تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:   
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870925698




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سیاست‌های افزایش اختیارات هیات امنای دانشگاه‌ها به تصویب رسید


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


حوزه و دانشگاه کبگانیان خبر داد:
سیاست‌های افزایش اختیارات هیات امنای دانشگاه‌ها به تصویب رسید
قائم‌مقام ستاد راهبری نقشه جامع علمی کشور گفت: 15 سیاست اجرایی به منظور افزایش اختیارات هیات امنای دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی کشور در جلسه ستاد راهبری نقشه جامع علمی کشور تصویب شد.



کبگانیان خبر داد: سیاست‌های افزایش اختیارات هیات امنای دانشگاه‌ها به تصویب رسید قائم‌مقام ستاد راهبری نقشه جامع علمی کشور گفت: 15 سیاست اجرایی به منظور افزایش اختیارات هیات امنای دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی کشور در جلسه ستاد راهبری نقشه جامع علمی کشور تصویب شد. به گزارش خبرگزاری مهر، منصور کبگانیان در حاشیه جلسه این ستاد در جمع خبرنگاران با اشاره به مصوبات این جلسه، اظهار داشت: در پنجاه‌ و سومین جلسه ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور 15 سیاست اجرایی به منظور افزایش اختیارات هیات امنای دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی کشور تصویب شد. وی با اشاره به مراحل ابلاغ این سیاست‌ها گفت: این سیاست‌ها در شورای عالی انقلاب فرهنگی مطرح و پس از تصویب به مجلس شورا ارائه می‌شود تا به عنوان قانون هیات امنای دانشگاه‌ها تصویب و به دانشگاه‌ها ابلاغ شود. قائم‌مقام ستاد راهبری نقشه جامع علمی کشور با اشاره به برخی از بندهای این سیاست‌ها‌، تاکید کرد: در یکی از بند‌های این سیاست‌ها ایجاد پستی به نام نایب رئیس برای هیات امنای دانشگاه‌ها تصویب شد و طی آن نایب رئیس وظیفه دارد علاوه بر صرف وقت بیشتر در امور دانشگاه بر فعالیت‌ها نیز نظارت کند. کبگانیان خاطرنشان کرد: در این جلسه مصوب شد جلسات هیات امنای دانشگاه‌ها حداقل به صورت فصلی یک بار برگزار شود و برنامه‌های راهبردی دانشگاه‌ها به تصویب هیات امنای دانشگاه برسد، البته نظارت بر عملکرد رئیس دانشگاه از جمله وظایف هیات امنا خواهد بود. وی با اشاره به اختیارات دیگر هیات امنای دانشگاه‌ها یادآور شد: ارائه گزارش‌های نظارتی سالیانه به وزیر بهداشت، علوم و شورای عالی انقلاب فرهنگی از دیگر وظایف و اختیارات هیات امنای دانشگا‌ه‌هاست، این اعضا باید مشورت‌های لازم را برای انتخاب و یا تغییر روسای دانشگاه‌ها به وزرا ارائه کنند. قائم‌مقام ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی با بیان اینکه تجمیع هیات امنای دانشگاه‌ها از دیگر مصوبات این جلسه بود، اظهار داشت: با توجه به اینکه در برخی استان‌ها تعداد دانشگاه‌ها بسیار زیاد است و تشکیل هیات امنا با حضور وزیر‌علوم و یا بهداشت مشکل به نظر می رسد از این‌رو در صورت تمایل و نیاز می‌توان جلسات هیات امنا را به صورت تجمیع شده برگزار کرد. کبگانیان ادامه داد: عضویت بلندمدت اعضای هیات امنا و خودگردانی نسبی دانشگاه‌ها توسط اعضای هیات امنا در سیاست‌های جدید دیده شده است. اعضای هیات امنا در سیاست‌های جدید علاوه بر حمایت‌های وزارتین از حمایت شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز برخوردار می‌شوند. وی با اشاره به اینکه قانون تشکیل هیات امنای دانشگاه‌ها نیازمند بازنگری است، گفت: برای اصلاح و بازنگری این قانون، هماهنگی لازم با مجلس شورای اسلامی انجام می‌شود، از وزرای علوم و بهداشت درخواست کردیم پیشنهادهای خود را به شورای عالی انقلاب فرهنگی اعلام کنند.


۱۳۹۳/۷/۱۶ - ۱۰:۱۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن