واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: عضو هیات مدیره استقلال: فتج الله زاده باید مدارک را به باشگاه تحویل می داد/در مدارک مدیریت های قبلی نیز ابهام وجود دارد تهران – ایرنا – عضو هیات مدیره و سخنگوی باشگاه استقلال گفت: طبق صورت جلسه قبلی تنظیم شده آقای فتح الله زاده باید مدارک مربوطه را ساعت 10 صبح روزگذشته(چهارشنبه) به باشگاه تحویل می داد نه شخص آقای افشارزاده.

به گزارش ایرنا، علی فتح الله زاده پیرو جلسه قبلی خود با بهرام افشار زاده مدیر عامل کنونی باشگاه استقلال قرار بود برخی مدارک مربوط به دوره مدیریت خود را تا ساعت 10 صبح روز گذشته ( چهارشنبه ) تحویل دهد تا مورد بررسی بازرسان سازمان بازرسی مستقر در باشگاه قرار گیرد اما فتح الله زاده با توجه به سفر افشارزاده به بازی های آسیایی اینچئون کره جنوبی طی انتشار نامه ای اعلام کرد مدارک را به شخص افشار زاده تحویل می دهد و بر این اساس از حضور در باشگاه و تحویل مدارک امتناع کرد.
سید سعید افجه ای در واکنش به این اقدام فتح الله زاده روز پنج شنبه در گفت وگوباخبرنگارایرناافزود:باتوجه به سفرآقای افشارزاده به اینچئون مافکرمی کردیم تصمیمات هیات مدیره با حضور اکثریت اعضا قابل اجراست زیرا آقای افشارزاده نیز یک رای در هیات مدیره دارد.
این عضو هیات مدیره باشگاه استقلال گفت : فکر می کردیم با توجه به صورت جلسه ای که خود آقای فتح الله زاده امضا کرده و در آن قید شده تا ساعت 10 صبح روز گذشته باید مدارک را به باشگاه تحویل دهد، وی این کار را خواهد کرد اما اینگونه نشد.
افجه ای اضافه کرد: اگر تدبیر بیشتری می شد نیاز نبود این مساله رسانه ای شود زیرا آقای فتح الله زاده می توانست به باشگاه بیاید و مدارک را تحویل دهد.
وی ادامه داد:البته در موضوع نقص برخی مدارک باشگاه که از سوی بازرسان سازمان بازرسی گزارش شده، فقط بحث آقای فتح الله زاده مطرح نیست و بازرسان درمدارک مربوط به مدیران سال های قبل تر استقلال نیز ابهاماتی دارند.
سخنگوی باشگاه استقلال تهران بابیان اینکه هر قدر وقت کمتر از دست دهیم به نفع باشگاه و هواداران است گفت: کار خاصی نمی خواهیم انجام دهیم فقط می خواهیم همه امور حداقل روی کاغذ درست و شفاف باشد.
افجه ای افزود: اینکه آقای فتح الله زاده مدارک را به باشگاه ارایه نکرده ایرادی ندارد اما تا زمان بازگشت افشارزاده از اینچئون چند روز کارها عقب می افتد هر چند که دسترسی به وی وجود دارد و فتح الله زاده می توانست از طریق ایمیل مدارک را به افشارزاده تحویل دهد.
وی تصریح کرد: در هر صورت بازرسان سازمان بازرسی منتظر اینگونه تعارفات نمی مانند و کار خود را می کنند و این مساله ممکن است به ما و آقای فتح الله زاده خدشه وارد کند.
ورزشی(4)**9140**1590
27/06/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]