واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > شمال > مازندران نظری:
80 درصد کلاسهای پایه هفتم در مازندران هوشمندسازی شده است
ساری - خبرگزاری مهر: معاون آموزش و پرورش مازندران با اشاره به تحصیل 40 هزار دانش آموز در پایه هفتم گفت: 80 درصد کلاس های این پایه هوشمند سازی شده است.
به گزارش خبرنگار مهر، اسفندیار نظری صبح یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران بمناسبت آغاز سال تحصیلی گفت: حدود 80 درصد از کلاسهای پایه هفتم مدارس متوسطه اول هوشمندسازی شد و بقیه کلاسها با مشارکت اولیا در حال تجهیز هستند.
وی افزود: مدارس متوسطه دوم استان مجهز به کارگاه کامپیوتر بوده و 8 دبیرستان کاملا هوشمند در استان داریم و مابقی مدارس در سطوح نیمه هوشمند، نیمه الکترونیک و الکترونیک هستند، ضمن اینکه هنرستانهای استان نیز به تناسب رشتهها، دارای کارگاه تخصصی است.
به گفته نظری، در کنار این امکانات لوحهای فشرده و بستههای آموزش و راهنمای معلم برای آموزش معلمان در استان توزیع شده است تا معلمان در تدریس از نرم افزارهای آموزشی و محتوای الکترونیکی استفاده کنند.
معاون آموزش و پرورش مازندران گفت: در دوره متوسطه اول تعداد دانش آموزان پایه هفتم 40 هزار دانش آموز بوده که از این تعداد 19 هزار دانش آموز دختر و 21 هزار دانش آموز پسر است. تعداد دانش آموز سوم راهنمایی 40 هزار نفر هستند.
وی بیان کرد: تعداد کل دانش اموزان دوره متوسطه اول، 81 هزار و 31 دانش آموز بوده که توجه به توزیع جنسیتی دانش آموزان در این مقطع میتواند سایر سازمانها را در تدوین برنامههای توسعهای در حوزه آموزش عالی، اشتغال و ازدواج یاری کند.
نظری افزود: حوزه معاونت متوسطه آموزش و پرورش مازندران در دوره متوسطه اول، اقدام به برگزاری جشنواره علمی - عملی دروس حرفه و فن و علوم تجربی و تشکیل کلاسها و آزمون مربوط به انجمنهای اسلامی دانش اموزان و بسیج دانش آموزی کرده است.
وی بیان کرد: در دوره متوسطه دوم نیز از طریق برگزاری جشنواره خوارزمی، برگزاری مسابقات آزمایشگاهی، کنکور سراسری، المپیاد علمی مدارس روستایی، المپیاد علمی کشوری در راستای جذب دانش آموزان در مدارس خاص، جذب دانش آموزان در پژوهش سرای دانش آموزی، المپیاد نانو، سازههای ماکارونی و رباتیک اقدام به کشف استعدادها می کند.
نظری افزود: در شاخه فنی حرفهای و کاردانش نیز با برگزاری مسابقات علمی - عملی و علمی -کاربردی، جشنواره هنری و حضور در جشنوارههای کشوری نخبگان و دانش آموزان مستعد در این رشتهها را شناسایی میکنیم و معتقدیم اگر دانش آموزان مستعد در رشتههای فنی و حرفهای به درستی شناسایی و حمایت شوند میتوان امیدوار بود که جمع زیادی از کارآفرینان آینده را این دانش آموزان تشکیل دهند.
وی بیان کرد: رتبه دوم کنکور سراسری در شاخه نظری کسب رتبه دوم از نظر تعداد دانش آموز زیر 1000 کشوری، رتبه پنجم المپیاد، رتبه اول کنکور فنی حرفهای، انتخاب دو هنرستان استان به عنوان هنرستان سرآمد کشور، انتخاب طرحهای ابتکاری و نوآورانه استان در دوره متوسطه اول جهت تعمیم به کل کشور از جمله توانمندیها و افتخارات دانش آموزان مازندران در این مقطع تحصیلی است.
۱۳۹۳/۶/۳۰ - ۱۱:۱۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]