واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: نیازآذری: سیاسیکاری در مدیریت آب و فاضلاب تهران جایگزین خدمت به مردم شده است
عضو کمیسیون کشاورزی، اب ومنابع طبیعی مجلس با انتقاد از اینکه مدیریت آب و فاضلاب تهران دچار سیاست زدگی شده و خدمت به مردم و ایجاد انگیزه در بین مدیران و کارکنان ارزشمند جای خود را به سیاسی کاری ، فرافکنی و بی اعتمادی داده است، گفت: اگر وزارت نیرو برای برون رفت از این شرایط چاره ای نیاندیشید ضرورت اصل 76 قانون اساسی اجتناب ناپذیر است.
آفتاب: حسین نیاز آذری در گفت وگو با خبرگزاری خانه ملت با تقدیر از جهانگیری ، معاون اول رئیس جمهوری برای بازدید از منابع تامین و تصفیه آب تهران ، گفت: این اقدام ارزشمند برای رفاه مردم تهران و حمایت از بخش آب و فاضلاب کشور به ویژه کارکنان شریف شرکت آب و فاضلاب تهران جای تقدیر و تشکر دارد اما در این حوزه نکاتی وجود دارد که قابل تامل است.
نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی به استناد اصل 84 قانون اساسی و یادآوری وظیفه کمیسیون تخصصی اش در مجلس یعنی کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی نکاتی چند را برای قضاوت مردم تهران و مسئولان زیربط مورد توجه قرار داد و افزود: مردم تهران سالانه حدود یک میلیارد مترمکعب آب مصرف می کنند که این میزان مصرف براساس الگوی مصرف و نرم جهانی و به لحاظ محدودیتهایی که وجود دارد بسیار زیاد است.
عضو کمیسیون کشاورزی، آب ومنابع طبیعی مجلس با تاکید بر اینکه باید همگان فرهنگ بهینه مصرف کردن آب در کشور به ویژه در تهران را در سبک زندگی خود به صورت جدی پیگیری کنند، ادامه داد: اداره کلانشهری چون تهران، به تدبیر و اقدامات پیشگیرانه با اجرای صحیح مدیریت مصرف در آب و همچنین پروژه های تعریف شده براساس زمان بندی مشخص نیاز دارد.
نیازآذری با یادآوری اینکه طبق قانون شرکت های آب و فاضلاب، شرکت های درآمد هزینهای هستند و براساس بودجه سالانه که به تصویب مجمع عمومی می رسد از مردم دریافت و باید برای هزینه های تعریف شده به مصرف برسد، تصریح کرد: بر این اساس بودجه شرکت آبفای تهران حدود 520 میلیارد تومان است که سهم اجرای پروژه های آب مثل خطوط انتقال آب و ساخت تصفیه خانه حدود 270 میلیارد تومان است.
این نماینده مردم در مجلس نهم ادامه داد: همچنین حدود 80 میلیارد تومان با مجوز شورای اسلامی شهر تهران در قالب تبصره 3 قانون تشکیل شرکت های آب و فاضلاب باید صرف اجرای پروژه های حاضر و تعریف شده در حوزه آب و فاضلاب هزینه شود.
وی تصریح کرد: با توجه به این موارد، جای سوال دارد که در شرایط فعلی اگر در سد لار و لتیان دچار بحران هستیم ، در پشت سد ماملو برای جبران کمبود آب در تهران حدود 80 میلیارد مترمکعب آب مفید موجود است که به علت عدم اجرای به موقع پروژه های ذیربط و انتقال آب به تهران از این نکته و ظرفیت غافل شده اند و مسئولان همواره بی توجهی خود را به حساب مردم می گذارند.
نیازآذری تاکید کرد: به نظر می رسد امروز مدیریت آب و فاضلاب تهران دچار سیاست زدگی شده است و دل در گرو کار و خدمت به مردم و ایجاد انگیزه در بین مدیران و کارکنان ارزشمند جای خود را به سیاسی کاری ، فرافکنی و بی اعتمادی داده است.
نیازآذری خطاب به جهانگیری ،گفت:آب تهران کمبود منابع مالی ندارد بلکه باید اعتماد را به مجموعه برگردانیم تا هر روز شاهد ایجاد نگرانی برای مردم نباشیم.
عضو کمیسیون کشاورزی، آب ومنابع طبیعی مجلس شورای اسلامی یادآور شد:اگرچاره ای در مورد موارد ذکر شده اندیشیده نشود ضرورت اصل 76 قانون اساسی برای برون رفت از شرایط کنونی اجتناب ناپذیر است.
تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۳۹۳ - ۱۶:۱۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]