واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۶ مهر ۱۳۹۳ (۲:۶ق.ظ)
تحقق جايگاه شهر تبريز در سند چشم انداز، نيازمند علمي سازي رويکردها است شهردار تبريز بر لزوم علمي سازي رويکردهاي مديريت شهري تأکيد کرد و گفت: تحقق جايگاه شهر تبريز در سند چشم انداز 1404، نيازمند ورود جدي حوزه هاي پژوهشي به عرصه مديريت شهري است.
به گزارش خبرگزاري موج، دکتر صادق نجفي در مراسم آغاز سال تحصيلي مرکز علمي و کاربردي شهرداري تبريز، بروز شکاف بين مهارت و دانش را از جمله ضعف هاي نظام آموزش عالي کشور دانست و گفت: متأسفانه اندازه اين شکاف به قدري است که بهره وري اقتصادي و خدماتي را کاهش داده و حتي بعضاً در انگيزه هاي علم آموزي نيز تأثير سوء مي گذارد.
وي با بيان اين که اين روند در شهرداري نيز بارز است، اظهار داشت: زمينه هاي متعدد و متنوع مديريت شهري ايجاب مي کند که مرکز آموزش علمي-کاربردي شهرداري تبريز، راهکارهاي علمي و عملي اداره شهر را با محوريت پژوهش، ارائه دهد.
شهردار تبريز خطاب به دانشجويان و اساتيد اين مرکز گفت: تجهيز کارگاه ها، توسعه زيرساخت ها، کمک به شرايط تحصيلي دانشجويان و ارتقاي زمينه هاي علمي اين مرکز دانشگاهي را وظيفه خود مي دانيم، اما؛ در مقابل، از شما عزيزان انتظار داريم در خصوص علمي کردن برنامه ها و رويکردهاي شهرداري تبريز گام برداريد.
نجفي يادآور شد: خوشبختانه شوراي اسلامي شهر با برخورداري از اعضاي متخصص و تحصيل کرده، حمايت، هدايت و نظارت علمي را محور ارتباط خود با شهرداري قرار داده و بر همين مبنا، پشتيبان مهم اين مرکز علمي به شمار مي رود.
وي متذکر شد: با وجود تمام اين زمينه ها و شرايط مساعد، اين دانشگاه بايد مرکز ارائه دهنده راهبردهاي مؤثر علمي به شهرداري باشد.
شهردار تبريز با اشاره به اشتغال 50 درصد از دانشجويان اين مرکز علمي در شهرداري تبريز خاطرنشان کرد: در کشورهاي مختلف جهان، تحصيل افراد شاغل، مگر در مواردي خاصي که فرد، تا سال هاي متمادي پس از تحصيل در دوره هاي ممتاز، توان علمي خود را در اختيار سازمان مربوطه قرار دهد، مرسوم نيست؛ با اين همه، شهرداري تبريز، اين زمينه را براي کارکنان خود ايجاد کرده تا دستاورد آن را صرف توسعه و عمران شهري کند.
نجفي با اشاره به جايگاه شهر تبريز در سند چشم انداز 1404 گفت: مطابق شاخص هاي اين سند راهبردي، شهر تبريز بايد به عنوان قطب و محور شمال غرب کشور، ارائه دهنده خدمات برتر باشد.
وي با بيان اين که تحقق اين جايگاه نيازمند ورود جدي رويکردهاي علمي به عرصه مديريت شهري است، گفت: براي نيل به اين هدف ارزنده، مرکز آموزش علمي-کاربردي شهرداري تبريز، نيازمند اساتيدي است که با برخورداري از علم روز و لحظه اي، اصول مرتبط با مديريت و اقتصاد شهري را به دانشجويان عرضه کنند.
شهردار تبريز خاطرنشان کرد: اين مرکز بايد همواره فعال و پرنشاط، حرکت توأم علمي و عملي را با برگزاري همايش ها، کارگاه ها و سمپوزيوم هاي تخصصي پيگيري کند.
نجفي در پايان تأکيد کرد: اراده انسان، اثربخش ترين و تعيين کننده ترين عنصر ترسيم آينده بوده و اين امر در کنار حرکت هاي دقيق و منسجم علمي، نويدبخش نقش آفريني شهر تبريز در افق پيش رو خواهد بود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 59]