تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 13 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):حق، شمشير بُرَّنده اى است بر ضد اهل باطل.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803908705




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دیپلماسی فیسبوکی ایران یک ساله شد


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: دیپلماسی فیسبوکی ایران یک ساله شد
محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه دولت یازدهم اگر چه مدتی است حضورش در فیسبوک کمرنگ شده اما حضور او در این شبکه اجتماعی از آغاز کار دولت روحانی جز موضوعات چالش برانگیز بوده است.دیپلماسی فیسبوکی ایران یک ساله شد
آفتاب: به گزارش عصرایران، فیسبوک بزرگترین شبکه اجتماعی جهان است که در سال 2004 تاسیس شد و رفته رفته در بین کاربران اینترنتی جای خود را باز کرد تا جایی که هم اکنون بیش از یک میلیارد و دویست میلیون عضو فعال دارد و بر اساس آمارهای غیر رسمی حدود 20 میلیون ایرانی نیز عضو این شبکه اجتماعی هستند.


با روی کار آمدن دولت یازدهم عضویت محمدجواد ظریف وزیر خارجه ایران در فیسبوک مورد نقد برخی افراط گرایان و منتقدان دولت قرار گرفت و از آن به عنوان ترویج اقدام غیر قانونی یاد شد چرا که فیسبوک در ایران فیلتر است و ورود به آن تنها از طریق دور زدن فیلتر امکان پذیر است.


فیسبوک محمد جواد ظریف یک بار هک شد و بعد از این اتفاق بار دیگر حملاتی به ظریف طراحی شد که بعد از رفع مشکل ، با مصاحبه های ظریف مالکیت او بر صفحه مورد نظر تایید رسمی گردید.


عضویت ظریف در فیسبوک گمانه ها را به سمت احتمال رفع فیلتر این شبکه سوق داد اما بعد ها خبری غیر رسمی منتشر شد که بر اساس آن محمد جواد ظریف با توجه به شرایط شغلی مجوز ادامه فعالیت یافته بود.


ظریف اما امروزه با وجود کم شدن حضورش یکی از شلوغ ترین صفحات شخصی فیسبوک در ایران را دارد و در آستانه یک میلیون طرفدار قرار گرفته است.


وزیر خارجه مخاطبان خود را در فیسبوک عامه مردم قرار داده و در مطالبی که منتشر می کند با ادبیاتی خودمانی تر موضوعات پیچیده سیاست خارجی را شرح می دهد و فارغ از محافظه کاری های معمول دستگاه سیاست خارجی برنامه های سفرها و ملاقات ها و ... را شرح می دهد.


در صفحه ظریف معمولا کاربران پیام های بعضا با مزه ای هم قرار می دهند که وزیر خارجه به صورت موردی نسبت به برخی کامنت ها واکنش و یا به آن ها پاسخ می دهد.


در فیسبوک غیر از صفحه رسمی وزیر خارجه چندین صفحه جعلی دیگر نیز با نام ظریف ایجاد شده و از سوی دیگر مرضیه افخم سخنگوی وزارت خارجه یکی از مصاحبه های روتین اش از زمان انتصاب به این سمت تکذیب داشتن صفحه فیسبوک بوده است.


همچنین صفحه ای نیز با نام وزارت خارجه در فیسبوک وجود دارد که البته هیچگاه رسمیت آن تایید نشده اما از مجموعه اخبار آن می توان دریافت که مجموعه ای وزارت خارجه مدیریت آن را بر عهده دارد.


اما دیپلماسی فیسبوکی ایران فقط محدود به صفحه ظریف و وزارت امور خارجه نیست چرا که با علنی شدن حضور ظریف اکثر سفرای ایران هم به فیسبوک پیوسته و حتی کسانی که قبلا محافظه کارانه تر در این شبکه اجتماعی حضور داشتند با ورود ظریف حضور خود را علنی کرده و توسعه دادند.


از میان سفرای ایران برخی فیسبوکی تر هستند و بر اساس ذائقه خود با کاربران ارتباط بر قرار می کنند،برخی سفرا بیشتر اخبار دیدارهای خود را منتشر می کنند برخی علاوه بر آن درباره کشور محل ماموریت و یا موضوعات عمومی و ...،رفت و آمد هیئت ها،مصاحبه ها و خبرها ،عکس های ملاقات ها و ... پست می کنند.


محسن پاک آئین سفیر ایران در باکو،علیرضا عنایتی سفیر ایران در کویت،مهدی سنایی سفیر ایران در مسکو،سید رسول موسوی سفیر ایران در فنلاند،حسن نوریان سرکنسول ایران در حیدرآباد،علیرضا بیکدلی سفیر ایران در ترکیه،علی موسوی دبیرکل دی 8،محمد فرازمند مدیر کل خلیج فارس وزارت خارجه،رضا عامری مدیر کل شمال افریقای وزارت خارجه،حمید دهقانی سفیر ایران در سازمان کنفرانس اسلامی از جمله دیپلمات های ایرانی هستند که در کنار سفرای اسبق و دیپلمات های پیشین ایران حضور پر رنگ تری در شبکه های اجتماعی دارند.


در هر صورت یکی از ابزارهای دیپلماسی عمومی که یک اداره کل در وزارت امور خارجه است ارتباط با لایه های مختلف مردمی اعم از ایرانی و خارجی است استفاده از شبکه های اجتماعی است که البته همچنان بسیاری از سفرا و دیپلمات های ایران نسبت به این مقوله محافظه کارانه رفتار می کنند و ترجیح می دهند کمتر در شبکه های اجتماعی و عرصه عمومی دیده شوند.






تاریخ انتشار: ۲۶ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۷:۳۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن