تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):خداوند روزه را واجب كرده تا بدين وسيله دارا و ندار (غنى و فقير) مساوى گردند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868383462




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تغيير ترکيب تيم ملي کشتي فرنگي در اينچئون


واضح آرشیو وب فارسی:ورزش سه: تغيير ترکيب تيم ملي کشتي فرنگي در اينچئون
سرپرست تيم ملي کشتي فرنگي خبر داد هادي عليزاده پورنيا کشتي‌گير وزن 75 کيلوگرم تيم ملي فرنگي به علت مصدوميت شديد در بازي‌هاي آسيايي حضور نخواهد داشت و پيام بويري در اين بازي‌ها شرکت مي‌کند.

حسن رنگرزدر خصوص آخرین وضعیت امید نوروزی جهت حضور در بازی‌های آسیایی اینچئون اظهار کرد: امید نوروزی علی‌رغم آسیب‌دیدگی شدید و خستگی ناشی از حضور در مسابقات جهانی امروز (جمعه) اولین تمرین خود را همراه با تیم ملی کشتی فرنگی انجام داد. حضور نوروزی در بازی‌های آسیایی کار بسیار مشکلی است چرا که او در مسابقات جهانی شش دور کشتی بسیار سنگین گرفت و ان‌شاء‌الله تمام سعی خود را می‌کنیم تا با ریکاوری مناسب بتوانیم شاهد حضور او در بازی‌های آسیایی باشیم.

به نقل از ایسنا، وی ادامه داد: تمام تلاش خود را می‌کنیم تا وی بتواند در بازی‌های آسیایی حضور یابد چرا که حضور نوروزی در اینچئون ضمن اینکه شانس ما را برای رسیدن به مدال طلا در وزن 66 کیلوگرم افزایش خواهد داد باعث می‌شود بار روانی مثبتی به تیم تزریق شود.

سرپرست تیم ملی کشتی فرنگی خاطرنشان کرد: نوروزی نیز تمام تلاش خود را می‌کند تا با آمادگی کافی برای حضور در اینچئون برسد و در اولین جلسه تمرین خود نیز با وجود درد بسیار شدید تمرین خود را آغاز کرد.

وی درباره تغییرات احتمالی در ترکیب تیم ملی کشتی فرنگی برای حضور در بازی‌های آسیایی گفت: به غیر از هادی علیزاده که در وزن 75 کیلوگرم به علت آسیب‌دیدگی شدید از ناحیه کتف دست راست نمی‌تواند ما را در بازی‌های آسیایی همراهی کند سایر نفرات طبق اعلام قبلی در بازی‌های آسیایی به روی تشک خواهند رفت. وضعیت حضور امید نوروزی نیز تا یکی دو روز آینده نهایی خواهد شد. به جای هادی علیزاده پورنیا نیز در این بازی‌ها پیام بویری در وزن 75 کیلوگرم برای تیم ملی کشتی فرنگی به روی تشک خواهد رفت که او نیز از کشتی‌گیران جوان، باانگیزه و با آتیه کشتی ایران است و مطمئناً تمام تلاش خود را برای گرفتن نتایج خوب به کار خواهد بست. امیدواری بسیاری داریم تا بویری بتواند با نیروی جوانی و انگیزه بالایی که دارد خلأ او را به خوبی پر کند.

رنگرز در پایان خاطرنشان کرد: کار بسیار سختی در بازی‌های آسیایی پیش روی تیم ملی فرنگی ایران قرار دارد. در این بازی‌ها قزاقستان و کره‌جنوبی با تیم اصلی و کامل حضور پیدا می‌کنند و توقع از فرنگی‌کاران ایران نیز با توجه به قهرمانی در مسابقات جهانی بسیار بالا رفته است که امیدواریم با دعای خیر مردم بتوانیم از بازی‌های آسیایی نیز سربلند بیرون بیاییم و دل مردم را شاد کنیم.


اينچئون 2014بازي هاي آسياييفرنگيکشتي


1393/06/29 09:07  تعداد بازدید: 127





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ورزش سه]
[مشاهده در: www.varzesh3.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن