تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):بهترین عبادت بعد از شناختن خداوند،‌ انتظار فرج و گشایش است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860517215




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اعزام دانش آموزان و دانشجويان همداني به مناطق عملياتي


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۶ شهريور ۱۳۹۳ (۲۲:۱۳ب.ظ)
اعزام دانش آموزان و دانشجويان همداني به مناطق عملياتي بعد از جنگ سفره ديگري باز شد که آن هم راهيان نور است و انتظاري که شهدا از ما دارند اين است که درست روايت کنيم و حقيقت دوران دفاع مقدس را براي ديگران شفاف و دقيق بيان کنيم تا از تحريفات جلوگيري شود.
به گزارش خبرگزاري موج، جانشين فرمانده سپاه انصارالحسين (ع) با حضور در دوره تداوم آموزش راويان دفاع مقدس سپاه انصارالحسين (ع) همدان گفت: با شروع سال تحصيلي جديد قريب به 30 هزار نفر از دانش آموزان و دانشجويان به مناطق عملياتي اعزام خواهند شد.
دوره تداوم آموزش راويان دفاع مقدس سپاه انصارالحسين همدان يادمان سردار شهيد علي چيت سازيان با حضور فرماندهان سپاه و مدير کل بنياد شهيد و امور ايثارگران استان همدان و جمع کثيري از راويان دوران دفاع مقدس برگزار شد.
در مراسم افتتاح اين دوره، سردار مجيدي جانشين فرمانده سپاه انصارالحسين (ع) با اشاره به اعزام 22 هزار نفر از دانش آموزان به منطقه عملياتي جنوب گفت: امسال اعزام کاروان هاي راهيان نور فقط مختص منطقه جنوب نبوده بلکه به ساير مناطق نيز اعزام ها صورت مي گيرد و با پيش بيني که صورت گرفته با شروع سال تحصيلي جديد قريب به 30 هزار نفر از دانش آموزان و دانشجويان به مناطق عملياتي اعزام خواهند شد که اين ظرفيت 30 هزار نفري فرصتي است که ما مطالب فرهنگ جبهه و جهاد، ايثار و شهادت را به نسل جديد انتقال دهيم تا تأثيرات آن در جامعه مشاهده شود.
وي با انتقاد بر اينکه در برنامه هاي هفته دفاع مقدس کمتر به نقش امام خميني (ره) پرداخته مي شود، تصريح کرد: نقش بارز حضرت امام بايد براي نسل جديد تبيين شود و جزو يکي از برنامه هاي اصلي قرار گيرد و راويان هم بايد نقش امام را برجسته کنند.
در ادامه سردار مسجدي يکي از جانبازان دوران دفاع مقدس با اشاره به فرازهايي از بيانات مقام معظم رهبري در رابطه با عبرت هاي عاشورا، اظهار داشت: در واقعه عاشورا مردم کوفه با ارسال 32 هزار نامه از امام حسين (ع) دعوت کردند، اما؛ بخاطر اينکه بصيرت خود را از دست دادند و فريب زر و زور دنيا را خوردند، با امام به مقابله برخاستند.
وي افزود: ما راويان نيز بايد بصيرت داشته باشيم و جريان ها و انتظارات رهبري را بخوبي بشناسيم و اجازه ندهيم از ارزش هاي ما استفاده ابزاري شود.
بعد از جنگ سفره ديگري باز شد که آن هم راهيان نور است و انتظاري که شهدا از ما دارند اين است که درست روايت کنيم و حقيقت دوران دفاع مقدس را براي ديگران شفاف و دقيق بيان کنيم تا از تحريفات جلوگيري شود.
وي در پايان افزود: همدان يکي از استان هاي موفق در زمينه اعزام کاروان هاي راهيان نور است و راوياني فعال و کوشا دارد. خانواده ها بخاطر اعتمادي که به سپاه و بيسج دارند بچه هاي خود را به کاروان هاي راهيان نور مي سپارند، لذا انتظار مي رود با بالا بردن بصيرت، اين بچه ها را با تفکر رزمندگان دفاع مقدس از مناطق عملياتي بازگرداند.
يادآور مي شود در اين دوره آموزشي که به مدت سه روز برگزار مي شود 150 نفر از راويان دوران دفاع مقدس همداني حضور دارند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 71]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن