تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):رمضان ماهى است كه ابتدايش رحمت است و ميانه‏اش مغفرت و پايانش آزادى از آتش جهنم. 
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827626419




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عقب ماندگی اجرای طرح هادی در خوزستان نسبت به میانگین کشوری


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


استانها > جنوب > خوزستان خانی نوذری:
عقب ماندگی اجرای طرح هادی در خوزستان نسبت به میانگین کشوری
اهواز - خبرگزاری مهر: مدیر کل بنیاد مسکن خوزستان از عقب ماندگی اجرای طرح هادی در خوزستان نسبت ميانگين كشوري خبر داد.



به گزارش خبرنگار مهر، محمد خانی نوذری صبح امروز در نشست مطبوعاتي كه به مناسبت روز روستا برگزار شده بود، اظهار كرد: زماني كه جمعيت در مكان ساكن باشد روستا شكل مي گيرد. قبلا از اختراع ابزار و فنون كشاروزي، چون انسان ها مهاجرت مي كردند، روستایی وجود نداشت و با ابداع اين ابزار روستانشيني و يكجانشيني شكل گرفت که اولين بعد تشكيل روستا كشاورزي بود.

وی افزود: حاشيه نشيني يكي از معضلات موجود است كه به دلیل عدم ارائه خدمات مساوي به همه و توجه بيشتر به ارائه خدمات به شهرها، توليد و اقتصاد در روستاها ضعيف شد. به همین سبب دولت تصميم گرفته تا به كوچك ترين واحدهاي سكونتگاهي اجتماعي، سياسي و جمعيتي توجه بیشتری کند.

مدیر کل بنیاد مسکن خوزستان با بیان اینکه براي توليد بايد در روستا زير ساخت هاي جاده، راه، آبرساني، برق رساني و ساير امكانات را فراهم كنيم، گفت: در چند دهه اخير توجه خاصي به روستاها شده به ويژه در يك دهه اخير با اجراي طرح هادي كه از طرح هاي زيرساختي مهم در روستا است و امکان برنامه ريزي را به مسئولان روستايي و محلي مي دهد. از كل تعداد چهار هزار و 55 روستاي خوزستان حدود دو هزار و 70 روستا بالاي 20 خانوار هستند كه لزوما براي آنها بايد طرح هادي اجرا شود.

خانی نوذری عنوان کرد: در توسعه روستايي گام هاي موثري با اجراي طرح هادي صورت گرفت. آب، برق، گاز و توسعه كلي روستا همه در طرح 10 ساله روستايي ديده شده است. با ابلاغ طرح هادي به فرمانداري ها و بخشداري ها، ارائه خدمات هزينه كمتري بر می دارد چون برنامه ريزي هاي لازم و شیوه های اجراي طرح در آن صورت گرفته است.

وی ادامه داد: در يك هزار و 575 روستاي خوزستان طرح هادي اجرا شده و برای حدود 500 روستاي باقي مانده برنامه ريزي های لازم را انجام داده ایم. اجرای این طرح در خوزستان نسبت ميانگين كشوري، عقب ماندگي داشته زیرا قرار بود تا پايان برنامه پنجم همه روستاها را اجرايي كنيم.

مدیر کل بنیاد مسکن خوزستان بیان کرد: تا پايان سال 94 اجرای طرح هادی كليه روستاهاي بالاي 20 خانوار استان را انجام مي دهيم. در بخش اجراي طرح هادي مستلزم زمان بيشتري است. اگر اين طرح پيشرفت خوبي نداشت به علت مشاركت پایین مردم و يا اختصاص اعتبارات كم بوده است. از سال 79 تاکنون حدود 360 ميليارد تومان اعتبار براي روستاها مصوب و براي يك هزار و 114 روستا هزينه شد و هنوز هم ادامه دارد. از سال 79 تا پايان سال گذشته نیز براي روستاها دو هزار و 500 كيلومتر خيابان سازي، يك هزار و 200 كيلومتر آسفالت معابر، احداث 100 دهنه پل، 20 ميليون مترمكعب خاكبرداري و خاكريزي و 100 هزار متر مربع محوطه سازي در روستاها انجام شده است.

خانی نوذری ابراز کرد: امسال هماهنگي بسيار خوبي با استاندار و نمايندگان داشته و از محل اعتبارات ماده 180 كه در اختيار نمايندگان است حدود 40 ميليارد تومان را براي روستاها پيش بيني كرديم و اين اعتبار نويد همكاري دولت در روستاها است.

وی گفت: براي بالاي 150 تا 200 روستا اين اعتبار را هزينه مي كنيم. امسال از اعتبارات تملك دارايي استان مبلغ 10 ميليارد تومان را به ما اختصاص دادند كه قول افزايش اين اعتبارات را نيز داده اند. از محل اعتبارات ملي در سال جاري پنج و نيم ميليارد تومان به ما ابلاغ شده است كه تا پايان سال افزايش پيدا مي كند و داريم رايزني مي كنيم كه اين اعتبار را دو يا سه برابر كنيم.

مدیر کل بنیاد مسکن خوزستان افزود: در زمينه صدور سند روستايي كه در توسعه روستايي اثرات مثبت و قابل توجهي دارد و به روستاييان تعلق خاطر مي دهد تا پايان سال 92 تعداد 140 هزار واحد سند با همكاري اداره ثبت صادر شده است. امسال تعامل با اداره ثبت بيشتر شده و در صدور سند يك سري موانع مثل كميسيون ماده 12 داريم. آنهايي كه در شهرهاي كوچك زمين هايشان دولتي است بايد حق دولت را پرداخت كنند.

خانی نوذری اظهار کرد: در سال 93 باید بين 30 تا 35 هزار سند صادر كنيم که براي امسال 25 تا 26 هزار پرونده براي صدور سند تشكيل داده ايم. امسال همچنین برای حدود 45 هزار واحد نقشه برداري انجام داديم و تا حالا در سال جاري حدود سه هزار سند براي شهرهاي زير 25 هزار نفر جمعيت و روستاهاي بالاي 20 خانوار صادر شده است. اگر امسال 30 هزار سند صادر شود جهش بسيار خوبي صورت مي گيرد. 250 هزار واحد مسكوني بدون سند در سطح روستايي داريم و روستاهاي بالاي 100 خانوار معمولا سند گرفته اند.

وی عنوان کرد: در خصوص روستاهايي كه افق 10 ساله طرح هادي در آنها اجرا شده و گذشته است مجددا طرح بازنگري اجرا مي شود و مسائل، مشكلات و كمبودها را بازنگري مي كنيم. اگر توسعه و اقتصاد پايدار در روستاها ايجاد كنيم هيچ موقع مهاجرت نمي كنند. در برخي از روستاهاي كشور مهاجرت معكوس از شهر به روستا هم داريم.

مدیر کل بنیاد مسکن خوزستان تصریح کرد: بيشترين روستاها در استان هاي خوزستان، فارس، خراسان، آذربايجان شرقي و ايلام هستند. عمر مفيد ساختمان هايي كه براي روستاييان مي سازيم بين 30 تا 35 سال است. در گذشته بهداشت محيط روستاها خيلي ضعيف بود و بسياري از خانوارها واحدهاي بهداشتي هم نداشتند. در سال 84 بايد سالانه 200 هزار واحد مسكن روستايي در كشور بهسازي و نوسازي می شد كه سهم خوزستان از اين آمار 75 هزار واحد بود و تاكنون بين 89 و 90 درصد بانك ها انعقاد قرارداد تسهيلات انجام شد و حدود 87 درصد از اين خانه ها شروع به كار كرده اند.

 


۱۳۹۳/۷/۱۴ - ۱۷:۵۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن