تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نيّت خوب، برخاسته از سلامت درون است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860961722




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

2 بازیکن استقلال باید اخراج می شدند


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
2 بازیکن استقلال باید اخراج می شدند
کارشناس داوری کشورمان گفت: داور باید دو بازیکن استقلال را اخراج می‌کرد.


به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران،رضا غیاثی در خصوص قضاوت یدالله جهانبازی در دیدار تیم‌های ذوب‌آهن و استقلال گفت: اگر بخواهم در مورد دقایق بازی صحبت کنم باید بگویم که در دقیقه 7 خطای امیرحسین صادقی روی مهاجم ذوب‌آهن که از شانس مسلم گلزنی برخوردار بود کارت قرمز داشت و داور باید او را اخراج می‌کرد اما خطای پشت محوطه جریمه درست بود.

وی ادامه داد: اخطار به مهدی رجب‌زاده پس از گلی هم که به ثمر رساند از سوی داور کاملا درست بود چرا که او این حق را نداشت که پیراهنش را روی سرش بکشد. در دقیقه 14 هم اخطار به اسماعیل فرهادی درست بود اما داور در دقیقه 17 خطای هند همین بازیکن را نگرفت.

کارشناس داوری کشورمان اظهار داشت: در دقیقه 20 کامرانی‌فر به خوبی توپی را که آفساید نبود را دستور به ادامه بازی داد. در دقیقه 23 اما محمد قاضی روی حسن‌زاده خطا کرد که داور این تکل خطا را ندید. همچنین در دقیقه 29 اخطار جهانبازی به سیف‌پناهی درست بود همانطور که در دقیقه 30 وقتی یک تماشاگر به داخل زمین آمد داور به درستی زمان بازی را متوقف کرد و آن را به پایان نیمه اول اضافه کرد.

غیاثی اظهار داشت: در دقیقه 34 اخطاری که  به اکبر ایمانی داده شد کاملا درست بود چرا که این بازیکن به عمد هند کرد. در دقیقه 42 هم خطای امیرحسین صادقی روی حسن زاده دیده نشد. همچنین در دقیقه 45 مقابل شاهینی کمک داور دوم این بازی هیچ خطایی صورت نگرفت اما او به اشتباه به سود استقلال خطا اعلام کرد.

کارشناس داوری کشورمان همچنین درباره گلی که استقلال به ثمر رساند اظهار داشت: بعد از به ثمر رسیدن گل مشخص شد که هاشم بیک‌زاده با خودش زیورآلات همراه داشته که بازیکنان حق استفاده از این وسایل را ندارند و این نشان می‌دهد که داوران این بازیکنان ذخیره را به خوبی کنترل نکردند.

وی درباره خطای آندرانیک تیموریان در دقیقه 79 هم خاطر نشان کرد: تیموریان با کف پا و محکم به شکم حسن‌زاده زد که این یک خطای شدید به حساب می‌آید و چون کف پا به جای خطرناکی اصابت کرد باید این بازیکن اخراج می‌شد اما متأسفانه نه تنها اخراج یا حتی کارت زرد از سوی داور داده نشد بلکه حتی جهانبازی این صحنه را ندید و خطا نگرفت البته در دقیقه 80 کارت زرد دوم به رجب‌زاده درست بود و وی به درستی اخراج شد.

غیاثی افزود: در دقیقه 84 کارتی که به قاسم دهنوی به دلیل هند داده شد درست بود چرا که وی به عمد با دست توپ را کنترل کرد اما در دقیقه 85 داور هند کرار را ندید آن هم در حالی که او با مشت و عمدا توپ را زد و باید کارت زرد می‌گرفت.

وی در پایان گفت: در دقیقه 94 هم کامرانی‌فر به درستی توپی را که جهانبازی کرنر اعلام کرد اوت تشخیص داد چرا که توپ به تیر دروازه خورد و هیچ کرنری در میان نبود.

منبع: جام نيوز




تاریخ انتشار: ۰۵ مهر ۱۳۹۳ - ۰۵:۵۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن