واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
![](http://www.mojnews.com/iCFileHandler.aspx?FieldName=img_Image&Contract=cms_Contents_I_Images&Size=250&StartupService=Read&BaseRecord=1460963)
۱۶ مهر ۱۳۹۳ (۸:۳۶ق.ظ)
حجتالاسلام سوري: تبليغ دين در فضاي مجازي مصداق امر به معروف و نهي از منکر است نويسنده لرستاني تبليغ دين در فضاي مجازي را مصداق امر به معروف و نهي از منکر دانست و افزود: فضاي مجازي بهواسطه قابليتهايي از جمله ارتباط سازي با افراد مختلف در اقصي نقاط دنيا و در کوتاهترين زمان، بستر مناسبي براي آگاهيبخشي نسبت به مسائل ديني و تبليغ آيين تشيع در جهان است.
حجتالاسلام محمد سوريخرمآبادي، از کارشناسان مذهبي استان لرستان در گفتوگو با خبرنگار موج در خرمآباد در رابطه با تبليغ دين در فضاي مجازي افزود: عمل به فريضه امر به معروف و نهي از منکر الزاماتي را ميطلبد که از مهمترين آن ميتوان به عالم بودن نسبت به مسألهاي که قرار است راجع به آن امر و نهي صورت بگيرد، تأثير بيان و تذکر صرفاً لساني که از منويات مقام معظم رهبري نيز هست اشاره کرد.
وي تبليغ دين در فضاي مجازي را مصداق امر به معروف و نهي از منکر دانست و اضافه کرد: امروز مقوله تبليغ دين در اينترنت يک ضرورت اجتنابناپذير است و فضاي مجازي بهواسطه قابليتهايي از جمله ارتباط سازي با افراد مختلف در اقصي نقاط دنيا و در کوتاهترين زمان، بستر مناسبي براي آگاهيبخشي نسبت به مسائل ديني و تبليغ آيين تشيع در جهان است.
حجتالاسلام سوري خرمآبادي خاطرنشان کرد: تبليغ دين در فضاي مجازي مستلزم اخلاقمداري است لذا بايد در نهايت ادب و برخورد محترمانه با ساير اديان و پرهيز از هرگونه توهين و ايجاد حساسيت و جنجال و به تعبير قرآن مجادله احسن و همچنين کلام مستدل و علمي به دفاع از آرمانهاي مقدس اسلام و ترويج آيين شيعه در فضاي مجازي پرداخت اگر کسي اينگونه رفتار کرد قطعاً در ترويج اخلاق پيامبراعظم(ص) و اهلبيت(ع) کوشيده کمااينکه نبي مکرم اسلام فرموده است: من براي مکارم اخلاق برانگيخته شدم.
اين نويسنده لرستاني ادامه داد: گاهاً برخي از افراد حقپذير نيستند پس بايد از بحث و جدل بيجا با اين قبيل افراد پرهيز کرد و خداوند متعال در آيه 18 سوره مبارکه زمر ميفرمايد: «الَّذِينَ يَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَيَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ أُوْلَئِکَ الَّذِينَ هَدَاهُمُ اللَّهُ وَأُوْلَئِکَ هُمْ أُوْلُوا الْأَلْبَابِ؛ به سخن گوش فرا مىدهند و بهترين آنرا پيروى مىکنند اينانند که خدايشان راه نموده و اينانند همان خردمندان» از طرفي مولاي متقيان امام علي(ع) کمگويي را نشانه کمال عقل ميداند و شايد فلسفه آفرينش دو گوش و يک دهن براي انسان اين باشد که بايد دو برابر سخن گفتن گوش کند وقتي انسان به جاي زيادهگويي، بحثها و سخنان بيفايده به بيانات نسنجيده، عالمانه و مستند اکتفا کند قطعاً سخنان او تأثيرگذاري بيشتري بر مخاطب خواهد داشت.
حجتالاسلام سوريخرمآبادي وحدت حوزه و دانشگاه را در راستاي تبليغ اينترنتي دين بسيار راهگشا دانست و تصريح کرد: وقتي حوزه و دانشگاه همواره دو قطب علمي و فرهنگي جامعه بودهاند و فاصلهاي ميان آنها نبوده و چهبسا دانشمندان بزرگي همچون شيخ توسي که در علم رياضي تبحر خاصي داشت پس از اتمام تحصيلات حوزوي خود به دانشگاه روي آوردند کمااينکه حوزه قدمتي به مراتب بيشتر از دانشگاه داشته و با همافزايي و انسجام و در راستاي اعتلاي اسلام و مسلمانان بکوشند.
وي در پاسخ به سؤالي مبني بر اينکه آيا تبليغ دين در اينترنت وظيفه قشر خاصي است و يا اينکه عموم جامعه ميتوانند در اين عرصه ورود پيدا کنند اذعان کرد: همانطور که براي پيشبرد اصولي و هدفمند هر کاري نياز به کار کارشناسي و اقدامات تخصصي است براي تشريح و تبيين مباني ديني و انتقال پيام قرآن نيز بايد کارشناسان و متخصصان ديني به بهره گرفت تا اثربخشي بيشتري را شاهد باشيم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]