تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):كسى كه بهره‏اى از دانش ندارد معنا ندارد كه ديگران او را سعادتمند بدانند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871421644




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

1700 میلیارد تومان معوقات خانواده شهدا و ایثارگران تا نیمه مهرماه پرداخت می‌شود


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


استانها > شرق > خراسان جنوبی رئیس بنیاد شهید وعده داد:
1700 میلیارد تومان معوقات خانواده شهدا و ایثارگران تا نیمه مهرماه پرداخت می‌شود
بیرجند- خبرگزاری مهر: رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور گفت: یک‌هزار و 700 میلیارد تومان معوقات خانواده شهدا، جانبازان و ایثارگران تا 15 مهرماه جاری پرداخت می‌شود.



به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام سید محمدعلی شهیدی‌ محلاتی صبح دوشنبه در گلزار شهدای بیرجند در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در حال حاضر 19 هزارو 612 گلزار شهدا در سطح کشور داریم. وی افزود: از این تعداد 11 هزار و 605 گلزار به اتمام رسیده و هشت هزار و پنج گلزار شهدا باقی مانده که سعی خواهیم کرد هرچه سریع‌تر به اتمام برسد. حجت‌الاسلام شهیدی‌محلاتی بیان کرد: در بیرجند 450 گلزار شهدا وجود دارد که از این تعداد 402 گلزار تاکنون مناسب‌سازی شده است. وی گفت: مناسب‌سازی گلزارهای باقیمانده در بیرجند 90 درصد پیشرفت فیزیکی دارد که تا پایان سال جاری به اتمام می‌رسد. حجت‌الاسلام شهیدی‌محلاتی با اشاره به احداث مجتمع‌های فرهنگی و ورزشی ایثار در سطح کشور افزود: احداث این مجتمع‌ها از سال 86 در کشور آغاز شده است. وی تصریح کرد: تاکنون فاز اول و دوم این مجتمع‌ها در 10 مرکز استان به بهره‌برداری رسیده و در چهار استان کشور به صورت کامل افتتاح شده است. حجت‌الاسلام شهیدی‌محلاتی ادامه داد: برخی از مجتمع‌های ایثار در سطح کشور در حال تجهیز است. وی بیان کرد: فاز اول مجتمع خدماتی رفاهی خراسان جنوبی امروز به بهره‌برداری می‌رسد که تاکنون در زمینه احداث این مجتمع خدماتی رفاهی در خراسان جنوبی 11 میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است. حجت‌الاسلام شهیدی‌محلاتی افزود: از مجموع اعتبار هزینه شده برای این مجتمع هشت میلیارد تومان از مرکز و سه میلیارد و 600 میلیون تومان از استانداری خراسان جنوبی کمک شده است. وی ادامه داد: در ساخت مجتمع‌های فرهنگی و ورزشی در سطح کشور مقرر شده 50 درصد توسط استانداری‌ها و مابقی توسط بنیاد شهید تامین شود. حجت‌الاسلام شهیدی‌ محلاتی با اشاره به معوقات ایثارگران که از سال 86 تا 90 بوده است، تصریح کرد: طی هفته گذشته تمام معوقات آزادگان پرداخت شده و امروز نیز معوقات جانبازان پرداخت و از فردا قابل برداشت است. به گفته وی در هفته آینده نیز معوقات ایثارگران و خانواده شهدا پرداخت خواهد شد. حجت‌الاسلام شهیدی‌ محلاتی با بیان اینکه 32 درصد معوقات جانبازان و ایثارگران و جانبازان در سال گذشته پرداخت شده است، افزود: در حال حاضر معوقات جانبازان، ایثارگران و آزادگان یک‌هزار و 700 میلیارد تومان است که تا 15 مهرماه پرداخت می‌شود. وی ادامه داد: این معوقات مربوط به 200 هزار خانواده جانباز، آزاده و ایثارگر بوده است. حجت‌الاسلام شهیدی‌محلاتی در رابطه با پرداخت دیون این افراد نیز افزود: این دیون از سال 91 تا 92 بوده که در صورت تایید معاون برنامه‌ریزی رئیس جمهور پرداخت می‌شود.


۱۳۹۳/۷/۷ - ۱۲:۰۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 99]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن