تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):اى مردم همانا نمازگزار هنگام نماز با پروردگار بزرگ و بلند مرتبه اش مناجات مى كند، ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870429292




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

باید ازانتظارات افکار عمومی و دید رسانه ها نسبت به خود آگاه شویم


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز: باید ازانتظارات افکار عمومی و دید رسانه ها نسبت به خود آگاه شویم خبرگزاری پانا: رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در آئین گرامیداشت روز جهانی بهداشت محیط ، نسبت به شفاف سازی فعالیت های مرتبط با حوزه بهداشت محیط دانشگاهی، تاکید کرد.
۱۳۹۳ سه شنبه ۱۵ مهر ساعت 09:25



به گزارش خبرگزاری پانا، محمدهادی ایمانیه در آئین گرامیداشت روز بهداشت محیط با بیان اینکه باید ازانتظارات افکار عمومی و دید رسانه ها نسبت به خود آگاه شویم، تصریح کرد:در نشست هایی که پس از اقامه نماز مغرب و عشاء در مساجد شیراز با مردم دارم، یکی از عمده ترین مواردی که مردم روی آن تاکید دارند، مربوط به حوزه بهداشت محیط است.
وی با بیان اینکه اغلب اطلاع دقیقی از محدوده فعالیت های تعریف شده برای واحد بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی ندارند، گفت:باید به کمک انواع تریبون ها و با مدد از رسانه های جمعی، مردم را نسبت به فعالیت های این حوزه آشنا کرده و دامنه فعالیت های خود را تعریف نمائید.
ایمانیه همچنین بر افزایش نظارت های عمومی به کمک ارتقاء دانش و اطلاعات مردم تاکید کرده و ابراز داشت:راه اندازی اورژانس بهداشت محیط که از ساعت 8صبح تا 20، آماده دریافت نظرات و اطلاعات مردمی در حوزه بهداشت محیط است به کمک موارد یاد شده، در بهبود وضعیت موجود موثر خواهد بود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، رفع مشکلات بهداشتی جامعه به ویژه در عرصه بهداشت محیط را مستلزم همکاری و تعامل همه سازمان ها و نهادهای مرتبط دانست.
معاون اجرایی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این گردهمایی بر جامع نگر شدن فعالیت های دست اندرکاران بهداشت محیط دانشگاه در سراسر استان تاکید کرده و گفت:باید در راستای جامع نگری آموزش و تربیت نیروهای بهداشت محیط گام برداشته تا فعالیت های خود را همسو با مسایل روز پیش ببرند.
دکتر محمدی با اشاره به لزوم تقویت چارچوب ها و ضوابط به منظور بهبود اقدامات، افزود:متصدیان امر باید در راستای افزایش سواد بهداشتی عموم جامعه، به ویژه صاحبان صنوف فعالیت های خود را توسعه داده تا نتایج بازرسی ها موثرتر شود.
وی چهار اولویت مهم بهداشت محیط را سلامت آب آشامیدنی، سلامت مواد غذایی، دفع فاضلاب و گندزداها و سموم عنوان کرد و ادامه داد:در همین راستا، رعایت استانداردهای محیط سالم و تبیین شرایط زیست محیطی سالم، از اهم وظایف دست اندرکاران بهداشت محیط است.
معاون اجرایی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز از آغاز اجرای طرح تحول نظام سلامت در عرصه بهداشت خبر داده و اظهار کرد:امیدواریم با گسترش برنامه تحول سلامت در عرصه بهداشت، در این عرصه از نهایت توان خود بهره برده و موجب ارتقاء دانش و آگاهی عمومی در خصوص بهداشت هرچه بیشتر محیط شویم.
دکتر محمدی با بیان اینکه با گذشت زمان، همواره بر پیچیدگی های حوزه بهداشت محیط افزوده می شود، اظهار کرد:در حوزه بهداشت محیط، بیش از هرچیز لازم است با علل مبارزه کنیم و افراد را ترغیب کنیم از ابتدا به رعایت استانداردها بپردازند.
کارشناس مسئول گروه سلامت محیط استان نیز در این نشست با اشاره به خدمات شبانه روزی دست اندرکاران بهداشت محیط برای تامین سلامت مردم، گفت:بازرسان بهداشت محیط در این زمینه زحمات زیادی را تقبل کرده، بار اصلی بهداشت محیط استان بر دوش آنان است و از سویی دیگر کارشناسان بهداشت محیط بیمارستان ها نیز در طی 15 سال گذشته، نقش موثری در پیشرفت بهداشت محیط ایفا کرده اند.
مهندس شمس بر ارتباط معقول میان کارشناسان بهداشت محیط معاونت بهداشتی و معاونت درمان، دانشکده بهداشت و کارشناسان بیمارستانی این حوزه در راستای افزایش توانمندی هرچه بیشتر دست اندرکاران تاکید کرد. وی افزود: هرساله یازدهم اسفندماه به نام روز ملی بهداشت محیط نامگذاری شده بود که امسال با توجه به نامگذاری چهارم مهرماه مصادف با 26سپتامبر به نام روز جهانی بهداشت محیط، وزارت بهداشت نیز این روز را به همین عنوان نامگذاری کرد.
مهندس شمس یادآور شد: امسال شعار "توجه به نابرابری های بهداشت محیطی" برای این روز برگزیده شده است.  











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 58]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن