تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):آنگاه که روزه مى ‏گیرى باید چشم و گوش و مو و پوست تو هم روزه ‏دار باشند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871402603




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تمام میزبانی‎ها را به چین می‎دهند/ بسکتبال می‌خواهد ورزش شماره 2 ایران شود


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


ورزشی > بازیهای آسیایی اینچئون "نیکخواه بهرامی" در گفتگو با خبرگزاری فرانسه؛
تمام میزبانی‎ها را به چین می‎دهند/ بسکتبال می‌خواهد ورزش شماره 2 ایران شود
کاپیتان تیم ملی بسکتبال از مسئولان این رشته در آسیا درخواست کرده میزبانی جام ملتهای آسیا را به ایران بدهند.



به گزارش خبرگزاری مهر، صمد نیکخواه بهرامی در حال حاضر با تیم ملی ایران در اینچئون کره جنوبی به سر می برد. ایران از سال 2007 تا به حال سه بار (ژاپن 2007، چین 2009 و فیلیپین 2013) قهرمان جام ملتهای آسیا شده است. نیکخواه بهرامی معتقد است اکنون زمان آن فرا رسیده که میزبانی این رقابتها در سال 2017 را به ایران بدهند. وی به خبرگزاری فرانسه گفت: فیفا باید میزبانی رقابتهای قهرمانی آسیا را به ما بدهد. چنانچه شما تمام بازی‎های مهم را ببینید، آنها همیشه میزبانی را به چین می دهند. بازی های مقدماتی المپیک به میزبانی چین برگزار می شود، مقدماتی جام جهانی در چین انجام می شود و رقابتهایی که چندان مهم نیست را به کره و ژاپن و فیلیپین می دهند. نیکخواه بهرامی گفت: ما از پس انجام میزبانی برمی آییم. از سال 2007 تیم ما قهرمانی های زیادی در آسیا کسب کرده است. ایران از امکانات بالایی در این زمینه برخوردار است. دوره بعدی رقابتهای قهرمانی آسیا به میزبانی چین برگزار خواهد شد. این رقابتها حکم انتخابی المپیک را هم دارد و تیم قهرمان به طور خودکار به المپیک 2016 ریو راه پیدا می کند. رقابتهای قهرمانی آسیا در سال 2017 حکم انتخابی قهرمانی جهان در سال 2018 را هم دارد. نیکخواه بر این باور است که تماشاگران ایرانی باید این فرصت را پیدا کنند تا تیمشان را در خانه تشویق کنند.

وی گفت: ما قهرمانی های زیادی به دست می آوریم اما مردم این قهرمانی ها را از طریق تلویزیون تماشا می کنند. نمی دانم چرا هرگز میزبانی رقابتهای مهم به ما داده نمی شود. مردم ایران عاشق بسکتبال هستند و به سالن می آیند تا تیم خود را تشویق کنند. اگر به همه قهرمانی های ایران نگاه کنید متوجه می شوید که ما بیشتر موفقیت‎های خودمان را در خارج از ایران به دست آورده ایم. مردم ما می خواهند این مسابقات را در داخل کشور ببینند. نیکخواه بهرامی با توجه به رشد بسکتبال در ایران در ادامه تصریح کرد: فوتبال ورزش شماره یک در ایران است. همه کشورهای دنیا عاشق فوتبال هستند. اما بسکتبال در حال حاضر در رقابت با والیبال تلاش می کند تا ورزش شماره دو باشد. همه جا در ایران زمین بسکتبال به چشم می خورد. وی که سابقه بازی در تیم های فوجیان چین و مهرام ایران را دارد، گفت: نمی دانم آیا اصلا سال آینده من برای ایران بازی می کنم با نه و شاید به دلیل مشکل بودن کار، از تیم ملی خداحافظی کنم. البته هنوز تصمیمی در این خصوص نگرفته ام. صمد نیکخواه بهرامی در پایان اظهار داشت: پس از بازی های لیگ، در چند مسابقه دوستانه شرکت کردیم و سپس به جام جهانی اسپانیا رفتیم و اکنون باید طی 9 روز متوالی در بازی های آسیایی به میدان برویم. وقتی بازی های اینچئون تمام شود ما 10 روز دیگر در لیگ چین بازی هایمان آغاز می شود.


۱۳۹۳/۷/۷ - ۱۲:۲۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن