تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):بهترين علم آن است كه مفيد باشد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868355609




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

افشای گزارش تازه اطلاعاتی درباره داعش


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: افشای گزارش تازه اطلاعاتی درباره داعش


به تازگی، گزارشی اطلاعاتی درباره فعالیت های گروه تروریستی داعش منتشر شده که ممکن است بر نوع عملیات ائتلاف آمریکا و هم پیمانانش اثر بگذارد. «مخالفت مردم کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس با مشارکت در ائتلاف آمریکا برای حمله به سوریه، افزایش یافته است.» به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر از العالم، فعال عربستانی که در سال های اخیر به علت انتشار مسائل پشت پرده خاندان حاکم در عربستان با نام مستعار «مجتهد»، شهرت و هواداران بسیاری کسب کرده است، بخش هایی از گزارش اطلاعاتی مهمی را درباره داعش فاش کرد.

مجتهد در صفحه توئیتر خود با اشاره به این گزارش که توسط چند کشور منطقه‌ای تهیه شده است، نوشت: همزمان با آغاز عملیات آمریکا در سوریه، داعش تغییراتی را در نوع استقرار نیرو و تحرکات خود انجام داده است که این امر دخالت زمینی آمریکا را اجتناب ناپذیر می‌کند.

وی افزود: آمریکا و همپیمانان منطقه‌ای این کشور در حالی که هنوز حلقه ائتلاف خود را تکمیل نکرده‌ اند، عملیاتی هوایی را علیه مواضع داعش آغاز کردند.

مجتهد تاکید کرد: اما پس از آن فرانسه، بلژیک، استرالیا، انگلیس و هلند به تدریج به این ائتلاف پیوستند البته این کشورها فقط در این عملیات در حوزه عراق مشارکت دارند که این امر بیانگر وجود اختلاف درباره راهبرد کار مشترک ائتلاف آمریکاست.

مجتهد افزود: حملات آمریکا قبل از تکمیل کابینه عراق و به صورت مشخص قبل از توافق عراقی‌ ها درباره وزیران کشور و دفاع دولت حیدرالعبادی، آغاز شد. وی افزود: (در این حملات) هدف اصلی داعش است، اما بیشتر قربانیان از شهروندان و برخی جنگجویان دیگر گروه ها هستند.

مجتهد تاکید کرد: ادعای هدف قرار دادن مراکز فرماندهی (ساختمان های خالی) و پالایشگاه های نفتی (پمپ هایی که روزانه کمتر از 500 بشکه نفت تولید می کنند)، و مواضع حساس، اظهاراتی توخالی و بی معنی است؛ مواضعی که هدف قرار گرفته‌اند هیچکدام ارزش عملیاتی ندارند، و همه مسائل مطرح شده در گزارش اخیر درباره روند عملیات هوایی ثابت می کند که با توجه به تحرکات و تاکتیکهای داعش، باید به صورت زمینی اقدام شود.

مجتهد همزمانی آغاز عملیات علیه داعش و آغاز موسم حج را احمقانه دانست و تأکید کرد که این زمان برای برخی کشورهای عضو ائتلاف و به ویژه عربستان بسیار زمان حساسی است.

مجتهد همچنین با اشاره به برآوردهای متغیر صورت گرفته از توانایی عملی داعش و افزایش برآورد نیروهای آن از 20 هزار به 50 هزار  گفت، درنتیجه باید برای این کار به جای 5 هزار نفر، 50 هزار نفر آموزش ببینند که این امر نیازمند چندین سال زمان است.

این فعال عربستانی به نامشخص بودن دیدگاه ها درباره زمان لازم برای پایان عملیات نیز اشاره کرد و گفت که این برآوردها از 2 ماه تا 10 سال است. همچنین هنوز مشخص نیست که چه بودجه ای برای این عملیات نیاز است، به صورتیکه تا کنون روزانه 350 میلیون دلار برای این عملیات هزینه شده است.

مجتهد تاکید کرد: این ائتلاف هنوز تکمیل نشده است و اعضای آن، از انگشتان دست فراتر نمی رود، درحالی که آمریکا وعده داده بود 40 کشور در آن عضو خواهند شد. علت این امر، اختلاف درباره آغاز این عملیات در عراق یا سوریه است.

وی افزود: انگلیس و فرانسه عراق را ترجیح می دهند، زیرا می توانند از ارتش این کشور حمایت کنند، چرا که آنها سوریه را «لانه زنبور» می دانند.

مجتهد تأکید کرد: همچنین این نگرانی وجود دارد که این ائتلاف بین المللی به علت محاسبات خاص آمریکا، قبل از تکمیل شدن آن دچار فروپاشی شود. این فعال عربستانی در ادامه افزود:  گروه های افراطی و تروریستی که قبلا با یکدیگر دچار اختلاف بودند، با  آغاز عملیات ائتلاف متحد شده اند.

وی همچنین به افزایش مخالفت های مردم کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس با مشارکت در ائتلاف آمریکا برای حمله به سوریه اشاره کرد و گفت: نشانه های ضعف اقتصادی کشورهای عربی و کند شدن رشد اقتصادی و کسری بودجه آنها، با افزایش زمان درگیری ها در حال نمایان شدن است.
 


دوشنبه ۷ مهر ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن