تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):وقتى معلم به كودك بگويد: بگو بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم و كودك آن را تكرار كند خد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869611603




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تفرقه در حزب اسلامی مالزی/ هشدار برای تاسیس حزب موازی


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: تفرقه در حزب اسلامی مالزی/ هشدار برای تاسیس حزب موازی کوالالامپور - ایرنا - شایعات در خصوص جداشدن برخی از اعضای حزب اسلامی مالزی موسوم به ˈپاسˈ از ائتلاف مخالفان دولت و تشکیل حزب اسلامی جدید در این کشور، مقامات این حزب را به واکنش واداشت.


به گزارش ایرنا، "محمد سبو" معاون حزب اسلامی مالزی (پاس) روز چهارشنبه در پنجاه و پنجمین سالگرد تاسیس شاخه جوانان این حزب با تایید اختلاف در دیدگاه های اعضای حزب پاس، گفت: تفاوت دیدگاه ها در هر سازمانی طبیعی است. انتقاد کنید اما تلاش های حزب اسلامی و ائتلاف مخالفان برای تغییر مالزی را هدر ندهید.
معاون حزب اسلامی مالزی به طور ضمنی تشکیل گروهی موازی را تایید کرد و گفت: تشکیل یک سازمان غیردولتی مجاز است.
وی به نوع وظایف این سازمان غیردولتی و دلایل ضرورت ایجاد آن اشاره ای نکرد.
حدود 50 نفر از جوانان عضو حزب پاس مالزی که با سخنان "محمد سبو" در مورد سروزیری ایالت سلانگور مخالف بودند و دیدگاه های متفاوتی با "هادی آونگ" رییس این حزب و سایر رهبران پاس داشتند، سالن سخنرانی را به نشانه اعتراض ترک کردند.
"هادی آونگ" رییس حزب پاس مخالف سروزیری "وان عزیزه وان اسماعیل" همسر انور ابراهیم و رییس حزب عدالت مردم مالزی است و با این مخالفت خود در مقابل یکی از احزاب سه گانه ای قرار گرفته است که مخالف دولت مالزی هستند.
"حزب عدالت مردم" یک حزب چندنژادی سیاسی در مالزی محسوب می شود که با حزب پاس و حزب اقدام دموکراتیک ائتلاف مخالفان دولت را تشکیل می دهند.
هشدار "محمد سبو" در مورد تشکیل حزب اسلامی جدید در این کشور و مختل شدن سخنرانی وی در نشستی که مربوط به این حزب بوده نشان می دهد مخالفت های داخلی در حزب پاس که بعد از بحران سروزیری ایالت سلانگور خود را نشان داده است در آینده می تواند بنیان های اتحاد این حزب اسلامی را که بیش از پنج دهه برای دستیابی به قدرت در مالزی تلاش می کند را با دست اندازهایی مواجه کند.
کسب پست سروزیری ایلالت سلانگور مالزی که به منزله طی آخرین پله ها برای ورود به دولت و پست های کلیدی این کشور است، عرصه سیاسی مالزی به ویژه در بین مخالفان دولت را طی دو ماه گذشته با چالش های عمده ای مواجه کرده است.
سروزیری ایالت سلانگور در حال حاضر در اختیار "عبدالخالد ابراهیم" از حزب عدالت مالزی است که از سال 2008 در این سمت باقی مانده است . وی پس از انتصاب 14 سروزیر، نخستین فردی است که خارج از دایره حزب حاکم مالزی (آمنو) توانسته است به این سمت دست یابد.
در واکنش به تلاش ها برای تغییر سروزیر ایالت سلانگور، هادی آونگ رییس حزب اسلامی مالزی در اقدامی از عبدالخالد حمایت و اعلام کرد که وی از اعتماد مردم سوء استفاده نکرده است.
پس از حمایت حزب اسلامی مالزی از سروزیر فعلی ایالت سلانگور، "لیم گوان انگ" دبیر کل حزب اقدام دموکراتیک مالزی از سوی دیگر با اعلام حمایت خود از وان عزیزه اسماعیل نشان داد که با حزب اسلامی مالزی مخالف است.
آساق**241**1611


26/06/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 103]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن