واضح آرشیو وب فارسی:فارس: معاون صنایعدستی میراث فرهنگی خراسان جنوبی خبر داد
ایجاد 1600 فرصت شغلی در صنعت پارچهبافی خراسان جنوبی
معاون صنایعدستی ادارهکل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری خراسان جنوبی گفت: با توجه به وجود 240 بافنده فعال در حوزه پارچهبافی، تاکنون یکهزار و 600 فرصت شغلی در سطح استان ایجاد شده است.
![خبرگزاری فارس: ایجاد 1600 فرصت شغلی در صنعت پارچهبافی خراسان جنوبی خبرگزاری فارس: ایجاد 1600 فرصت شغلی در صنعت پارچهبافی خراسان جنوبی](http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1392/06/17/13920617000168_PhotoA.jpg)
به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند، امیر انوریمقدم ظهر امروز در چهارمین کارگروه میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری خراسان جنوبی در سال جاری اظهار کرد: مدتی است که طرح توسعه بازار و ایجاد فرصتهای شغلی جدید و ارتقاء کمی و کیفی کارگاههای پارچهبافی در سطح استان توسط میراث فرهنگی مورد توجه واقع شده است. وی ایجاد اشتغال در مناطق روستایی را یکی از مهمترین دغدغههای این سازمان برشمرد و تصریح کرد: در این راستا حدود 200 نفر در رشته بافندگی در سطح استان فعال هستند که این مهم در روستاهای تابعه هم افزایش داشته است. معاون صنایعدستی ادارهکل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری خراسان جنوبی افزود: بر اساس طرح توسعه بازار و ایجاد فرصتهای شغلی جدید و ارتقاء کمی و کیفی کارگاههای پارچهبافی در سطح استان که حدود 21 ماه از آن میگذرد تاکنون یکهزار و 600 فرصت شغلی در سطح روستاها و شهرهای متعدد ایجاد شده است. توزیع 180 دار فلزی پارچهبافی در خراسان جنوبی انوریمقدم با بیان اینکه 240 بافنده فعال در زمینه صنعت پارچهبافی در سطح استان فعال است، گفت: تاکنون 180 دار فلزی پرتابل و با استاندارد آموزشی در سطح استان توزیع شده است. وی حفظ اصالت و هویت منطقه و توسعه و رونق فعالیتهای صنایعدستی در سطح استان را یکی از اهداف کیفی این طرح برشمرد و یادآور شد: ایجاد فرصتهای شغلی پایدار و غنیسازی اوقات فراغت از دیگر اهداف این طرح است. معاون صنایعدستی ادارهکل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری خراسان جنوبی اظهار گفت: طرح توسعه بازار و ایجاد فرصتهای شغلی جدید و ارتقاء کمی و کیفی کارگاههای پارچهبافی در سطح استان سبب جلوگیری از مهاجرت بیرویه روستاییان و عشایر به مناطق شهری و بسترسازی مهاجرت معکوس میشود. انوریمقدم تصریح کرد: جلوگیری از مفاسد اجتماعی، بزهکاری و سایر ناهنجاریهای اجتماعی به ویژه در جوامع روستایی و اشتغالزایی بانوان و کمک به اقتصاد خانوارها و افزایش درآمد سرانه خانوارهای روستایی از جمله اهداف کیفی طرح گسترش پارچهبافی در استان است. وی افزود: با ارتقاء این صنعت در استان نرخ بیکاری استان از 8.4 درصد در سال 90 به 7.4 درصد در خاتمه سال 95 خواهد رسید. افزایش تولید پارچه سنتی از 120 هزار متر مربع در سال به بیش از یکمیلیون متر مربع معاون صنایعدستی ادارهکل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری خراسان جنوبی گفت: افزایش تولید انواع پارچههای سنتی از 120 هزار متر مربع در سال به بیش از یکمیلیون متر مربع از جمله اهداف کمی اجرای این طرح است. انوریمقدم ادامه داد: همچنین با اجرای این طرح واحدهای تولیدی از 243 نفر کارگاه مردمی در استان به بیش از یکهزار و 800 نفر کارگاه افزایش مییابد. وی با بیان اینکه درآمد خانوارها در بیشتر رشتههای صنایع دستی روزانه بین 5 تا 10 هزار تومان است، یادآور شد: ارزش افزوده اکثر تولیدات صنایع دستی بالای 50 درصد است که نشان از وضعیت اقتصادی مطلوب این صنایع دارد. معاون صنایعدستی ادارهکل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: صنعت پارچهبافی بعد از قالی و قالیچه پر درآمدترین تولید صنایعدستی خراسان جنوبی محسوب میشود. انتهای پیام/69017/ک40
93/06/31 - 13:44
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]