واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > مرکز > قزوین حبیبی:
10 هکتار زمین در سایت محمدآباد برای زباله های صنعتی اختصاص داده می شود
قزوین- خبرگزاری مهر : معاون عمرانی استانداری قزوین گفت: به منظور ساماندهی و دفن بهداشتی زباله های صنعتی 10 هکتار زمین در جوار سایت محمدآباد اختصاص داده می شود تا با مشارکت بخش خصوصی عملیات اجرایی آن آغاز شود.
به گزارش خبرنگار مهر، منوچهر حبیبی روز شنبه در شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی که به ریاست مرتضی روزبه در استانداری برگزار شد اظهارداشت: در کارگروه پسماند استان مشکلات زیست محیطی مطرح شده که توجه به زباله های بیمارستانی و صنعتی با حساسیت ویژه ای پیگیری می شود. این مسئول بیان کرد: تاکنون 450 مطب نیز شناسایی شده که با همکاری بخش خصوصی قرار است نسبت به ساخت دستگاه اتوکلاو سیار و ثابت برای بی خطر کردن زباله های بیمارستانی اقدام شود. حبیبی بیان کرد: هفت بیمارستان دولتی و خصوصی استان به دستگاه زباله سوز تجهیز شده و در 15 روز آینده اطلاعات لازم برای تامین دستگاه اتوکلاو برای مطب ها استخراج شده و در اختیار قرار خواهد گرفت تا مقدمات ساخت آنها فراهم شود. این مسئول یادآورشد: واحدهای صنعتی نباید خود را با دفن بهداشتی بیگانه بدانند بلکه لازم است در اقدامی مشترک همکاری لازم را برای اجرایی شدن کار انجام دهند تا این مسائل آینده زیست محیطی استان را به مخاطره نیندازد. وی افزود: 10 هکتار زمین در جوار سایت محمدآباد با همکاری محیط زیست، شهرداری،، سازمان صنعت، منابع طبیعی و استانداری آماده واگذاری به بخش خصوصی است تا برای طرح توسعه دفن بهداشتی زباله های صنعتی مورد استفاده قرار گیرد. حبیبی گفت: شرکت شهرک های صنعتی در خصوص تعیین تکلیف نحوه مدیریت در زمین 10 هکتاری در دو هفته آینده اقدام کند تا متولی کار مشخص شود که در این راستا واحدهای صنعتی هم لازم است با عقد قرارداد با شهرداری ساماندهی زباله ها را ممکن کنند. معاون عمرانی استانداری قزوین یادآورشد: باید تلاش کنیم تا زباله های خانگی در یک جا متمرکز شود و در محل سایت محمدآباد هم نیازمند نگاه ویژه هستیم تا زباله روستاها هم به این محل منتقل شود و ظرفیت این سایت بسیار قابل توجه است و می تواند نیازها را برطرف کند.
امیدعلی پارسا معاون برنامه ریزی استانداری قزوین هم گفت: مصوبات شورای گفتگو باید با مشخصات دقیق باشد و هم متولی انجام یک کار و همزمان اجرا مشخص و نظارت شود تا جلسات بی نتیجه نباشد. محمود طاهری مدیرکل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان هم در خصوص تولید محصول سالم کشاورزی هم گفت: از دو سال قبل با همکاری جهاد کشاورزی برای تولید محصول سالم کار مشترکی آغاز شد و 35 فقره مجوز تولید صادر شد اما در ادامه کار برای تمدید مجوزها اقدام نشده است. وی افزود: باید انگیزه لازم در کشاورزان و تولیدکنندگان ایجاد شود تا با داشتن بازار مصرف بستر توسعه طرح تولید محصول سالم کشاورزی در استان فراهم شود.
۱۳۹۳/۷/۵ - ۱۴:۵۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]