تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1836948892
مهندسی معکوس آمریکا در سرزمین مقاومت!
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مهندسی معکوس آمریکا در سرزمین مقاومت! تهران- ایرنا- درباره تحرکات اخیر آمریکا که تحت عنوان «مهار داعش»! صورت می گیرد، یک سؤال کلیدی ذهن ها را به خود معطوف کرده است: آمریکا دنبال چیست؟
روزنامه «کیهان» در ستون «یادداشت روز» خود به قلم «سعدالله زارعی» می افزاید: در باره این سؤال گمانه زنی های زیادی صورت گرفته و پیرامون آن بحث های زیادی شده است. همه می دانند که میان سیاست اعلامی واشنگتن و سیاست اعمالی آن از یک سو و توانایی اعمال آن از سوی آمریکا تفاوت وجود دارد. بنابر این سؤال پیرامون ماهیت واقعی ادعای اخیر آمریکا بیانگر آن است که آنچه به طور رسمی از سوی مقامات آمریکا درباره مبارزه با تروریزم اعلام می شود، حتماً واقعیت ندارد. اما در این باره چند نکته به چشم می خورند:
1- آمریکا در جغرافیای مقاومت از لزوم تشکیل یک ائتلاف جهانی برای مبارزه ای دراز مدت سخن می گوید و در این میان گفته می شود در حین حمله به داعش، حقوق کشورهای درگیر با مقوله تروریزم- عراق و سوریه- و نیز هنجارها و قوانین داخلی این کشورها موضوعیت نخواهند داشت و مبارزه با داعش بدون لحاظ حقوق کشورها و ملت های آن صورت خواهد گرفت. به عبارت دیگر مبارزه با داعش به فرض واقعی بودن، در وهله اول مبارزه با استقلال و تمامیت ارضی این کشورهاست و در وهله دوم احیاناً ضربه زدن به داعش خواهد بود. پس هدفگذاری آمریکا یک جنبه قطعی و یک جنبه احتمالی دارد. از سوی دیگر همین دو روز پیش وزیر امور خارجه آمریکا با صراحت اعلام کرد که برای آمریکا خطر جمهوری اسلامی از خطر داعش بیشتر بوده و از این رو مبارزه با آن از اولویت بیشتری برخوردار می باشد. این ادبیات هنری کیسینجر مشاور ارشد مرکز یهودیان موسوم به ایپک بود که یک هفته قبل در مصاحبه با روزنامه «وال استریت ژورنال» بیان و سپس از زبان «جان کری» شنیده شد و همزمان معاون وزیر جنگ رژیم صهیونیستی حتی از اعلام آمادگی اسرائیل برای حمله به ایران خبر داد که البته این یک بزرگنمایی از قدرتی فروپاشیده بود. جدای از اینکه آیا آمریکا در عمل قادر به پیش بردن سیاست های خود درباره ایران هست یا نه، مواضع مقامات واشنگتن نشان می دهد که بحث آنان درباره داعش یک عنوان گذاری انحرافی است و اصل ماجرا مداخله امنیتی در سرزمین مقاومت است. از نظر آنان ورود آمریکا در بحران عراق می تواند مقدمه ورود به بحران سوریه باشد. پیش از این سوریه با هرگونه اقدام نظامی از سوی آمریکا مخالفت کرده بود و در نهایت آمریکا نتوانست طراحی عملیاتی سپتامبر سال قبل- شهریور- را درباره سوریه به اجرا بگذارد. در آن مقطع آمریکا به بهانه طرح روسیه، عملیات قطعی نظامی خود علیه سوریه را لغو کرد ولی واقعیت این بود که در سال گذشته تصاویر ماهواره ای پاسدارانی را در نقاطی از سوریه نشان داد که پای قبضه های موشک آماده شلیک به هدف های نظامی بودند اینها در کنار نیروهای حزب الله لبنان از عزم جدی مشترک سوریه، ایران و حزب الله برای پاسخ گسترده به تهاجم آمریکا به سوریه حکایت می کردند و لذا آمریکا چاره ای جز لغو عملیات ندید. به نظر می آید که آمریکا در شرایط فعلی گمان می کند که می تواند در یک پوشش بین المللی و در حالی که عراق رسماً عضو این پوشش است، حمله نظامی به اهداف را از عراق شروع و به سوریه گسترش دهد و اگر در این دو جا با موفقیت توام گردید به بقیه اضلاع جبهه مقاومت سرایت دهد. از این رو آمریکایی ها اعلام کردند در صورتی که ارتش سوریه هواپیماهای آمریکا را در آسمان کشور خود بزند، آمریکا سامانه های دفاعی سوریه را منهدم می نماید! بنابراین می توانیم بگوئیم آمریکا تغییر موازنه امنیتی منطقه را که طی دو دهه گذشته بدست نیاورده است در طرح مبارزه با داعش به عنوان یک هدف استراتژیک مد نظر دارد.
2- حرکت تروریستی خرداد ماه گذشته داعش که با تبانی نیروهایی در درون ساختارهای سیاسی و نظامی عراق صورت گرفت به زودی متوقف و مهار گردید. داعش بعد از گذر از شهرهای استان صلاح الدین- بجز سامرا- نتوانست به پایتخت وارد شده و حکومت را در بغداد شکست دهد. آمریکایی ها در سه روز اول عملیات داعش هیچ سخنی بر ضد آن به عمل نیاورده و حتی به تکرار و بطور رسمی می گفتند درگیری در عراق جنبه طایفه ای دارد و به سیاست های دولت نوری مالکی برمی گردد. در این بین «جان کری» سفری به عراق کرد تا اوضاع را از نزدیک مطالعه و ارزیابی کند. وی گفت وگوهای زیادی در بغداد و اربیل انجام داد و وقتی به آمریکا برگشت شاهد تغییر لحن مقامات آمریکایی بودیم. اولین جمله ای که جان کری بیان کرد این بود: «بغداد مقاوم است و حداقل تا مدت ها سقوط نمی کند» این موضع را در کنار موضع قبلی قرار دهید آیا معنایی غیر از این می یابید که آمریکا وقتی داعش را فاتح می دید به توجیه جنایات آنان و مقصر نمایاندن دولت مرکزی عراق روی آورد و وقتی متوجه شد که یک نیروی قدرتمند، به سرعت و ظرف 3-2 روز داعش را متوقف کرده است، ادبیات خود را تغییر داد. همین وضعیت درباره سوریه هم صدق می کند، چند روز پس از آنکه نماینده جدید اتحادیه عرب و سازمان ملل- اخضر ابراهیمی- در اگوست سال گذشته اعلام کرد که حکومت سوریه مقاوم است و فرو نمی پاشد، آمریکایی ها به داستان پردازی درباره استفاده ارتش سوریه از سلاح شیمیایی و میکربی در خان عسل پرداخته و سپس عزم خود را برای حمله به سوریه جزم کردند. با این وصف آمریکا همانگونه که در سوریه هیچ گامی برای مهار داعش برنداشت و هدف اول و آخر آن سقوط دولت دمشق بود- کما اینکه همین الان هم با متهم کردن دولت سوریه به دیکتاتوری شعار می دهند که نه به تروریزم و نه به استبداد- در صحنه عراق هم آمریکایی ها که شعار «تغییر سیاسی و ساختاری عراق» را از زمان برگزاری انتخابات پارلمانی سال 1388 با صراحت و در بالاترین سطح دنبال می کردند، هم اینک همین سیاست را در یک قالب جدید دنبال می نمایند. بنابراین الان موضوع آمریکایی ها، داعش و جریانات مشابه آن نیست. تا زمانی که داعش در عراق قدرتی در اندازه یک جریان قدرتمند از خود بروز ندهد، آمریکا نمی تواند به آنان تکیه کند چون سقوط آنان سقوط آمریکا خواهد بود.
الان مسئله مهم ویژه آمریکا در عراق و سوریه این است که جبهه مقاومت از بهار سال گذشته غلبه بر تروریزم متنوع غربی، عربی، ترکی و صهیونیستی را آغاز کرده است. عملیات القصیر، عملیات قلمون در سوریه و عملیات العظیم و عملیات آمرلی در عراق که در هر کدام چند هزار کیلومترمربع از مناطق آلوده به تروریست ها آزاد شد، غرب را بشدت وحشت زده کرده است. دو عملیات اخیر در عراق که دارای تاثیرات فوق العاده امنیتی برای استانهای بغداد، کرکوک و دیاله است، نشان داد که جبهه مقاومت در دفع تروریزم از قدرت فراوانی برخوردار است. آمریکا از اینکه جبهه مقاومت بر جریان تروریزم که تحت حمایت جدی غرب و رژیم های متحد آن است، پیروز شود بشدت نگران می باشد. غرب و بخصوص آمریکا و عربستان بنام مبارزه با داعش تلاش می کنند تا جلوی شکست داعش از جبهه مقاومت را بگیرند. اما چگونه؟ عملیات القصیر تا عملیات آمرلی ثابت کرد که قدرت جبهه مقاومت از قدرت تروریست ها بیشتر است در حالی که به گواهی شکست اقدامات نظامی آمریکا علیه تروریزم در عراق در فاصله سالهای 2003 تا 2011- از اشغال تا خروج - می توان گفت قدرت تروریست ها از قدرت آمریکا بیشتر بود.
آمریکا بنام مبارزه با داعش، تلاش می کند که در عملیات علیه داعش اخلال به وجود آورد. شما یک لحظه تصور کنید که آمریکا بنام مبارزه با داعش در زمان عملیات القصیر- خرداد 92- در منطقه عملیاتی مداخله می کرد آیا حزب اله می توانست با خیال آسوده و با تسلط بر اعصاب خود آن عملیات دشوار دو هفته ای را تا مرحله پیروزی مدیریت نماید؟ آیا اگر در عملیات سنگین و استراتژیک منطقه امرلی- جنوب شهرستان توزخورماتو- که به آزادی 3000 کیلومترمربع - منطقه ای به وسعت منطقه عملیاتی فتح المبین- منجر شد، آمریکا مداخله می کرد، امکان غلبه جبهه مقاومت که نمی تواند به آمریکا اعتماد کند، وجود داشت؟ پاسخ این سنخ سوالات حتما منفی است. همه می دانند که جبهه مقاومت برای از میان برداشتن تروریزم در عراق و سوریه بطور جدی وارد عمل شده و سلسله عملیات هایی را برای پاکسازی منطقه از تروریزم طراحی کرده است ورود آمریکا و کشورهایی نظیر عربستان در کنار جبهه مقاومت بطور قطع معنا و مفهوم پیدا نمی کند. طبعا نه آنان حاضرند تحت فرماندهی جبهه مقاومت به مقابله با داعش بیایند و نه جبهه مقاومت می تواند تحت فرماندهی آمریکا و عربستان قرار گیرد. تشکیل اتاق جنگ مشترک هم در حالی که میان دو طرف اندک اعتمادی وجود ندارد، بی معناست. پس اگر آمریکایی ها بخواهند در زمان عملیات - که حتما باید زمینی باشد و مبارزه با گروههای تروریستی که حد و خط روشن و ثابت ندارند از طریق نیروی هوایی امکان پذیر نیست - بطور خودسرانه به مناطقی حمله کنند، روند عملیات را با اخلال مواجه خواهند کرد. درست به همین دلیل است که دولت عراق و رئیس جمهور این کشور با صراحت می گویند هیچ امیدی به موفق بودن عملیات آمریکا در عراق ندارند. با این وصف کاملا واضح است که مداخله نظامی آمریکا در عراق و سوریه زمان حل پرونده تروریزم در این دو کشور را طولانی کرده و بر حجم هزینه ها و کشته ها می افزاید.
3- آقای باراک اوباما در سخنان اخیر خود و در آستانه نشست جده اعلام کرد که جنگ داعش جنگ شیعه و سنی نیست و جنبه مذهبی ندارد و لذا باید به مقابله با آن شتافت این یکی از دلایل اصلی آمریکا برای اتخاذ سیاست تهاجم نظامی علیه داعش است. آمریکایی ها در روزهای اول عملیات داعش در استانهای الانبار، نینوا و صلاح الدین، با صراحت جنگ داعش را طایفه ای و مذهبی و برخاسته از اعمال تبعیضات قومی و مذهبی از سوی دولت مرکزی عراق خوانده و فشار خود را متوجه بغداد کردند. حالا اوباما می گوید این جنگ سنی و شیعه نبوده و ماهیت طایفی هم ندارد و باید نابود شود. از این سخنان می توان یک احتمال را جدی دانست و آن این است که آمریکا تلاش می کند تا سمت و سوی درگیری فعلی داعش و ارتش را تغییر دهد و به سمت داعش -شیعه بچرخاند و به عبارت دیگر با کنار گذاشتن پروژه داعش، درگیری را به سمت سنی-شیعه سوق دهد. تلاش آمریکا برای تجهیز و ساماندهی نظامی-امنیتی گروههایی از اهل سنت عراق و اعلام رسمی اینکه همه گونه حمایت را از آنان به عمل می آورد در واقع می تواند به ساماندهی یگانهای وابسته و تحت امر آمریکا منجر شود و روند فعلی که دولت های سنی منطقه- شامل عربستان و ترکیه- را بشدت نگران کرده است را تبدیل به نگرانی دولت های مقاومت- شامل عراق و ایران- نماید. آمریکایی ها با دامن زدن به اختلافات بین اهل سنت و شیعیان تلاش می کنند تا درگیری داعش علیه دولت های بغداد و سوریه را که در حال فروکش کردن و به پایان رسیدن است، در شکلی گسترده تر، به شکل درگیری بین مذاهب اسلامی درآورند. از این رو جهان اسلام باید با هوشمندی بیشتر به صحنه تحولات منطقه نگاه کند.
اول**1368**
26/06/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]
صفحات پیشنهادی
مهندسی معکوس آمریکا در سرزمین مقاومت!/شکست 1+5 در آزمون اعتمادسازی
گزیده ای از سرمقاله روزنامه های چهارشنبه مهندسی معکوس آمریکا در سرزمین مقاومت شکست 1 5 در آزمون اعتمادسازی سرمقاله روزنامه های کیهان وطن امروز حمایت و را میتوانید در این قسمت بخوانید مجله شبانه باشگاه خبرنگاران در ابتدا مطلبی را میخوانید که سعدالله زارعی در ستون یادداشت روزمهندسی معکوس آمریکا در سرزمین مقاومت! |اخبار ایران و جهان
مهندسی معکوس آمریکا در سرزمین مقاومت چند روز پس از آنکه نماینده جدید اتحادیه عرب و سازمان ملل- اخضر ابراهیمی- در اگوست سال گذشته اعلام کرد که حکومت سوریه مقاوم است و فرو نمیپاشد آمریکاییها به داستانپردازی درباره استفاده ارتش سوریه از سلاح شیمیایی و میکربی در خان عسل پرداختهچورکین: مهندسی ژئوپولتیک شلخته آمریکا امنیت جهانی را تضعیف کرده است
دوشنبه ۱۷ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۲ ۱۹ سفیر دائم روسیه در سازمان ملل گفت سیاست ایالات متحده آمریکا در تغییر رژیم درکشورهای مختلف جهان به تضعیف امنیت جهانی میانجامد و موجب نگرانیهای جدی در سیستم هماهنگیهای بینالمللی میشود به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ویتالی چورکین سفیمهندس قمی جایزه بهترین دانشجوی انجمن مهندسین آمریکا را کسب کرد/ معرفی ایران در جلسه دفاع
استانها مرکز قم مهر گزارش میدهد مهندس قمی جایزه بهترین دانشجوی انجمن مهندسین آمریکا را کسب کرد معرفی ایران در جلسه دفاع قم - خبرگزاری مهر دکتر مهدی آرزومندی از اعضای سازمان نظام مهندسی ساختمان استان قم موفق به دریافت جایزه بهترین دانشجوی مهندسی سازه انجمن مهندسین عمران آمگامهای معکوس آمریکا برای از بین بردن داعش/ واشنگتن به دنبال جبران اشتباهاتش در سوریه است
بین الملل آفریقا و خاورمیانه گزارش خبری گامهای معکوس آمریکا برای از بین بردن داعش واشنگتن به دنبال جبران اشتباهاتش در سوریه است خبرگزاری مهر-گروه بین الملل طرحی که با عنوان راهبرد جدید آمریکا علیه داعش از سوی رئیس جمهوری این کشور اعلام شد صرفنظر از موارد تکراری با تاکید بر لمهاجرت معکوس در سرزمین های اشغالی
مهاجرت معکوس در سرزمین های اشغالیدر پی گسترش مهاجرت معکوس در سرزمین های اشغالی سرویس امنیت داخلی اسراییل شاباک با فراخوان برخی شهروندان ایرانی الأصل مقیم سرزمین های اشغالی آنان را برای همکاری اطلاعاتی تحت فشار قرار داده است سایت عصرایران نوشت نشریه فارین پالیسی آمریکا در گنشست اوباما و سران کنگره آمريکا در مورد بحران عراق
۱۶ شهريور ۱۳۹۳ ۱۰ ۱۹ق ظ نشست اوباما و سران کنگره آمريکا در مورد بحران عراق باراک اوباما روز سه شنبه در ملاقات با چهار مقام ارشد کنگره آمريکا پيرامون افزايش نگراني ها در قبال پيشروي هاي داعش به گفتگو خواهد پرداخت به گزارش خبرنگار بين الملل خبرگزاري موج يک منبع آگاه در واشنگتن4 نکته «آمریکایی-بعثی» درباره «ابوبکر بغدادی»
4 نکته آمریکایی-بعثی درباره ابوبکر بغدادی یک خبرنگار آمریکایی که اخبار گروهک داعش را برای یک روزنامه آمریکایی گزارش میکند چهار نکته جدید از سرکرده این گروهک تکفیری برشمرد آفتاب به گزارش فارس در کشاکش انتشار اخبار گروهک تروریستی داعش در عراق و سوریه که اخیر کشورهای اروپاآمریکاییها در مبارزه با داعش جدی نبودهاند
آمریکاییها در مبارزه با داعش جدی نبودهاند وزیر امور خارجه کشورمان گفت که آمریکاییها تا امروز در مبارزه با داعش جدی نبودهاند و مبارزه با تروریسم و افراط را نیازمند همکاری بینالمللی دانست جوان آنلاين محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان صبح امروز -یکشنبه- در گفتوگو با شبکهساخت داربستهای پلیمری قابل استفاده در مهندسی بافت
یکشنبه ۱۶ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۰ ۲۸ محققان دانشگاه صنعتی امیرکبیر در یک طرح تحقیقاتی موفق به ساخت داربستهای پلیمری قابل استفاده در حوزه مهندسی بافت شدند این داربست که به منظور ترمیم استخوانهای آسیب دیده ساخته شده است توانایی حمل و رها سازی کنترل شده دارو را نیز دارد به گزارش سرحمایت آمریکا از داعش قدرت تصمیم را از آنها گرفته است
ظریف حمایت آمریکا از داعش قدرت تصمیم را از آنها گرفته است وزریر امورخارجه کشورمان گفت آمریکاییها به خاطر معیارهای دوگانهای که داشتند تا امروز خیلی در این بحث جدی نبوده و مدتها از داعش در سوریه به اشکال مختلف حمایت کردند و الان نمیتوانند تصمیم بگیرند به گزارش خبرنگارموراکامی، کوئلیو، دانیل استیل و دانیل سیلوا در فهرست پرفروشهای آمریکا
فرهنگ و ادب ادبیات جهان موراکامی کوئلیو دانیل استیل و دانیل سیلوا در فهرست پرفروشهای آمریکا نسخه انگلیسی کتاب جدید هاروکی موراکامی و نیز کتاب جدید پائولو کوئلیو نویسنده برزیلی از جمله کتابهای داستانی پرفروش هفته در آمریکا هستند به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پابلیشرز ویکلمرور مهم ترين عنوان هاي خبري آمريکاي شمالي 1
۱۶ شهريور ۱۳۹۳ ۱۰ ۵ق ظ مرور مهم ترين عنوان هاي خبري آمريکاي شمالي 1 گروه بين الملل خبرگزاري موج - نشست اوباما و کنگره آمريکا در مورد بحران عراق- خشم لاتين ها از تأخير اوباما در اصلاح قانون مهاجرت- اپل طراح صنعتي مشهور را به خدمت گرفت- سقوط يک هواپيماي آمريکايي در آب هاي جامائ۴ نکته «آمریکایی-بعثی» درباره «ابوبکر بغدادی» سرکرده «داعش»
۴ نکته آمریکایی-بعثی درباره ابوبکر بغدادی سرکرده داعش یک خبرنگار آمریکایی که اخبار گروهک داعش را برای یک روزنامه آمریکایی گزارش میکند چهار نکته جدید از سرکرده این گروهک تکفیری برشمرد به گزارش خبرگزاری فارس در کشاکش انتشار اخبار گروهک تروریستی داعش در عراق و سوریه که اخیزیاده خواهی های آمریکا عامل طولانی شدن مذاکرات دو جانبه
سیاسی مجلس نقوی در گفتگو با مهر زیاده خواهی های آمریکا عامل طولانی شدن مذاکرات دو جانبه سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نقض توافقنامه ژنو از سوی آمریکا وزیاده خواهی های کشور های غربی در توافق نهایی را علت طولانی شدن مذاکارت اخیر ایران و آمریکا خواند سید حسین نقویواکنش شورای امنیت به قتل دومین خبرنگار آمریکایی توسط داعش
واکنش شورای امنیت به قتل دومین خبرنگار آمریکایی توسط داعش بین الملل > خاورمیانه - تسنیم نوشت شورای امنیت سازمان ملل در بیانیهای ضمن محکومیت قتل دومین خبرنگار آمریکایی توسط عناصر تروریستی داعش این اقدام را بزدلانه خواند به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیمجامجهانی 2014 بسکتبال - اسپانیا میزبان و آمریکا راهی مرحله یک چهارم نهایی شدند
جامجهانی 2014 بسکتبال - اسپانیامیزبان و آمریکا راهی مرحله یک چهارم نهایی شدندتیمهای ملی بسکتبال آمریکا و اسپانیا با شکست حریفان خود به مرحله یک چهارم نهایی جام جهانی صعود کردند به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس مرحله دوم هفدهمین دوره جام جهانی بسکتبال که در اسپانیا جریان د-
گوناگون
پربازدیدترینها