تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):ای على! عقل چيزى است كه با آن بهشت و خشنودى خداوند رحمان به دست مى‏آيد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869445780




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

انسداد چاه‌هاي غيرمجاز آب در چهارمحال و اصفهان


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۶ مهر ۱۳۹۳ (۱۱:۳۳ق.ظ)
وزير نيرو تأکيد کرد: انسداد چاه‌هاي غيرمجاز آب در چهارمحال و اصفهان وزير نيرو گفت: تمامي چاه‌هاي غيرمجاز آب در دو استان چهارمحال و بختياري و اصفهان تا پايان سال بايد مسدود شود.
به گزارش خبرگزاري موج، حميد چيت‌چيان در نشست شوراي برنامه‌ريزي حوضه آبريز زاينده‌رود که با موضوع برنامه‌ريزي منابع و مصارف سد زاينده رود در سال آبي 94-93 برگزار شد با تاکيد بر لزوم کنترل برداشت‌هاي غيرمجاز آب در اين دو استان اظهار داشت: با توجه به خشکسالي و کم‌آبي شديد اين منطقه، مسدود کردن چاه‌هاي غيرمجاز به مديريت مصرف، منضبط شدن مصرف‌کنندگان، حفظ و تقويت منابع آب حوضه و در نهايت احياي زاينده‌رود منتهي خواهدشد.
وي با تاکيد بر توزيع عادلانه آب در حوضه زاينده‌رود گفت: طرح ساماندهي برداشت از رودخانه در اين استان‌ها بايد اجرايي شود و تمامي برداشت‌هاي اضافه از منابع آب سطحي و زيرزميني و همچنين برداشت‌‌هاي مازاد بر پروانه بهره‌برداري تا پايان مهر ماه بايد شناسايي و ساماندهي شود.
چيت‌چيان به لزوم تجهيز منابع آب استان به دستگاه‌هاي اندازه‌گيري اشاره کرد و افزود: نصب تجهيزات کنترل و اندازه‌گيري در چاه‌ها و محل تحويل آب به بخش کشاورزي از ضرورت‌ها است و با همراهي معاونت برنامه ريزي و نظارت راهبردي رياست جمهوري اعتبار اجراي طرح در بودجه سال 94 بايد ديده شود.
در اين نشست معاون محيط زيست طبيعي و تنوع زيستي سازمان حفاظت محيط زيست به خشکسالي و کم‌آبي حاکم بر اسان اصفهان اشاره کرد و گفت: محيط زيست در حوضه زاينده‌رود به‌ويژه تالاب گاوخوني بر اثر کاهش 50 درصدي آورد رودخانه‌ها آسيب فراواني ديده و در صورتي وضعيت در اين حوضه سامان مي‌يابد که مصرف بخش‌هاي مختلف کنترل شود.
دکتر احمد علي كيخا افزود: تغيير الگوي کشت از محصولات صيفي به شتوي و همچنين برنامه‌ريزي براي رهاسازي بخشي از آب زاينده‌رود در تابستان مي‌واند موثر باشد.
سيدرحيم سجادي، ‌معاون آب و خاك و صنايع وزير جهاد كشاورزي با اشاره به اينکه 50 در زمان حاضر فقط 50 درصد نياز کشاورزي منطقه آب در اختيار کشاورزان قرار مي‌گيرد گفت: با توجه به کمبود شديد آب الگوي کشت استان را بايد به سمت توليد گلخانه پيش ببريم که براي نمونه يکي از کشاورزان استان از روش گلخانه 350 تن در هکتار يعني 6 برابر کشت در زمين کشاورزي گوجه‌فرنگي برداشت کرده است.
استاندار اصفهان نيز در اين نشست با بيان اينکه 95 درصد برآوردهاي وزارت نيرو در سال‌هاي آبي گذشته عملي شده است گفت: در بهره‌برداري از سد زانيده‌رود دو مورد پايداري سد و ضريب اطمينان آب شرب مدنظر باشد، حداقل ميزان پايداري سد 160 ميليون مترمکعب است و براي داشتن ضريب اطمينان آب بالاي 90 درصد و به مدت 1.5 سال بايد 250 ميليون‌ مترمکعب آب در مخزن اين سد باقي بماند.
رسول زرگر با اشاره به پيگيري استانداري براي تغيير الگوي کشت اصفهان افزود: در چند سال گذشته کشت برنج در استان با 80 درصد کاهش از 20 هزار هکتار به 3500 هکتار رسيده، اما به هر حال حتي اگر نوع کش نيز عوض شود، باز هم بايد حقابه کشاورزان منطقه را تامين کنيم.
قاسم سليماني استاندار چهارمحال و بختياري نيز در اين نشست بر اقدام جدي براي شناسايي چاه‌هاي غيرمجاز، جايگزين کردن استفاده از پساب در بخش صنعت و نظارت بيشتر بر برداشت‌‌هاي غيرمجاز در مسير زاينده‌رود تاکيد کرد.
در اين نشست با تصويب اعضا مقرر شد در سال آبي 94-93 از سد زاينده‌رود به ميزان 410 ميليون مترمکعب براي آب شرب و صنعت اصفهان، 63 ميليون مترمکعب براي آب شرب و صنعت يزد، 85 ميليون مترمکعب براي کشاورزي استان چهارمحال و بختياري، 228 ميليون مترمکعب براي باغ‌ها، کانال‌ها، محيط زيست، نهرهاي سنتي اصفهان و 400 ميليون مترمکعب براي کشت پاييزه شرق اصفهان و حيات رودخانه اختصاص يابد.
کل مصرف حوضه آبريز زاينده‌رود در سال آبي 94-93 حدود يک ميليارد و 186 ميليون مترمکعب خواهد بود و آورد سد زاينده‌رود در سال آبي آينده 979 ميليون مترمکعب مي‌رسد. طبق پيش بيني حجم مخزن سد زاينده رود در شهريور سال 94 نبايد کمتر از 180 ميليون مترمکعب باشد.
همچنين با رهاسازي آب از 15 آبان ماه، آب زاينده رود در شهر اصفهان تا 20 خرداد ماه سال آينده جاري خواهد بود.
در اين نشست معاون وزير نيرو در امور آب و آبفا، استاندار يزد، نمايندگاني از معاونت برنامه‌ريزي و نظارت راهبردي رياست جمهوري، وزارت کشور، صنايع و معادن و نماينده کشاورزان استان‌هاي چهارمحال و بختياري، يزد و اصفهان حضور داشتند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن