تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 22 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):كسى كه روزه او را از غذاهاى مورد علاقه‏اش باز دارد برخداست كه به او از غذاهاى بهشتى ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815081217




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

«نیترات آب تهران، استاندارد است/ اسراف ادامه دارد»


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: «نیترات آب تهران، استاندارد است/ اسراف ادامه دارد»


قائم مقام وزیر نیرو، با تاکید بر اینکه «کیفیت آب تهران، در مقایسه با دو سال پیش، تفاوتی ندارد، گفت: برابر استاندارد بین‌المللی، نیترات آب باید تا ۵۰ میلی‌گرم در لیتر باشد. «مصرف آب زیاد است و باید مدیریت شود.» به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، ستار محمودی  تاکید کرد: آبی که در شهرها و یا در بخش کشاورزی مصرف می‌ شود، به فاضلاب تبدیل شده و مقدار نیترات آنها بالا می‌ رود.

وی تصریح کرد: پس از ورود نیترات به درون زمین، نیترات پالایش شده و وارد چاه‌ ها می‌شود، اما باید توجه داشت که میزان نیترات، درجه حرارت، تلخی آب و ... هنگام برداشت آب از چاه‌ ها اندازه‌ گیری می‌شود.

آب تهران سالم است

قائم‌ مقام وزیر نیرو با تاکید بر اینکه برابر استانداردهای WHO (سازمان بهداشت جهانی)t باید 50 میلی‌گرم در لیتر باشد، گفت: این استاندارد مختص همه جهان و سراسر کشور ماست.

محمودی در واکنش به صحبت های رئیس کمیسیون محیط زیست شورای شهر تهران مبنی بر اینکه برابر استاندارد، نیترات باید 45 میلی‌گرم در لیتر باشد، گفت: استانداردی که از آن پیروی می‌کنیم همان استاندارد سازمان بهداشت جهانی است که 50 میلی‌گرم در لیتر را به عنوان بیشترین میزان نیترات مشخص کرده است.

استانداردهای دیگری به صورت منطقه‌ای در جهان وجود دارد که تا 70 تا 80 میلی‌گرم در لیتر نیترات را مجاز دانسته‌اند، اما استانداردی که بر لزوم وجود نیترات کمتر از 50 میلی‌گرم تاکید داشته باشد، تا کنون مطرح نشده است.

وی با بیان اینکه اگر حجم نیترات در آب بالا باشد و آب چاه قابلیت رقیق‌سازی را داشته باشد، آن را در مخازن رقیق می‌کنیم و سپس توزیع می‌شود، گفت: آن چاه‌هایی که میزان نیترات منابع‌ شان، بالاتر باشد، باید با آب بیشتری رقیق می‌ شده‌ و هزینه بالاتری دارد؛ چنین چاه هایی برابر دستور وزارت نیرو، از رده خارج شده است.

قائم‌مقام وزیر نیرو با تاکید بر اینکه مصرف آب زیاد است و تزریق آن به زمین، امری طبیعی محسوب می‌ شود، گفت: باید مدیریت آب صورت گیرد که این کار در حال اجراست.
 


یک شنبه ۱۳ مهر ۱۳۹۳ - ۱۵:۴۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن