تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):همیشه جاهل یا افراط گر و تجاوزکار و یا کندرو و تفریط کننده است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867344862




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

صادرات 1700 تن مرغ منجمد به عراق


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


استانها > شمال > مازندران رضوانی خبر داد:
صادرات 1700 تن مرغ منجمد به عراق
ساری - خبرگزاری مهر: مدیرکل دامپزشکی مازندران گفت: در نیمه اول امسال مجوز هزار و 704 تن مرغ منجمد به عراق صادر شده است. 



به گزارش خبرنگار مهر، سید حسین رضوانی صبح دوشنبه در جلسه ستادی دامپزشکی استان افزود: در شش ماهه اول سال جاری برای هزار و 704 تن مرغ منجمد به کشور عراق و بیش از 418 تن پا و پنجه مرغ مجوز صادرات را به کشورهایی نظیر تایلند ، ویتنام و هنگ کنگ صادر شده است. رضوانی از صدور مجوز صادرات برای حدود 435 تن ماهی خوراکی تازه و 115 تن ماهی خوراکی منجمد نیز از استان مازندران به کشورهای عراق و ترکمنستان خبر داد و با اشاره به اینکه دامپروری و محصولات و فرآورده های خام دامی می تواند یکی از منابع مهم صادرات غیرنفتی کشور باشد، بیان کرد: در راستای سیاست‌های دولت در رسیدن به اهداف افزایش صادرات غیرنفتی، سعی شده با اجرای برنامه مدون و منظم و برداشتن گام های موفق در رفع مشکلات موجود، زمینه تشویق سرمایه‌گذاران به صادرات گوشت و فرآورده‌های خام دامی خوراکی و غیرخوراکی فراهم شود.
 
وی در همین زمینه به صادرات جوجه یکروزه عراق از استان مازندران اشاره کرد و افزود: از سوی اداره قر نطینه این اداره کل در شش ماهه اول سال جاری برای صادرات یک میلیون و 90 هزار قطعه جوجه یکروزه برای کشور افغانستان ، مجوز صادر شده است.
 
رضوانی در خصوص نحوه ارائه خدمات به شهروندان در روز عید سعید قربان با تاکید بر حضور پر رنگ کارشناسان و بازرسین بهداشتی دامپزشکی از دو روز قبل از عید در مراکز عرضه دام جهت معاینه و تائید سلامت دام برای قربانی و با اشاره به اینکه مردم می‌توانند دام‌های قربانی خود را در کشتارگاه‌ دام شهرستان ذبح کنند، اعلام کرد: کشتارگاههای دام در شهرستانها نیز در روز عید قربان با حضور ناظرین بهداشتی و شرعی آماده کشتار بصورت رایگان برای شهروندان مازنی است.
 
رضوانی با اعلام مطلب فوق افزود: اکیپ های سیار نظارت بهداشتی دامپزشکی ویژه عید سعید قربان متشکل از کارشناسان دامپزشکی از دو روز قبل با استقرار در میادین عرضه دام زنده در شهرستانها با معاینات دام زنده بصورت رایگان مردم را در خرید دام سالم برای قربانی یاری می کنند.
 
وی با تاکید بر اینکه با استقرار اکیپ های ثابت کلیه ادارات دامپزشکی شهرستانهای استان در روز عید بزرگ مسلمین آماده پاسخگویی می باشند اظهار داشت در روز عید قربان اکیپ های نظارت بهداشتی دامپزشکی متشکل از کارشناسان دامپزشکی و روحانی ناظر شرعی مستقر در ادارات دامپزشکی و کشتارگاههای دام آماده پاسخگویی به سوالات بهداشتی و شرعی هم استانیهای عزیز است.
 
مدیر کل دامپزشکی استان مازندران از شهرداریهای استان خواست تا بمنظور جلوگیری از بروز و شیوع بیماریهای مشترک بین انسان و دام و همچنین ارائه خدمات بهینه به شهروندان در هر شهر یک و یا حداکثر دو نقطه را برای عرضه دام زنده مشخص نمایند تا دامپزشکی بتواند با تمرکز در این نقاط خدمات بهتری ارائه دهد.
 
وی در پایان از تهیه و چاپ بنر و بروشور هشدارهای بهداشتی در خصوص نحوه خرید دام سالم و نکات شرعی در این خصوص ظرف چند روز آینده خبر داد.   
 



۱۳۹۳/۶/۲۴ - ۱۲:۱۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن