تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):لباس پاكيزه غم و اندوه را برطرف مى كند و باعث پاكيزگى نماز است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870793200




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نظام مدیریت ایمنی، بهداشت، محیط زیست در مدیریت شهری خرد اجرا نمی شود


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: نظام مدیریت ایمنی، بهداشت، محیط زیست در مدیریت شهری خرد اجرا نمی شود تهران - ایرنا -مشاور عالی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران گفت: به رغم وجود قانون در زمینه مدیریت ایمنی، بهداشت و محیط زیست (HSE)، متاسفانه اجرای آن در پروژه های خرد در مدیریت شهری دیده نمی شود.


به گزارش خبرنگار علمی ایرنا، «عباس تقی زاده» روز چهارشنبه در مراسم افتتاحیه نخستین همایش ایمنی، بهداشت، محیط زیست (HSE) در پروژه های عمرانی، معدن، نفت، گاز و نیرو اظهار کرد:در اجرای پروژه های کلان شهری مدیریت (HSE) لحاظ می شود، این در حالی است که عمده حوادث در پروژه های خرد و کوچک مقیاس دیده می شود.
وی افزود: به عنوان مثال در اجرای پروژه ای مانند ساخت تونل توحید حوادث و آلودگی های زیست محیطی کمتری به وقوع می پیوندد در حالی که در پروژه های کوچک که در سطح شهر انجام می شود همواره شاهد فرونشست زمین، نشست آب، ریزش ساختمان و فوت کارگران هستیم.
وی تاکید کرد: کارفرمایان پروژه های کوچک باید مجاب شوند تا در اجرای برنامه های خود مدیریت (HSE) را لحاظ کنند.
تقی زاده ادامه داد: باید بپذیریم که بحث اهمیت موضوع (HSE) در بسیاری از سازمان ها و نهادهای کشور به مفهوم اصلی خود دست نیافته است.
به گفته وی، فقط صنعت نفت و بعد از آن معدن در این زمینه اقدامات گسترده ای را انجام دادند.
وی تاکید کرد: توجه به مبحث (HSE) در مدیریت شهری باید جدی گرفته شود زیرا فعالیت های عمده ای همچون ساخت و ساز و شهرسازی در این بخش دیده می شود که اگر مدیریت (HSE) رعایت نشود در طولانی مدت صدمات جبران ناپذیری به بار خواهد آمد.
مشاور عالی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران گفت: در ابتدا توجه به حوزه (HSE) تنها به بخش بهداشت معطوف بود اما با گذشت زمان رویکرد آن در دنیا عوض شد و به سمت آمادگی در برابر حوادث کشیده شد و بعد از آن یک روند تعادل در حوزه بهداشت و پیشگیری به وجود آمد.
وی افزود: با گذشت زمان دنیا متوجه تاثیرات سوء زیست محیطی اجرای پروژه های متعدد شد از این رو رویکرد محیط زیستی نیز به آن افزوده شد.
وی به تاب آوری در مدیریت بحران اشاره کرد و گفت: تاب آوری به این معناست که سیستم هایی در اختیار داشته باشیم که اجرای یک پروژه کمترین آسیب را وارد کند اگر هم ایجاد کرد بتواند بخش های اصلی را حفظ و در کمترین زمان ممکن به حالت اولیه برگردد که در اینجا نقش نظام (HSE) به خوبی دیده می شود.
وی تاکید کرد: اجرای صحیح این نظام نیازمند رویکرد مدیریت مردم محور است زیرا اقدامات شهری ارتباط مستقیم به زندگی مردم دارد.
وی گفت: در بخش مسایل اجتماعی و فرهنگی به بحث (HSE) کمتر پرداخته شده است در حالی که باید با برنامه ریزی این بخش را پررنگ تر کنیم.
نخستین همایش ایمنی، بهداشت، محیط زیست (HSE) در پروژه های عمرانی، معدن، نفت، گاز و نیرو 26 و 27 شهریور در سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران برپا است.
علمی(3)**9014**ن.س**1440


26/06/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن