واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۴ مهر ۱۳۹۳ (۱۶:۵۷ب.ظ)
آيت الله ايماني: حوزه هاي علميه بايد از دولت ها جدا شوند حوزههاي علميه ما بايد از دولتها مستقل باشند، دولت يک وظيفهاي دارد و بايد وظيفه خود را انجام دهد و بايد در سختافزارها کار کند اما ما نبايد کارمان را به آنها گره بزنيم.
به گزارش خبرگزاري موج، آيت الله اسدالله ايماني، ظهر دوشنبه در گردهمايي ائمه جمعه در بخشي از سخنان خود با اشاره به وضعيت حوزه هاي علميه گفت: در دوران دولت قبل حرکتي براي حوزههاي انجام شد که به اصطلاح دولت هزينههايي از حوزهها را عهده دار شده و متقبل ميشود هم در بعد نرمافزاري و هم سختافزاري، جاهاي مختلفي هم کارهايي کم و بيش انجام گرفت.
آيت الله ايماني تصريح کرد: ما بايد به گونه اي برنامه ريزي کنيم که حوزههاي شهرستانها و استانها بتوانند روي پاي خود بايستند که ما مقداري در اين قضيه ضعيف عمل کرديم حتي در يکي از دورههاي مديريت حوزه علميه قم يک تشکيلات بسيار عريض و طويلي به وجود آمده بود و يک بروکراسي فوقالعاده سنگين بر حوزههاي علميه سنگين شده بود اما اين تفکر کمي اصلاح شده است.
نماينده ولي فقيه در استان فارس ادامه داد: حوزههاي علميه ما بايد از دولتها مستقل باشند دولت يک وظيفهاي دارد و بايد وظيفه خود را انجام دهد و بايد در سختافزارها کار کند اما ما نبايد کارمان را به آنها گره بزنيم، او مسئوليتي دارد و بايد انجام دهد و متأسفانه جوسازيها در اين رابطه بيش از آن است که قابل تصور باشد.
امام جمعه شيراز يادآور شد: متأسفانه برخي اشخاص بارها نوشتهاند اينقدر که اعتبار به حوزهها داده ميشوند، حوزهها چه کردند اما بايد به آنها گفت که چه به حوزهها دادند و آنچه دادهاند در مقايسه با دانشگاهها چه نسبتي دارد يعني آنچه به حوزهها دادهاند با آنچه به مجموعه دانشگاهها دادهاند و ميدهند چه مقايسه و نسبتي را بين آنها ميتوان طراحي کرد.
وي با اشاره به اينکه در اينجا بسيار به حوزههاي علميه ظلم مي شود و کاري که نشده بزرگ جلوه داده ميشود و بعد هم مطالبات بيمورد بيان ميشود، گفت: حوزه علميه چه به او کمک شود چه نشود، وظايفي دارد اينکه انتظار داشته باشيم حوزههاي علميه ما به وسيله دولت راهاندازي شود و کمک کند اين انتظار خامي است و بايد بر اساس کمک مردم و خيران و افرادي که با ما ارتباط دارند.
نماينده ولي فقيه در فارس تصريح کرد: حوزههاي خود را سرو سامان دهيم و غير از اين راهي در طول تاريخ نبوده و نخواهد بود و راه صحيح هم همين است.
آيت الله ايماني در بخش ديگري از سخنان خود با بيان اينکه دور شدن از امامت و ولايت باعث بروز مشکلات است، گفت: آن هنگامي که امامت به خلافت تغيير چهره داد اين مشکلات و معضلات براي امت اسلامي شکل گرفت و بزرگان ديگري هم معتقد به اين هستند که آنچه در امر ولايت و امامت اتفاق افتاد در هيچ امري از امور اسلام رخ نداد بنابراين مسئله امامت و ولايت يک مسئله جاري و ساري است و نياز به شناخت دقيقتر و بهتر از اين ماجراست.
وي تصريح کرد: لازم است ائمه جماعات در شهرستانها بنياد غدير را به فردي واگذار کنند که آمادگي شبانه روزي براي ترويج امر امامت و ولايت داشته باشد وگرنه اينکه حکمي صادر شود و دهه غديري بيايد و جشني به نام غدير برپا شود و بعد جمع شود راه مطلوب نيست و نبايد باشد.
امام جمعه شيراز تاکيد کرد: 24 طرح در بنياد بينالمللي غدير فارس مطرح شده که مربوط به ايام سال است زيرا بايد برنامه ريزي در امر ولايت و امامت را در طول ايام سال داشته باشيم.
نماينده ولي فقيه در فارس افزود: ولايت فقيه مقدمهاي براي فضاسازي ولايت بقية الله الاعظم(عج) و امام معصوم است زيرا فضاي آشنا شدن جامعه بشري با ولايت امام معصوم از طريق ولايت فقيه ميسر است و ولايت فقيه هم تداوم ولايت معصومين است يعني حلقه ارتباطي است و ولايت فقيه بين ولايت معصوم قرار دارد و آيندهاي که فضا فراهم خواهد شد و مصلح موعود ظهور خواهد کرد.
آيت الله ايماني در بخش ديگرياز سخنان خود در ارتباط با موضوع انتخبات گفت: دگرانديشان هم به فکر انتخابات خبرگان و مجلس هستند.که در اين راستا بايد دقت فراوان شود.
وي تصريح کرد: رأي مردم است و موضوع مهم حضور حداکثر جامعه است و در اين ميان بايد بتوانيم بهترينها را پرورش دهيم و تربيت کنيم که از مجموعه منتخبين و کانديداها انتخاب شده و بيرون آيند و اين کار بسيار سخت و سنگيني است.
نماينده ولي فقيه در استان فارس ادامه داد: حرف ما اين نيست که چه کسي انتخاب شود، انتخاب متعلق به مردم است و مردم بايد خودشان رأي دهند و انتخاب کنند و حضورشان هم بايد کامل باشد اما ما در دوره ششم مجلس مشاهده کرديم که نمايندگان مجلس چه به روز انقلاب و نظام آوردند با تحصن و وادار کردن قوه مجريه به استعفا، اپوزيسيون در درون جامعه و حاکميت را تشکيل دادند و اکنون دنبال تکرار اين قضايا هستند و هيچ تعارفي هم نميکنند.
آيت الله ايماني تصريح کرد: علما و روحانيان، مؤمنان و دلسوزان انقلاب بايد اين مسائل را به جد دنبال کنند و در شهرستانهاي خود بوميسازي انجام دهند که با چه روشي اين مسئله را انجام دهند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]