تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 22 اسفند 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هركس به خدا و روز قيامت ايمان دارد، بايد سخن خير بگويد يا سكوت نمايد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1864757718




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جزئیات جدید از آغاز رالی جنجالی در تخت‌جمشید


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: جزئیات جدید از آغاز رالی جنجالی در تخت‌جمشید
رئیس فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی اعلام کرد: کمترین فاصله‌ مسیر برگزاری رالی با تخت‌جمشید 45 کیلومتر و بیشترین فاصله 125 کیلومتر و بیشترین سرعت ماشین‌ها در این مسابقه 80 کیلومتر است.

به گزارش نامه نیوز، حمیدرضا مهرعلی با اشاره به آغاز نخستین رالی بین‌المللی ایران از امروز (چهارشنبه 2 مهرماه) در شیراز و در محدوده‌ی تخت جمشید گفت: با توجه به اینکه سرعت اتومبیل‌های شرکت کننده در این مسابقه نباید از 80 کیلومتر بیشتر باشد و این استاندارد توسط دستگاه‌های ردیاب به شکل مداوم کنترل می‌شود، بنابراین هیچ مشکلی برای تخت‌جمشید وجود نخواهد داشت.

وی افزود: در این مسابقه فقط از پارکینگ مجموعه تخت‌جمشید برای توقف اتومبیل‌ها استفاده می‌شود، این موضوعی است که هر روز در آن منطقه تکرار شده و اتومبیل‌های مختلف در آن پارکینگ تردد و توقف می‌کنند.

او با بیان اینکه استفاده از نام تخت‌جمشید و عنوان شدن این نام شناخته شده در مسابقه رالی شیراز، دلیل اصلی مطرح شدن موضوع بوده است، گفت: انتظار داریم که همه‌ مجموعه‌ها، به خصوص رسانه‌ها در انعکاس درست، دقیق و مناسب این رویداد بین‌المللی همراهی کنند، چون این رویداد زمینه‌ساز جذب گردشگر و معرفی هرچه بهتر و بیشتر شیراز می‌شود. در سه دهه گذشته این نخستین بار است که شاهد یک اتفاق رسمی در عرصه اتومبیلرانی در ایران هستیم.

وی شامگاه سه‌شنبه - اول مهر ماه - در جمع خبرنگاران در شیراز گفت: مسابقات رالی بین‌المللی خاورمیانه - شمال آفریقا طی در دو روز گذشته مرحله آزمایشی را با موفقیت طی کرده و از دوم مهرماه رسما با چک و پلمپ اتومبیل‌ها رسما در مسیر تعیین شده آغاز خواهد شد. در واقع رالی مهمترین و دشوارترین رشته اتومبیلرانی است. همه‌ی رالی‌های برگزار شده در کشور منطقه‌ای و لوکال بوده و این برای اولین‌بار است که پس از رایزنی‌های بسیار با بخش آفریقای FIA این مسابقات در مرحله کاندیداتوری، در ایران برگزار می‌شود.

این مقام مسئول ادامه داد: مرحله کاندیداتوری برای کسب سهمیه در رالی خاورمیانه انجام می‌شود و ناظران فدراسیون جهانی، براساس ویژگی‌های مختلفی، سهمیه را مشخص خواهند کرد.

مهرعلی با اشاره به اینکه قرار بود این مسابقات در جزیره کیش برگزار شود، گفت: تمام شاخص‌های مد نظر برای برگزاری رالی در جزیره کیش مورد بررسی قرار گرفت و تنها استاندارد 200 کیلومتر، شاخصی بود که موجب رد شدن آن گزینه شد.

وی با تاکید بر اینکه شیراز و استان فارس با توجه به ویژگی‌های جغرافیایی و خصوصیت‌های گردشگری، اولین نقطه مورد نظر بعد از کیش بود، گفت: خوشبختانه پس از انجام تست‌های مختلف و بررسی‌ استانداردها، با برگزاری این مسابقه در شیراز موافقت شد. همچنین یک تیم 15 نفره از FIA در دو روز گذشته تمام استانداردها را برای برگزاری این رالی آزمایش کرده‌اند.

مهرعلی تعداد تیم‌های شرکت کننده در این مسابقات را 30 تیم عنوان و خاطرنشان کرد: تلاش داشتیم تا تیم‌هایی خارجی متعددی در این رویداد شرکت کنند که 5 تیم از کشورهای مختلف اعلام آمادگی کرده بودند اما به‌واسطه لزوم وجود امکاناتی برای انتقال اتومبیل‌ها، اکنون تنها دو تیم از کشورهای قطر و لبنان در این مسابقه شرکت دارند.

رئیس فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی ایران تصریح کرد: رانندگان و نقشه‌خوان‌های شرکت کننده از دو تیم قطر و لبنان از جمله حرفه‌ای‌ترین رانندگان رالی هستند که عناوین مختلفی را در کارنامه آنان می‌توان مشاهده کرد.




منبع: ایسنا


۰۲ مهر ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن