تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اى جوانان! آبرويتان را با ادب و دينتان را با دانش حفظ كنيد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870965606




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جهت گیری فرهنگی مسؤولان باید همسو با منویات رهبری و مراجع تقلید باشد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری رسا:



آیت الله نمازی:
جهت گیری فرهنگی مسؤولان باید همسو با منویات رهبری و مراجع تقلید باشد خبرگزاری رسا ـ نماینده ولی فقیه در کاشان گفت: نظام جمهوری اسلامی مبتنی بر اسلام است و اساس حکومت بر پایه جمهوری اسلامی است و پسوند جمهوری در ایران اسلام است.



به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا درکاشان، آیت الله عبدالنبی نمازی نماینده ولی فقیه در کاشان شامگاه چهارشنبه در دیدار با حجت‌الاسلام داود نمازی مشاور وزیر کشور در امور روحانیت و ائمه جمعه و جماعات کشورگفت: آغاز فعالیت های دفتر مشاور وزیر در امور روحانیت حلقه وصل بین دولتمردان، علما و بزرگان جامعه است.
 
وی با اشاره به این که مردم ایران برای اسلام و فرهنگ اسلامی انقلاب کردند و امام خمینی(ره) نیز انقلاب اسلامی را انقلاب فرهنگی خواند و رهبر معظم انقلاب نیز راه امام را ادامه داد، گفت: دولتمردان باید تمامی تلاش خود را در جهت آنچه براساس قوانین مجلس شورای اسلامی و در قانون اساسی آمده است با همکاری وزارت کشور و سایر وزارت‌ خانه ها و علما و روحانیت در جهت فرهنگی که مد نظر امام و مقام معظم رهبری است تلاش کنند.
 
 
آیت الله نمازی اجرای برنامه های فرهنگی را نیازمند و تدبیر و برنامه ریزی دانست و یاد آورشد: در شرایط کنونی حاکم بر نظام بین المللی توطئه ها و تهاجمات دستگاه های جاسوسی استکبار  ابتدا با هدف براندازی نظام جمهوری اسلامی است و در صورت عدم موفقیت تلاش برای تضعیف نظام اسلامی است.
 
 
به گفته وی با اجرای برخی از توطئه های دشمن، سمت و سوی نقشه  های دشمن بر ملا می شود که یکی از نمونه های آن گروه تروریستی داعش است که مشخص نشد دشمن چه زمانی آنها را آموزش داد و روانه سوریه کرد.
 
 
عضو مجلس خبرگان رهبری یاد آورشد: آموزش و سازماندهی و اعزام هزاران تروریست داعشی از 5 قاره جهان به سوریه بیانگر برنامه ریزی طولانی مدت دشمن است که آنها را با امکانات و دلارهای خود با هماهنگی سازمان های جاسوسی موساد و سیا سازماندهی‌کردند.
 
 
آیت الله نمازی با اشاره به این که امروز نظام جمهوری اسلامی در ابعاد فرهنگی، اقتصادی، سیاسی، تبلیغاتی مورد تهاجم دشمن قراردارد گفت: امروز تکنولوژی نسل های جدید تلفن های همراه، ماهواره و اینترنت و دیگر ابزارهای نوین آتش تهیه دشمن نوجوانان و جوانان را هدف قرارداده است.
   
 
کاهش ازدواج باعث برهم خوردن تعادل و تناسب در جامعه شده است
وی همچنین کاهش ازدواج را تهدید جدی برای جامعه دانست و گفت:کاهش ازدواج باعث بر هم خوردن تعادل و تناسب در جامعه شده است و براساس کارشناسی های انجام شده تا چند سال آینده درصد زیادی از مردم ایران سالمند و پیر خواهند بود.
 
 
آیت الله نمازی  همچنین کاهش ازدواج در جامعه را موجب افزایش آمار طلاق ، متلاشی شدن کانون خانواده و جدایی زن و شوهر از یکدیگر و در نتیجه آوارگی بچه ها و مشکلات ناشی از آن دانست.
 
 
کاهش سن اعتیاد بلای تهدید جدی جامعه است
نماینده ولی فقیه در کاشان همچنین از مواد مخدر به عنوان یکی دیگر از تهدیدات امروز جامعه نام برد و افزود: دسترسی به انواع و اقسام مواد مخدر و تولیدآن در داخل کشور و کاهش سن اعتیاد بلای خانمانسوزی است که جوانان و کانون خانواده ها را تهدید می کند.
 
 
آیت الله نمازی ضمن تقدیر از اقدامات قابل توجهی که طی یکی دو دهه اخیر برای مبارزه با مواد مخدر و پیشگیری از اعتیاد در کشور انجام شده است یاد آورشد: با وجود مرزبندی های انجام شده و استفاده از کانال، دیوار بتنی و سیم های خاردار در نوار مرزی متأسفانه تولید این مواد جهنمی در داخل کشور سال به سال در حال توسعه و تهدیدی برای سلامت و امنیت کشور شده است.
 
 
عضو مجلس خبرگان رهبری همه آحاد جامعه را برای مقابله با این تهدید مسؤول دانست وگفت: مقابله با این تهدید برای برخی از نهاد ها وسازمان ها  به صورت تخصصی است.
 
 
آیت الله نمازی آثارسوء و روحی و روانی ناشی از مواد مخدر را برای خانواده ها و نوجوانان و جوانان زیان بار خواند یاد آورشد: آنچه باعث نگرانی مسؤولین و علما شده است افزایش مراجعات مردمی برای رفع مشکلات  و آسیب های اجتماعی سنگینی است که مواد مخدر را بر جامعه وارد می کند.
 
 
نماینده ولی فقیه در کاشان میدان مبارزه با مواد مخدر در مرزهای گسترده با کشور افغانستان را وسیع خواند و افزود: جنایتکارانی‌که افغانستان را اشغال‌کردند
مبارزه با مواد مخدر را برعهده انگلستان گذاشتند تا تولید مواد مخدر در این کشور افزایش داشته باشد.
 
 
همچنین حجت‌الاسلام داود نمازی مشاور وزیر کشور در امور روحانیت و ائمه جمعه و جماعات کشور ضمن ابلاغ سلام دکتر رحمانی فضلی وزیر کشور به آیت‌الله عبدالنبی نمازی نماینده ولی فقیه در کاشان، گزارشی از فعالیت‌های پنج ماه فعالیت دفتر مشاور وزیر در امور روحانیت را ارائه کرد.
 
 
وی با اشاره به این که دکتر رحمانی فضلی وزیر کشور به عنوان دبیر مبارزه با مواد مخدر کشور انتخاب شدند گفت: ایشان معتقد به ارائه آمار و ارقام و نگاه اداری به معضل مواد مخدر نیست.
 
 
مشاور وزیرکشور در امور روحانیت و ائمه جمعه و جماعات کشور استفاده از ظرفیت روحانیت برای فرهنگ سازی و مبارزه با مواد مخدر را مهم قلمداد کرد و گفت: طرح اعزام مبلغین روحانی با هدف مبارزه با مواد مخدر با تامین منابع طرح در دستور کار قرار گرفته است.
 
 
وی افزود: اگر این طرح در 10 استان کشور اجرا شود و از ظرفیت روحانیت برای آگاهی بخشی به جامعه استفاده شود می تواند تأثیرات شگرفی در کاهش اعتیاد در جامعه داشته باشد./1307/پ202/ج  




۱۳۹۳/۷/۱۰






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری رسا]
[مشاهده در: www.rasanews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن