تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مبادا جز حق، با تو اُنس بگيرد و جز باطل، از تو بهراسد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871443580




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

برنامه های دولت برای جوانان تبلیغاتی نیست/ اعطای 13 هزار فقره وام به زوجین همدانی


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


استانها > غرب > همدان نیکبخت عنوان کرد:
برنامه های دولت برای جوانان تبلیغاتی نیست/ اعطای 13 هزار فقره وام به زوجین همدانی
همدان - خبرگزاری مهر: استاندار همدان با بیان اینکه برنامه های دولت در حوزه جوانان تبلیغاتی نیست، گفت: امسال 13 هزار فقره وام به زوجین همدانی پرداخت شده است.



محمدناصر نیکبخت در گفتگو با مهر با بیان اینکه دولت تدبیر و امید توجه خاصی به امور جوانان و استفاده از وجود آنان دارد، گفت: امیدواریم که دولت توفیقات لازم را در همه زمینه ها به خصوص اعتلا و شایستگی جوانان به دست آورد. وی با بیان اینکه جوانان سرمایه های آینده جامعه هستند، گفت: باید از فکر جوانان در زمینه های مختلف استفاده کنیم و ایده های آنها را با تجربه افراد میانسال پیوند دهیم تا برنامه ها از حالت تئوری به مرحله عملیاتی تبدیل شوند. نیکبخت یکی از مهمترین و اساسی ترین خدمات به جوانان را ایجاد زمینه های اشتغال دانست و اظهار داشت: اشتغال برای جوانان امیدواری، ازدواج، مسکن و دوری از بزهکاری را در جامعه فراهم می کند. وی با بیان اینکه71 درصد جرائم زندانیان مربوط به اعتیاد و 55 درصد طلاق ها نیز مربوط به اعتیاد است، عنوان کرد: عامل اصلی این مسائل اجتماعی بیکاری است. وی بیکاری و اشتغال را عامل اصلی ازدواج نکردن جوانان عنوان و اضافه کرد: در گذشته جوانان بعد از ازدواج با همراهی زوج زندگی خود را می ساختند اما جوانان امروز شغل، خانه و ماشین و دیگر امکانات را فراهم و بعد ازدواج می کنند لذا این موضوع منجر به بالا رفتن سن ازدواج در جوانان شده است. استاندار همدان با بیان اینکه دولت تدبیر و امید، پرداخت وام ازدواج جوانان را با تمام محدودیت های منابع بانکی تسهیل کرده است، عنوان کرد: از ابتدای امسال تاکنون 13 هزار فقره وام ازدواج به جوانان همدانی پرداخت شده است. نیکبخت یاد اور شد: در گذشته جوانان با حضور در جبهه ها، جنگ را مدیریت و اکنون کشور را اداره می کنند بنابراین باید اعتماد جوانان را جلب کنیم و در تصمیم سازی ها آنها را مشارکت دهیم. وی در ادامه با بیان اینکه به منظور رفع مشکل بیکاری جوانان طرح های بزرگ صنعتی قابل توجهی توسط سرمایه گذاران بخش خصوصی در استان در حال پیگیری و انجام است، گفت: در صورت ادامه این روند مشکل بیکاری جوانان همدانی تا دو یا سه سال آینده رفع خواهد شد. نیکبخت با اشاره به اینکه با پیگیری معاون وزیر نفت مشکل تامین آب پتروشیمی هگمتانه همدان رفع شده است، افزود: این پروژه تا پایان امسال به بهره برداری می رسد و  برای دو هزار جوان همدانی اشتغال ایجاد می کند که گام بزرگی در حل معضل بیکاری در استان است. نیکبخت اظهار داشت: جوانان سرمایه های آینده کشور هستند و باید با فرهنگ سازی و رفتارسازی مناسب این جوانان را برای پذیرش مسئولیت های آینده کشور آماده و از نظرات آنها استفاده کنیم. وی با بیان اینکه همه مشکلات با پول حل نمی شود عنوان کرد: اراده و پشتکار نیز باید در اجرای برنامه و اهداف را مورد توجه قرار دهیم چرا که دولت تدبیر و امید یک دولت فرهنگی است و باید فرهنگی بماند و قرار نیست که فرهنگ دولتی باشد لذا در این زمینه باید از نظر و حضور جوانان استفاده شود.    


۱۳۹۳/۷/۵ - ۱۰:۴۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن