تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):مؤمن ابتدا به سلام مى كند و منافق منتظر سلام ديگران است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870559031




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بيماران سرطاني خراسان شمالي قادر به تامین هزینه دارو نیستند


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


استانها > شرق > خراسان شمالی حريري:
بيماران سرطاني خراسان شمالي قادر به تامین هزینه دارو نیستند
بجنورد - خبرگزاری مهر: رئيس انجمن حمايت از بيماران سرطاني خراسان شمالي گفت: بيماران سرطاني اين استان توان تامين هزینه‌های سنگین داروهای مورد نیاز خود را ندارند و نمی‌توانند به ادامه درمان بپردازند.



به گزارش خبرنگار مهر، سيد حميد حريري پیش از ظهر سه‌شنبه در جمع خبرنگاران افزود: بيماران سرطاني در حقيقت بيماراني هستند که با بيشترين درد و آلام برای ادامه حیات مبارزه می کنند اما به دلیل سنگین بودن هزینه‌های دارویی، از تامین هزینه‌های آن عاجز مانده‌اند. وی اظهار داشت: متاسفانه تاكنون هيچ بسته حمايتي در طرح نظام نوين سلامت براي اين بيماران در نظر گرفته نشده و اين درحاليست كه بيماران سرطاني بيشتر از ساير بيماران نياز به سي تي اسكن، ام آر آي، دستگاه پزشكي هسته‌اي، سونوگرافي، راديولوژي و آزمايش‌هاي متعدد در هفته دارند كه هزينه درمان آنها روزبه روز افزايش مي‌يابد. حریری گفت: بيشتر بيماران سرطاني این استان كه به انجمن عطوفت مراجعه مي‌كنند از قشر ضعيف و بي بضاعت جامعه هستند و به علت عدم تمكن مالي، قادر به ادامه درمان نيستند. وی تصريح كرد: در اين راستا بايد دولت، وزارت بهداشت و خيرين بيشتر از گذشته به فكر اين بيماران باشند. حریری افزود: اگر چه اغلب داروهاي بخش سرطان وارداتي و گران قيمت هستند و سهم بيمار نیز در پرداخت هزينه داروي مورد نياز گاهي 10 تا 20 درصد است، اما تهيه همين مبلغ نیز براي برخي بيماران تامین شدنی و قابل پرداخت نیست. وی اضافه كرد: علاوه‌بر تهيه دارو، مخارج جانبي نيز براي اين بيماران هزينه زیادی دارد، چرا که یک بیمار سرطانی بايد در هفته يا هر 10 روز به پزشك آنكولوژي مراجعه كنند. رئيس انجمن حمايت از بيماران سرطاني خراسان شمالی با تاكيد براينكه برخي از بيماران سرطاني خود سرپرست، كودكان يتيم و برخي نيز كارگراني هستند كه شغلشان را از دست داده اند عنوان كرد: اين بيماران به لحاظ وضعیت اقتصادی و معیشتی حتی قادر به تامین هزينه های زندگی شان نیستند. وي از خيرين استاني و شهرستاني خواست تا با مراجعه به انجمن عطوفت خراسان شمالي به ياري خواهران و برداران سرطانی خود بشتابند. حريري گفت: همه ما وظيفه داريم رنج و آلام اين بيماران را كاهش دهيم و نبايد تفاوتي بين بيماران نيازمند و بیماران مرفه وجود داشته باشد. رئيس انجمن حمايت از بيماران سرطاني خراسان شمالي با بيان اينكه دولت به تنهايي قادر به تامين هزينه هاي بالاي بخش سرطان نيست اظهار داشت: بيشتر خيرين اين انجمن از شهرستان بجنورد هستند و بايد خيرين ساير شهرستان ها نيز به بخش سرطان به طور ويژه توجه كند. به گفته اين مسئول هزينه بالاي درمان باعث مي شود تا بيماران سرطاني از مهم ترين بخش درمان يعني پرتو درماني منصرف شوند. سيدحميد حريري از خيرين خواست كمك هاي مالي خود از طريق شماره حساب 3366-87 جام بانك ملي سراسر كشور به نام انجمن عطوفت خراسان شمالي و يا از طريق شماره كارت بانك پاسارگاد 5022291013220247 و نیز از طريق تماس با شماره 2243773 و عضويت در انجمن به اين بيماران ارائه و انجمن حمايت از بيماران سرطاني استان را در راستاي كاهش رنج و مشكلات این بيماران ياري دهند.


۱۳۹۳/۷/۱ - ۱۴:۰۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن