واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: مدیرکل آموزش وپرورش: آموزش و پرورش عمود اصلی خیمه انقلاب اسلامی است خبرگزاری پانا:خسرو ساکی در نشست خبری با اصحاب رسانه که به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید طی سخنانی گفت: آموزش و پرورش به عنوان عمود اصلی خیمه انقلاب اسلامی، نقش بسیار ارزنده ای در تربیت نیروی جوان کشور دارد و این رسالت سنگین وظایف آموزش و پرورش را خطیر تر می کند.
۱۳۹۳ يکشنبه ۳۰ شهريور ساعت 06:55
به گزارش خبرگزاری پانا:خسرو ساکی در نشست خبری با اصحاب رسانه که به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید طی سخنانی گفت: آموزش و پرورش به عنوان عمود اصلی خیمه انقلاب اسلامی، نقش بسیار ارزنده ای در تربیت نیروی جوان کشور دارد و این رسالت سنگین وظایف آموزش و پرورش را خطیر تر می کند.
وی بیان کرد: در حال حاضر برای تحقق اهداف آموزش و پرورش و ارتقا کیفیت تعلیم و تربیت راهکارهایی پیشبینی شده که تمامی برنامههای آموزش و پرورش استان البرز نیز به تحقق این راهکارها معطوف شده است.
ساکی افزایش مشارکت مردمی در توسعه آموزش و پرورش و ساماندهی نیروی انسانی را از جمله این راهکار ها دانست و گفت: مهارت نیروی انسانی باید براساس فناوریهای روز ساماندهی شوند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان البرز به همکاری اولیاء دانشآموزان در روند ارتقای کیفت آموزشی اشاره کرد وگفت: در مرحله اول دانش آموزان باید برای پیشرفت تحصیلی خودشان نقش جدی داشته باشند و سپس اولیاء با تشکیل انجمن اولیا و مربیان در این حوزه گام بردارند.
ساکی افزود: تراکم دانش آموزی در استان البرز نسبت به میانگین کشوری بیشتر است به طوری که گاهی تعداد دانش آموزان در یک کلاس به 40 نفر هم می رسد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به چگونگی نظارت بر سرویس های مدارس اشاره کرد و اظهار داشت: متولی سرویس دانش آموزان کارگروه ماده 18 است، این کارگروه با مشارکت نمایندگانی از استانداری، آموزش و پرورش، پلیس راهور، شهرداری و انجمن اولیا و مربیان تشکیل می شود.
این مقام مسئول تصریح کرد:بر اساس تصمیمات این کارگروه در سال گذشته 57 شرکت با به کارگیری 4200 خودرو وظیفه ایاب ذهاب دانش آموزان را برعهده گرفتند اما به دلیل ایجاد برخی بی برنامگی ها، امسال این کارگروه از 15 شرکت دعوت به همکاری کرده است.
وی در پایان به افزایش تعداد مدارس غیرانتفاعی در استان البرز اشاره کرد و گفت: افزایش مدارس غیرانتفاعی در کشور و به تبع آن در استان البرز از سیاست های دولت و خواست مردم نشات می گیرد، سیاست های مبتنی بر افزایش حضور مردم در حوزه آموزش و پرورش دولت را بر آن داشته که از مشارکت مردمی برای ارتقای کمی و کیفی آموزش در کشور استقبال کند، از سویی کمبود مدرسه و سرانه آموزشی انگیزه ای قوی برای والدینی است که دوست دارند فرزندانشان در مدارسی با جمعیت دانش آموزی کمتر تحصیل کنند لذا عوامل مذکور دست در دست هم داده اند تا امروز شاهد افزایش تعداد مدارس غیرانتفاعی نسبت به مدارس دولتی باشیم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]