تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 14 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خانه اى كه در آن قرآن فراوان خوانده شود، خير آن بسيار گردد و به اهل آن وسعت داده ش...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804439030




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

۸ سئوال درباره رای انگلیس برای جنگ داعش


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: ۸ سئوال درباره رای انگلیس برای جنگ داعش
نشریه آبزور در مطلبی تحت عنوان بریتانیا و بمباران داعش به بررسی ۸ سئوال مطرح شده در خصوص رای پارلمان انگلیس به جنگ علیه داعش پرداخته است.
تسنیم:  نشریه آبزور در مطلبی تحت عنوان بریتانیا و بمباران داعش توسط جولیان بورگر به بررسی 8 سئوال مطرح شده در خصوص رای پارلمان انگلیس به جنگ علیه داعش پرداخته است.

نخستین سئوالی که توسط جولیان بورگر در خصوص بمباران داعش توسط بریتانیا مطرح می شود این است که چرا ما در جنگ دیگری در خاور میانه شرکت می کنیم؟

توجیه دیوید کامرون نخست وزیر انگلیس برای حملات هوایی که با موافقت اکثریت قریب به اتفاق پارلمان نیز روبرو شده این است که گسترش داعش در سوریه و عراق تهدیدی مستقیم علیه امنیت ملی انگلیس به شمار می رود. داعش از طریق سربریدن یک گروگان انگلیسی خصومت خود را نشان داده است. اجازه دادن به داعش برای گسترش قلمرو خود پایگاهی را برای انجام حملات علیه بریتانیا و متحدان آن فراهم خواهد کرد و سوریه و عراق به پایگاه اصلی داعش برای حمله به غرب تبدیل خواهد شد.

حضور 500 تروریست انگلیسی در داعش نیز اوج این تهدید را نشان می دهد. بازگشت این تروریست ها به بریتانیا که در کنار گروه های افراطی در سوریه و عراق جنگیده اند احتمال حملات انتحاری در انگلیس را افزایش داده و به خطری فوری تبدیل شده است. توجیه دومی نیز وجود دارد. گسترش وحشی گری داعش به خصوص در قبال جمعیت غیر سنی مثل کردها و ایزدی ها و مسیحی ها این منطق انسانی برای کمک به نابودی این گروه به وجود آورده است. همین طور گسترش بی حد و حصر داعش می تواند تهدید مستقیمی برای متحدان بریتانیا در منطقه و ثبات خاور میانه باشد. اگر داعش بتواند خلافت اسلامی خود را در منطقه گسترش دهد و غرب و متحدانش را با شکست روبرو کند جوانان بیشتری از سراسر جهان به این گروه خواهند پیوست و این مساله به یک تهدید جهانی تبدیل خواهد شد.

سئوال: چه مباحث و گفتگوهایی برای عدم شرکت انگلیس در این جنگ وجود دارد؟

داعش اکنون اقدام به گروگانگیری اتباع انگلیسی در سرزمین های تحت کنترل و تصرف خود می کند. مشارکت در حملات هوایی می تواند موجب تشدید تنش بین بریتانیا و داعش شود و در نتیجه تهدید مستقیم ناشی از حملات به خاک بریتانیا را افزایش خواهد داد. علاوه بر این بمباران می تواند تلفاتی را برای شهروندان غیر نظامی به همراه داشته باشد و این مساله از نظر اخلاقی درست نیست و موجب دشمنی سایر گروه های اسلامی با انگلیس خواهد شد. این اقدام می تواند داعش را به گروهی تبدیل کند که خود را حامی و مدافع کشورهای عربی در برابر امپریالیسم غرب نشان دهد.

سئوال: آیا دخالت بریتانیا قانونی است؟

بر خلاف اشغال عراق در سال 2003 میلادی بریتانیا این بار نیروهای خود را بر اساس درخواست دولت مستقل عراق اعزام کرده است که تحت تهدید جدی قرار گرفته است. تنها راهی که بتوان این اقدام را بر اساس قوانین بین المللی زیر سئوال برد این است که آیا مدرک و شواهدی وجود دارد که نشان دهد دولت جدید عراق برای این دعوت خود تحت فشار قرار داشته است. هیچ مدرک روشن و مشخصی برای این مساله وجود ندارد. البته به همین دلایل اجرای حملات علیه مواضع داعش در سوریه می تواند غیر قانونی و جنجال برانگیز باشد. دولت اسد بعید است که  خواستار مشارکت کشورهای غربی در خاک خود شود.

سئوال: آیا دخالت ما به سوریه نیز گسترش خواهد یافت؟

مایکل فالون وزیر دفاع انگلیس اعلام کرده است که یک مورد قوی نظامی برای اجرای حملات علیه داعش در سوریه وجود دارد چرا که قلمرو داعش در سوریه قرار دارد و داعش با شکست روبرو نخواهد شد مگر اینکه در هر دو طرف مرز عراق و سوریه مورد حمله واقع شود. ولی دولت انگلیس قول داده است که برای شرکت در حملات به داعش در سوریه مجوز جداگانه ای را از پارلمان دریافت کند.

سئوال: مبارزه با داعش تا چه زمانی طول خواهد کشید؟

این تهدید وجود دارد که این یک مبارزه طولانی باشد. این مساله خیلی سخت است که گروه داعش را تنها با حملات هوایی شکست دهیم و متحدان غرب در روی زمین بسیار ضعیف باشند. ارتش عراق ناکارآمدی خود را علی رغم میلیاردها دلاری که غربی ها سرمایه گذاری کرده اند، نشان داده است.

پیشمرگه های کرد نیز انگیزه زیادی دارند ولی تعدادشان اندک است. در طرف مرز سوریه ارتش آزاد سوریه نیز کوچک و متفرق است. آمریکا قصد دارد تا 5 هزار جنگجو را آموزش دهد تا نیروی لازم برای مقابله با داعش ایجاد شود. ارتش سوریه قوی ترین نیرو در منطقه است ولی غرب تمایلی برای همکاری با ارتش سوریه یا حمایت از پیشروی های آن ندارد. تنها امید غرب برای پایان این جنگ نیروهای قبیله های سنی در عراق و سوریه هستند.

سئوال: آیا ما در نهایت نیروی زمینی اعزام می کنیم؟

آمریکا و انگلیس هر دو این مساله را به طور هماهنگ رد کرده اند و بعید به نظر می رسد که در شرایط کنونی با توجه به خطر تلفات کشورهای غربی خود را در معرض این خطر بزرگ قرار دهند. این احتمال وجود دارد که انگلیس در ماموریت آموزش و برخی عملیات های مربوط به نیروهای ویژه شرکت کند.

سئوال: انگلیس تا چه حدی از حمایت جهانی برخوردار است؟

ائتلاف تشکیل شده شامل آمریکا، فرانسه، انگلیس ، اردن، عربستان سعودی، قطر، امارات متحده عربی و بحرین است. حمایت بین المللی وسیعی برای اقدام در عراق وجود دارد. بان کی مون دبیر کل سازمان ملل از این اقدام استقبال کرده است. حتی روسیه و ایران نیز مخالفت شدیدی با این اقدام نداشته اند. البته مساله سوریه متفاوت است. هم ایرانی ها و هم روس ها نسبت به اقدام غیر قانونی در سوریه هشدار داده اند. در شرایط کنونی دستیابی به اجماع کلی در شورای امنیت برای اقدام در سوریه بعید به نظر می رسد.

سئوال: آیا این به معناست که انگلیس دولت اسد را قبول دارد؟

رسما نه. کامرون بر این مساله تاکید کرده است که دشمن دشمن ما همچنان دشمن ماست. آمریکا در خصوص حملات هوایی به سوریه به دمشق اطلاع داده است ولی به دنبال کسب رضایت و موافقت دولت سوریه نبوده است. البته حملات موجب تقویت اسد هم از نظر سیاسی و هم نظامی می شود. اسد و حامیان ایرانی و روسی آن اعلام کرده اند که مبارزه غرب علیه داعش این مساله را اثبات کرده است که هشدارهای آنها در این خصوص که غرب در جنگ داخلی سوریه در طرف اشتباه قرار گرفته درست بوده است.





تاریخ انتشار: ۰۶ مهر ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن