تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دانايى سرآمد همه خوبى‏ها و نادانى سرآمد همه بدى‏هاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827644397




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نگاهی به روابط چین و هند/ آیا رویای قرن آسیایی محقق می شود


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


بین الملل > آسیا اقیانوسیه
نگاهی به روابط چین و هند/ آیا رویای "قرن آسیایی" محقق می شود
رئیس جمهور چین در راس هیاتی یکصدنفره به هند سفر کرد که این سفر نشان دهنده این بود که دو کشور مایلند روابط خود در زمینه اقتصادی و فن‌آوری‌های مدرن را گسترش دهند. همزمان با سفر شی جین پینگ، خبر ورود سربازان چینی به خاک هندوستان منتشر شد.



به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دویچه وله، شی جین پینگ، رئیس جمهور چین، در ادامه سفر آسیایی خود روز پنجشنبه (۱۸ سپتامبر /۲۷ شهریور) وارد هند شد و از این کشور دیدار کرد. او پیشتر از سری‌لانکا و مالدیو دیدار کرده بود.

نارندار مودی، نخست‌وزیر هند، میهمان خود را در احمدآباد که مرکز اقتصادی ایالت گجرات و "موطن سیاسی" او به‌شمار می‌رود، ملاقات کرد و نه در دهلی نو. احتمال می‌رود که این، اقدامی نمادین و قدرشناسانه از جانب نخست‌وزیر هند باشد. زمانی که مودی وزیر اعظم ایالت گجرات بود، حرکت‌های اعتراضی مسلمانان این منطقه به طرز وحشیانه‌ای سرکوب شدند؛ اقدامی که موجی از اعتراض‌های بین‌المللی را برانگیخت. چین یکی از کشورهایی بود که به این اقدام اعتراض نکرد. در گزارش‌هایی هم که این روزها در رابطه با سفر شی به هند منتشر می‌شوند، از مودی به عنوان "طرفدار پروپا قرص چین" نام برده می‌شود. سرمایه‌گذاری میلیاردی شی جین پینگ که در راس یک هیئت یکصدنفره اقتصادی به هند رفته بود، در سخنرانی خود در احمدآباد بیش از هر چیز از بهبود منباسبات اقتصادی دو کشور سخن گفت. به گزارش خبرگزاری آلمان، چین در ۵ سال آینده ۲۰ میلیارد دلار در هند سرمایه‌گذاری خواهد کرد. تمایل چین به همکاری گسترده در زمینه مخابرات، تاسیسات بندری و خط ‌آهن است، اما مقامات هندی از سرمایه‌گذاری چین در بخش مخابرات و ایجاد بنادر چندان خرسند نیستند. شماری از اعضای بلندپایه حزب حاکم ملی‌گرای "بهاراتیا جاناتا" که مودی رهبری آن را به‌عهده دارد، این دو بخش را از نظر اطلاعاتی و اقتصادی حساس می‌دانند و از جاسوسی و نفوذ چین در آنها بیم دارند. ارتباط با توسعه مرزهای آبی بنا بر اظهارات رئیس جمهور چین، کشورش دو پارک صنعتی در هند می‌سازد و از این طریق به اشتغال در این کشور کمک می‌کند. شی جین پینگ تاکید کرد: «اگر هند و چین هم‌صدا شوند، جهان به آنها گوش فرا می‌دهد».

رئیس جمهور چین در آستانه سفر خود به هند در مطلبی برای روزنامه "هندو" نوشته بود: «اگر چین و هند با یکدیگر همکاری کنند، به زودی یک قرن آسیایی آغاز خواهد شد، قرن نوسازی و رفاه». شی همچنین در مطلب خود ضمن بیان اینکه «چین و هند موتورهای اقتصادی آسیا هستند» وعده می‌دهد: «ترکیب انرژی چین و خِرَد هند یک نیروی غیرقابل وصف را به جریان می‌اندازد». تداوم مناقشات مرزی به گزارش رسانه‌های هندی، ساعاتی پیش از سخنرانی رئیس جمهور چین در احمدآباد حدود ۱۰۰۰ سرباز چینی وارد خاک هند شدند. شبکه تلویزیونی هندی "ان دی" پیشتر گزارش داده بود که در روزهای گذشته سربازان چینی ۵ کیلومتر در خاک هند نفوذ کرده و قصد ایجاد یک جاده را داشته‌اند. مودی گفت که در دیدار با شی نگرانی خود از این بابت را با او در میان گذاشته است.  



رئیس جمهور چین که فرماندهی کل قوای مسلح کشورش را نیز به عهده دارد، تاکید کرد که مشکلات مرزی حل خواهند شد و این مسائل نباید بر روابط دو کشور تاثیر بگذارند.

مرز بین هند و چین به علت وضعیت جغرافیایی بسیار دشوار آن کاملا مشخص نیست. در سال ۱۹۶۲ مناقشه مرزی باعث بروز جنگی کوتاه‌مدت میان دو کشور شد و از آن زمان تاکنون هر دو طرف بارها یکدیگر را به تجاوز به خاک دیگری متهم کرده‌اند.

با وجود کشاکش‌های مرزی، چین بزرگ‌ترین شریک تجاری هند به‌شمار می‌رود. البته نسبت واردات و صادرات میان دو کشور متناسب نیست. میزان صادرات چین به هند به‌مراتب بیشتر از واردات کالاهای هندی است. قرار است در این زمینه نیز تحولاتی صورت بگیرد.

نخست‌وزیر هند از صادرات بیشتر تولیدات دارویی به کشور همسایه و همکاری گسترده در زمینه فن‌‌آوری فضایی سخن گفت.


۱۳۹۳/۶/۳۰ - ۱۱:۰۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن