تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 11 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):يا على دانشمند سه نشانه دارد: راستگويى، حرام‏گريزى و فروتنى در برابر همه مردم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819792933




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کاوشگر فیلای در این نقطه فرود می آید+ تصاویر


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
کاوشگر" فیلای" در این نقطه فرود می آید+ تصاویر
آژانس فضایی اروپا نقطه‌ای مشخص از یک دنباله دار را برای فرود کاوشگر مشخص کرده که به سادگی بتوانند اطلاعات این دنباله دار را به زمین مخابره کنند.
به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران؛ آژانش فضایی اروپا اعلام کرد، محل فرود کاوشگر فیلای که به همراه فضاپیمای روزتا در تعقیب دنباله دار P67 است، را انتخاب کرده است، این جایگاه (نقطه ی J) بر روی سر دنباله دار می باشد.




محل اصلی تعیین شده برای فرود کاوشگر فیلای بر سطح دنباله دار


محققان می‌گویند این جایگاه که از میان پنج گزینه به عنوان بهترین و کم خطرترین نقطه برای فرود شناخته شد، از دیدگاه علمی هم جالب است زیرا در نزدیکی‌اش نشانه های فعالیت به چشم می خورد. در این محل زاویه ی بیشتر شیب‌ها نسبت به خط عمود محلی کمتر از ۳۰ درجه است و از همین رو، احتمال سرنگونی کاوشگر به هنگام فرود را کاهش می‌دهد.

علاوه بر این دقت فرود باید چند ده متر باشد در غیر این صورت ممکن است بدلیل ناهمواری دنباله دار P67 کاوشگر فیلای نتواند سالم روی دنباله‌دار فرود بیاید. هر چند در جایگاه J تخته سنگ‌های به نسبت کمتری دارد و روشنایی روزانه‌ی کافی می‌تواند باتری اصلی‌ کاوشگر را دوباره شارژ کند تا بتواند عملیاتش را پی بگیرد. کاوشگر ۱۰۰ کیلوگرمی فیلا، قرار است در روز ۱۱ نوامبر امسال بر روی دنباله دار مذکور فرود آید و داده‌های ارزشمندی از خاک و تغییرات سطحی آن ارسال کند.

 



نمای نزدیک نقطه ی مد نظر دانشمندان برای فرود کاوشگر فیلای


هسته‌ی دنباله دار ۶۷-P/چوریموف حدود ۴ کیلومتر طول دارد. این دنباله دار هر ۶.۴۵ سال یک بار به دور خورشید و هر ۱۲.۴ ساعت یک بار به دور خود می‌چرخد. در دورترین فاصله این دنباله دار در مدار خود از خورشید ۸۴۰ میلیون کیلومتر (آن سوی مشتری) و نزدیکترین فاصله آن ۱۸۰ میلیون کیلومتر (بین مریخ و زمین) است و از این رو در "کلاس مشتری” قرار می گیرد. این دنباله دار اکنون حدود ۴۴۰ میلیون کیلومتر با کره زمین (جایی بین مریخ و مشتری) فاصله دارد و با سرعت ۵۵ هزار کیلومتر در ساعت در حرکت است، که کاوشگر روزتا قدم به قدم در تعقیب آن می باشد.


انتهای پیام/






تاریخ انتشار: ۲۸ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن