طور کامل کنترل مي شوند


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۷ مهر ۱۳۹۳ (۹:۵۹ق.ظ)
تا پايان سال مرزهاي غربي و شرقي کشور به طور کامل کنترل مي شوند فرمانده نيروي انتظامي جمهوري اسلامي ايران گفت:‌ حضور سازمان يافته اي در مرزها داريم و تا پايان سال مرزهاي غربي و شرقي کشور به طور کامل کنترل مي شوند.
به گزارش خبرگزاري موج، سردار دکتر اسماعيل احمدي مقدم با بيان اينکه هم اکنون حدود 80 درصد مرزها کنترل مي شود افزود:‌ اقدامات تروريستي در گذشته در داخل کشور صورت مي گرفت اما اکنون در نقطه صفر مرزي است.
فرمانده نيروي انتظامي جمهوري اسلامي ايران افزود: البته براي کنترل مرزها به 3 هزار ميليارد تومان و يکصد هزار نيرو نياز داشتيم که تامين نشد.
سردار احمدي مقدم درباره مشخصات پليس دانش بنيان افزود‌: هر سازماني که بخواهد پيشتاز و سرآمد باشد چاره اي جز حرکت در مسير علم و فناوري ندارد.
وي گفت: هر ‌نقشه راه و طراحي راهبرد، نياز به علم دارد که اين موضوع در نيروي انتظامي اجرا مي شود.
فرمانده نيروي انتظامي جمهوري اسلامي ايران با بيان اينکه 300 عضو هيات علمي دانشگاه ها و 16 نشريه علمي پژوهشي در نيروي انتظامي فعال هستند افزود:‌همه فعاليت هاي اين نيرو علمي انجام مي شود و ‌نيروي انتظامي يکي از پيشتازهاي عرصه فناوري اطلاعات در کشور است.
وي با بيان اينکه 70 هزار نفر در نيروي انتظامي مشغول خدمت هستند گفت: مشکل ما در بحث نيروي سرباز حدود 12 درصدي است که سربازي نمي آيند.
سردار احمدي مقدم افزود: افزايش مدت خدمت سرباز به 24 ماه و محدود کردن معافيت ها به وسيله ستادکل نيروهاي مسلح در جهت تامين نيروي قواي مسلح بوده است.
وي گفت: تاکنون با افرادي که خدمت نمي آمدند سخت گيرانه رفتار نکرده ايم و بايد در اين زمينه تجديد نظر کنيم.
فرمانده نيروي انتظامي جمهوري اسلامي ايران افزود:‌البته افزايش مدت خدمت سربازي براي مناطق آرام به 24 ماه افزايش يافته و سربازاني که در مناطق سخت خدمت مي کنند تشويق و تخفيف هايي در نظر گرفته شده است.
سردار احمدي مقدم با اشاره به آغاز فعاليت رسمي پليس فتا از سال 90 گفت: اکنون 90 درصد جرايم سايبري در کشور کشف مي شود که در دنيا اين ميزان به طور ميانگين 20 تا 30 درصد است.
وي افزود: در سال 90 سه هزار و پانصد در سال 91 شش هزار و در سال 93 تاکنون شش هزار و پانصد پرونده کشف و بررسي شده است و پيش بيني مي شود تا پايان سال اين ميزان به 15 هزار پرونده افزايش يابد.
سردار احمدي مقدم با بيان اينکه بيشتر جرايم سايبري در زمينه مالي هستند گفت:‌ با 120 پليس در دنيا در اين باره به صورت مستقيم و زنده ارتباط داريم.
وي افزود: پليس فتا نفوذپذيري درگاه هاي اينترنتي را کنترل و به مردم در اين زمينه هشدارهاي لازم را مي دهد.
سردار احمدي مقدم در ادامه با بيان اينکه در تهران ده تا 15 هزار معتاد بي خانمان وجود دارد گفت: بايد از ظرفيت هاي اجتماعي براي ايجاد مراکز معتادان رها شده استفاده کنيم.
وي افزود: اگر همه سازوکارهاي پيش بيني شده در قانون براي معتادان اجرا شود موضوع قابل حل است.
سردار احمدي مقدم درباره ايجاد قرارگاه سرقت گفت: با توجه به بحران اقتصادي در سال 91 و 92 اين بحران آثار نامطلوبي در بخش سرقت داشت و آمار اين جرم سالي 22 درصد افزايش داشت اما امسال در مقايسه با شش ماه سال گذشته اين جرم يک درصد کاهش يافته است.
وي افزود: در بحث کشف جرم سرقت نيز شش درصد افزايش داشته ايم.
سردار احمدي مقدم گفت: در سال 89 و با هدفمند کردن يارانه ها جرم سرقت ده درصد کاهش يافت اما مشکلات اقتصادي آثار نامطلوبي بر آمار سرقت داشته است.
وي افزود:‌در سال هاي اخير جرايم خشن، سرقت هاي مسلحانه وسرقت به عنف کاهش داشته است.
سردار احمدي مقدم درباره خطر تروريست در اطراف مرزهاي کشور گفت: سالهاست که با تروريست در مرزها رو به رو هستيم و اين بحث جديدي نيست اما نيروي انتظامي در مجموعه اي از سپاه، ارتش و وزارت اطلاعات شبکه سازي بسيار خوبي براي مبارزه با تروريست دارد.
وي درباره ارائه تسهيلات به کارکنان نيروي انتظامي افزود: افرادي که 9 سال در اين نيرو خدمت کرده باشند 45 ميليون تومان تسهيلات مسکن بدون بهره دريافت مي کنند و براي کارکنان اين نيرو امکانات رفاهي و تفريحي ايجاد شده است.
سردار احمدي مقدم درباره سامانه 110 و 197 نيز گفت: در مجموع ماموران نيروي انتظامي در هشتاد درصد تماس هاي مردم زير 15 دقيقه به محل مي رسند اما 14درصد بيش از نيم ساعت زمان مي برد که مامور در محل حاضر شود.
وي افزود:‌ در اين زمينه سامانه به صورت اتفاقي (رندوم) از دو درصد مردم درباره حضور مامور سوال مي کند که اگر مردم نارضايتي خود را درباره عملکرد مامور نيروي انتظامي اعلام کنند به شدت با وي برخورد خواهد شد.
سردار احمدي مقدم درباره همکاري نيروي انتظامي با دولت گفت: نيروي انتظامي بازوي قوي دولت ها در اجراي قوانين و اکنون چالش ما عمل به قانون است.
وي افزود: با دولت يازدهم تعامل خوبي برقرار است البته در روزهاي اخير درباره شماره گذاري خودروها مسائلي وجود داشت اما در کل بسيار همراه است.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن