تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نماز شب، موجب رضايت پروردگار، دوستى فرشتگان، سنت پيامبران، نور معرفت، ريشه ايم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867359034




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شهادت ابتدای اوج پرواز شهید است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری رسا:



نماینده مجلس خبرگان رهبری
شهادت ابتدای اوج پرواز شهید است خبرگزاری رسا ـ نماینده خبرگان رهبری تاکید کرد: شهید آنجا که به شهادت می‌رسد، ابتدای اوج و پرواز اوست، در حالی‌که انسان‌های دیگز بعد از پایان عمر دنیایی‌شان، اوج خوف و ترس و وحشت و اضطراب را تجربه خواهند کرد.



به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، آیت‌الله حسن عالمی، نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی در مراسم سیزدهمین یادواره سراسری 3300 شهید وزارت جهاد کشاورزی و تجلیل از ایثارگران جهادگر که چهارشنبه دوم مهرماه در تالار وزارت کشور برگزار شد، با اشاره به آیاتی از سوره مبارکه یاسین اظهار داشت: در این آیه به مقام شامخ شهدا در نزد خداوند متعال و تفاوت آن با سایر انسان‌ها اشاره شده است و مبین یک حقیقت بزرگ است.
وی در بیان این حقیقت بزرگ افزود: شهید آنجا که به شهادت می‌رسد، ابتدای اوج و پرواز اوست، در حالی‌که انسان‌های دیگز بعد از پایان عمر دنیایی‌شان، اوج خوف و ترس و وحشت و اضطراب را تجربه خواهند کرد.
نماینده مردم مشهد در مجلس خبرگان رهبری سپس به گفت‌و‌گوی شهدا با خداوند و فرشتگان الهی اشاره کرد و گفت: اولین سخن شهید پس از شهادت آن است که خطاب به بازماندگان می‌گوید، ای کسانی که مانده‌اید و هنوز شهید نشده‌اید، گواهی دهید که من به پروردگار خود و پروردگار شما ایمان آوردم. سپس از طرف خدا و ملائکه به شهید گفته می‌شود که وارد بهشت شو، گویی که برای شهید برزخی وجود ندارد، زیرا بلافاصله بعد از شهادت به او گفته می‌شود که داخل بهشت شود.
وی ادامه داد: شهید می‌گوید، «ای کاش قوم و بازماندگان و یاران من می‌دانستند که به کجا دعوت شدم!» بعد می‌گوید که «خداوند مرا بخشید و از جمله مکرمین قرار داد» و این آیه تأیید کننده همان روایتی است که می‌گوید، اولین قطره خونی که از شهید ریخته می‌شود، خداوند همه گناهان او را می‌بخشد.
آیت‌الله عالمی به آیه‌ای از سوره مومنون هم در مقام شهدا اشاره کرد و ابراز داشت: در این آیه خداوند می‌فرماید،انسان‌هایی که به مرگ طبیعی به پایان عمرشان می‌رسند، به خدا می‌گویند که آنها را به دنیا بازگرداند تا عمل صالحی انجام دهند، اما پاسخ می‌شنوند که هرگز برگشتی نیست و باید تا روز قیامت در برزخ باشند. این نیز یکی دیگر از تفاوت‌های مقام شهدا با سایر انسان‌هاست.
وی در بیان تفاوت دیگر جایگاه شهدا در روز قیامت با انسان‌های دیگر خاطرنشان کرد: آن هنگام که با نفخ صور برزخ به پایان رسیده و قیامت برپا می‌شود، هیچ نسبی میان مردم باقی نمی‌ماند و حتی مادر شیرده نیز فرزند دلبند خود را نه تنها رها می‌کند، بلکه از هول آن روز سخت فراموش خواهد کرد. اما شهیدان در آن روز به یاد شفاعت دیگرانند که در روایات ما درباره شفاعت شهدا بسیار سخن گفته شده است. شهدا شافعات خویشاوندان و همرزمان خود خواهند بود.
نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی با بیان این‌که شهید برای احیای فضیلت‌ها به شهادت می‌رسد، تصریح کرد: شهید علاوه بر این‌که خود به مقصود می‌رسد، می‌خواهد دیگران را نیز به مقصود رسانده و هدایت کند. اما همیشه افرادی هستند که می‌خواهند آثار و برکات شهدا را ار بین ببرند، در حالی‌که خداوند در قرآن می‌فرماید، ای کسانی که دلداده شهدا هستید، غم این را مخورید که برخی بخواهند این آثار و برکات را از کف جامعه بربایند؛ چنین افرادی که این فضیلت‌ها را نادیده می‌گیرند، کفر و فسق‌شان به زیان خود آنهاست و آنچه که بر آنان می‌رسد نتیجه عمل خودشان است و زیان آن نیز به خودشان بر می‌گردد.
وی به داستان طالوت و جالوت در قرآن اشاره کرد و گفت: از نگاه قرآن کریم، اگر خداوند این شهیدان را سد راه فاسقان و مفسدین قرار نداده بود، جهان مملو از فساد می‌شد و اگر امروز چیزی به عنوان تقوا، فضیلت و ارزش‌های الهی وجود دارد، به برکت شهدا و ایثارگران است.
آیت‌الله عالمی در پایان اظهار امیدواری کرد که همه بتوانیم با تمام توان تا پایان عمر در راه فرهنگ اهل‌بیت(ع) تلاش کرده و آنچه را که شهدا با نثار جان خود به دست آوردند و به ما رساندند، حفظ و چشم طمع دشمن را بر از بین بردن ارزش‌ها کور کنیم./803/پ202ج




۱۳۹۳/۷/۲






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری رسا]
[مشاهده در: www.rasanews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 97]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن