محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1843637811
امیراحمدیان: ایرانیان به جای سرمایه گذاری در کشورهای حاشیه خلیج فارس در تاجیکستان سرمایه گذاری کنند
واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین: امیراحمدیان: ایرانیان به جای سرمایه گذاری در کشورهای حاشیه خلیج فارس در تاجیکستان سرمایه گذاری کنند بین الملل > خاورمیانه - دکتر بهرام امیر احمدیان در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی دولت به تشریح دستاوردهای سفر رئیس جمهوری به تاجیکستان و قزاقستان پرداخته است.
بهرام امیراحمدیان، استاد دانشگاه تهران و کارشناس و پژوهشگر برجسته مسائل قفقاز در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی دولت با مثبت ارزیابی کردن سفر رئیس جمهور کشورمان به کشورهای تاجیکستان و قزاقستان گفت: برای سفر رئیس جمهور به آسیای میانه، دو کشور تاجیکستان و قزاقستان انتخاب شدند که به نظر من، ارتباط با این کشورها اهمیت زیادی داشته و این سفر به درستی برنامه ریزی شده بود.
وی افزود: ما با کشور تاجیکستان پیوند فرهنگی داشته و دارای سابقه تمدنی مشترک هستیم. زمینه های خوبی برای سرمایه گذاری ایران در تاجیکستان وجود دارد. ایران دو پروژه مهم در تاجیکستان انجام داده است، یکی سد و نیروگاه سنگ توده 2 بر روی رودخانه وخش است که هر کسی از این پروژه بازدید کرده و ببیند که مهندسان ایرانی چگونه یک سد به این بزرگی را در این نقطه محروم ساخته اند، به خودش می بالد.
عضو بازنشسته هیئت علمی دانشگاه تهران ادامه داد: آقای دکتر روحانی در سفر خود، بخش دیگری از این نیروگاه را راه اندازی کردند. تعدادی از مهندسان ایرانی بر روی این پروژه عظیم کار می کنند و علاقمند هستند که این تکنولوژی را به برادران تاجیک منتقل کنند. این انتقال تکنولوژی و خدمات مهندسی کار بسیار اساسی است.
این مدرس جغرافیای سیاسی اظهار کرد: بخش دیگر سرمایه گذاری ایران در تونل نقب استقلال است که 5 کیلومتر بوده و بخش شمالی تاجیکستان را به جنوب وصل می کند، جایی که گردنه های بسیار برفگیر داشته و در زمستان با مشکلات زیادی مواجه بوده و حتی امنیت و تمامیت ارضی تاجیکستان را به خطر می اندازد. ساخت این تونل هم بسیار مهم و اساسی است، هر چند به خوبی نگهداری نشده و دولت قبل در افتتاح آن عجله کرد و متأسفانه زمانی که بتن ها و تأسیسات روشنایی آن آماده نشده بود، آن را افتتاح کرده و ضرر و زیان بسیار زیادی از نظر حیثیتی به ایران وارد شد. حتما آقای روحانی در سفر به این کشور درباره چگونگی انجام این تعهدات مذاکره کرده است. افتتاح ناقص این تونل، بازتاب خیلی منفی داشته و با این که ایران در تاجیکستان حدود 65 میلیون دلار سرمایه گذاری کرده ولی نتوانسته ایم بهره خوبی ببریم.
این پژوهشگر و کارشناس ارشد مسائل قفقاز با بیان این که ما در تاجیکستان می توانیم در بخش صنعت بویژه صنعت آلومینیوم سرمایه گذاری کنیم، اظهار کرد: تاجیکستان ظرفیت تولید حدود300 هزار تن شمش آلومینیوم در سال را دارد، ولی متأسفانه صنایع آلومینیومی نداشته و آلومینیوم خام صادر می کند. ایران می تواند در آنجا کارخانه های وابسته و زیردستی در حوزه نورد و مصالح مصرفی بسازد که متاسفانه تاکنون در این زمینه کار اساسی انجام نشده اما باید کار اساسی شود.
وی افزود: سفر آقای روحانی به تاجیکستان از جهات دیگر نیز دارای اهمیت بود. احداث سد راگون می تواند به شکوفایی منطقه کمک کرده و تاجیکستان را به بزرگترین صادر کننده برق در منطقه تبدیل کند. امیراحمدیان تأکید کرد: سرمایه های ایرانیان به جای این که به کشورهای عربی و حاشیه خلیج فارس برود، بهتر است در تاجیکستان سرمایه گذاری شود تا به حوزه نفوذ ایران در منطقه کمک کند.
وی خاطرنشان کرد: اهمیت دیگر سفر دکتر روحانی به تاجیکستان درباره تأمین آب است. وزیر محترم نیرو اعلام کرده است که احتمالا از کشورهای دیگر آب وارد کنیم، یکی از کشورهایی که می تواند آب برای ایران تأمین کند و آب مازاد هم دارد، تاجیکستان است که از طریق افغانستان یا ترکمنستان می شود لوله های انتقال آب را ساماندهی کرد. بنابراین هم از لحاظ استراتژیک و هم از لحاظ فنی، علمی و فرهنگی، تاجیکستان برای ما اهمیت خاصی دارد که سفر اقای روحانی در این زمینه مثبت ارزیابی می شود. ارزیابی سفر رئیس جمهور به قزاقستان عضو موسس انجمن ژئوپلیتیک ایران، سفر دکتر روحانی به کشور قزاقستان را نیز حائز اهمیت دانست و گفت: قزاقستان، ثروتمندترین کشور آسیای مرکزی است. برای مثال در شرایطی که تولید ناخالص داخلی تاجیکستان در سال گذشته 8 میلیارد و 500 میلیون دلار و بسیار ناچیز بوده، ولی تولید ناخالص داخلی قزاقستان 224 میلیارد دلار بوده که رقم شگفت انگیزی است. درآمد سرانه قزاقستان حدود 13 هزار دلار است.
وی افزود: به کمک راه آهنی که در حاشیه دریای خزر و بین کشورهای ایران، ترکمنستان و قزاقستان ساخته می شود، ایران می تواند به راحتی با قزاقستان و از آن طریق با روسیه ارتباطات ریلی داشته باشد. یعنی راه آهن ایران به ترکمنستان وصل شده و تا قزاقستان ادامه پیدا می کند. احداث این راه آهن باعث می شود ما بتوانیم از تنگنایی که ازبکستان در ارتباطات ما با کشورهای آسیای میانه ایجاد می کند، عبور کنیم.
این استاد دانشگاه با بیان این که قزاقستان، کشور بزرگی بوده و دو برابر ایران مساحت دارد اما جمعیت آن، 17 میلیون نفر است، اظهار کرد: قزاقستان تولید کننده مواد خام بوده و بسیاری از مواد معدنی و به ویژه اورانیوم در این کشور فراوان بوده و نفت و انرژی زیادی دارد. کشور صنعتی هم هست. اگر بتوانیم در قزاقستان سرمایه گذاری کنیم یا مازاد سرمایه قزاقستان را به سوی خودمان جلب کنیم، کار بزرگی کرده ایم و دکتر روحانی هم به این دلیل به قزاقستان سفر کردند.
وی با تأکید بر این نکته که در شرایط امروز منطقه، ارتباطات درون آسیای مرکزی به گونه ای است که کشورهای منطقه باید به دنبال مسیرهای جدیدی باشند، گفت: مسیر ایران - افغانستان - آسیای مرکزی یکی از این جایگزین هاست. این پژوهشگر و کارشناس ارشد مسائل قفقاز ادامه داد: در این زمینه، احداث راه آهن چابهار بسیار مهم بوده که هندیها علاقمند به سرمایه گذاری در آن هستند و چند روز دیگر قراردادی که در سال 2003 قرار بوده به امضاء برسد، امضا خواهد شد. این راه آهن، از چابهار به افغانستان رفته و از طریق خاک افغانستان ما را به مرزهای آسیای مرکزی، یعنی کشورهای تاجیکستان، ترکمنستان و ازبکستان متصل می کند. بنابراین اهمیت منطقه ای سفر آقای روحانی به قزاقستان از این جهت که می تواند سرمایه گذاری ایران در آن کشور یا برعکس را تقویت کند، بسیار اساسی است.
وی افزود: قزاقستان توان و ظرفیت تولیدی بسیار زیادی در غلات دارد. ما می توانیم گندم از قزاقستان وارد کنیم. قزاقستان به عنوان کشور باثبات و قدرتمند و بزرگ و دارای ظرفیتهای تولیدی، کشاورزی، امکان سرمایه گذاری زیادی را برای ما در این کشور فراهم می کند و این مساله، توجه آقای رئیس جمهور را برای سفر به این کشور جلب کرده است.
امیراحمدیان اظهار کرد: من فکر می کنم اقای روحانی و دولتش بیشتر در زمینه های اقتصادی قصد همکاری با کشورهای آسیای میانه را دارند، بنابراین از طریق روابط اقتصادی و فرهنگی، ایران بیشتر می تواند حوزه نفوذ خود را بالا ببرد. به ویژه در زمینه ادبیات فارسی در دانشگاه های قزاقستان فعالیتهای زیادی صورت گرفته و کرسیهای زبان و ادبیات فارسی در آنجا وجود دارد که ما می توانیم با تقویت مراکز آموزش زبان فارسی، روابط اقتصادی را نیز تقویت کنیم.
وی افزود: کشورها اصولا باید متحدین و شرکای خود را در پیرامون خودشان پیدا کنند. چون که چسبندگی جغرافیایی دارند و همسایه را نمی شود نادیده گرفت. به همین سبب، باید با کشورهای همسایه تعامل مثبت داشته باشیم، این که دولت پیشین،به دنبال یافتن متحدانی در ماوراء بحار و آمریکای جنوبی بود، اصلا به درد ما نمی خورد.
وی تأکید کرد: به نظر من، در دیپلماسی جدید ایران، اگر ما بتوانیم با کشورهای همسایه در ارتباط باشیم و با اینها همکاری کنیم خیلی بهتر است، چرا که عقبه تمدنی ما در اینجاست. فکر می کنم آقای روحانی و تیم بسیار قدرتمندی که در وزارت خارجه حاکم شده، در سیاست خارجی موفق عمل کرده و اگر در داخل کشور، نیروهای داخلی رئیس جمهورمان را آرام گذاشته و برایش تنش ایجاد نکنند، ایران می تواند موفق باشد و به آن جایگاهی که در سند چشم انداز 1404 تعریف شده برسد.
این مدرس جغرافیای سیاسی خاطرنشان کرد: برای پشتیبانی از سیاست خارجی، یک سیاست داخلی منسجم در داخل مورد نیاز است و باید همه نیروها از جمله قوای قضاییه و مقننه از قوه مجریه حمایت کنند. قوه مقننه باید قوانینی تصویب کند که مسیر را تسهیل کرده و امکانات دولت را بیشتر کند و دست دولت را در اعمال سیاستهای خارجی باز بگذارد تا دولت بتواند در منطقه موفق شود.
وی افزود: در شرایطی که کشور ما ممکن است از سوی جریانهایی مثل داعش تهدید شود در داخل نیاز به همدلی و یکدلی داریم و باید وحدت ملی خود را حفظ کنیم. آقای رئیس جمهور در این زمینه کارهای زیادی انجام داده اند و باید از ایشان حمایت کنیم تا ایشان بتوانند ثبات سیاسی را در داخل برقرار کنند تا بتوانیم سرمایه گذاری های خارجی را جذب کنیم به ویژه اکنون که روسیه با اروپا درگیر شده ما می توانیم در بازار انرژی اروپا نقش ایفا کنیم.
امیراحمدیان تأکید کرد: ایران باید بدون در نظر گرفتن نارضایتی روسیه، نسبت به انعقاد قرارداد برای صدور گاز به اروپا اقدام کند، چرا که خود روسیه نیز همیشه منافع ملی خود را در نظر می گیرد. البته وزارت نیرو اعلام کرده که دولت از سرمایه گذاری های مربوط به تأمین انرژی اروپا حمایت می کند و حاضر است برای طولانی مدت گاز اروپا را تأمین کند. این مساله می تواند جایگاه ایران را در منطقه و جهان افزایش دهد به شرطی که نیروهای ملی با هم وحدت و همدلی داشته باشند و برای تأمین سند چشم انداز توسعه، همکاری داشته باشند. 4949
یکشنبه 23 شهریور 1393 - 16:07:18
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 83]
صفحات پیشنهادی
15 آبانماه امسال صورت میگیرد برگزاری مسابقات تنیس کشورهای حاشیه خزر در گیلان/تهیه 100 بسته سرمایهگذاری گیلا
15 آبانماه امسال صورت میگیردبرگزاری مسابقات تنیس کشورهای حاشیه خزر در گیلان تهیه 100 بسته سرمایهگذاری گیلانمدیرکل امور اقتصادی و دارایی گیلان از برگزاری مسابقات تنیس کشورهای حاشیه خزر 15 آبان ماه امسال در این استان خبر داد به گزارش خبرگزاری فارس از رشت منصور مولاییپور عصر اهند جزو کشورهای اولویت دار برای سرمایه گذاری در ایران است
جمعه ۲۱ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۲ ۰۶ رییس جمهوری اسلامی ایران با اشاره به روابط تاریخی ایران و هند در زمینه های فرهنگی و تجاری تاکید کرد ایران برای سرمایه گذاری هند در پروژه های خود بویژه در بندر چابهار اولویت قائل است به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا حجت الاسبازرس کل استان فارس: سرمایهگذاران مشکلات خود را به دفتر حمایت از سرمایهگذاری گزارش دهند
بازرس کل استان فارس سرمایهگذاران مشکلات خود را به دفتر حمایت از سرمایهگذاری گزارش دهندبازرس کل استان فارس گفت سرمایهگذاران مشکلات خود را به دفتر حمایت از سرمایهگذاری گزارش دهند به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز به نقل از پایگاه اطلاعرسانی جامعه روحانیت این شهر حجتالاسلام وتوسط کارگروه تخصصی حمایت قضایی از سرمایهگذاری در فارس صورت گرفت بررسی علل تعطیلی واحدهای تولیدی در فارس
توسط کارگروه تخصصی حمایت قضایی از سرمایهگذاری در فارس صورت گرفتبررسی علل تعطیلی واحدهای تولیدی در فارسکارگروه تخصصی حمایت قضایی از سرمایهگذاری در فارس علل تعطیلی برخی واحدهای تولیدی راکد که از نظام بانکی تسهیلات دریافت کردهاند را بررسی کرد به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز به ناستاندار فارس:سیاست دولت فراهم کردن زمینه سرمایه گذاری خارجی در کشور است
استاندار فارس سیاست دولت فراهم کردن زمینه سرمایه گذاری خارجی در کشور است شیراز -ایرنا- استاندار فارس گفت سیاست دولت تدبیر و امید فراهم کردن زمینه سرمایه گذاری خارجی در کشور و حمایت از سرمایه گذاران بخش خصوصی و خارجی است به گزارش ایرنا سید محمد احمدی سه شنبه در دیدار با یک هیأتوزیر راه و شهرسازی در حاشیه افتتاح صندوق زمین و ساختمان مطرح کرد افزایش عرضه مسکن با توسعه صندوقهای زمین و سا
وزیر راه و شهرسازی در حاشیه افتتاح صندوق زمین و ساختمان مطرح کردافزایش عرضه مسکن با توسعه صندوقهای زمین و ساختمان دولت دخالتی در سرمایهگذاری صندوقها نداردوزیر راه و شهرسازی با اشاره به راهاندازی اولین صندوق زمین و ساختمان گفت افزایش عرضه از طریق راهاندازی صندوقهای زمین ودر دیدار رییس جمهور با وزیر خارجه هند چه گذشت؟/ روحانی: هند جزو کشورهای اولویتدار برای سرمایهگذاری در ایران
در دیدار رییس جمهور با وزیر خارجه هند چه گذشت روحانی هند جزو کشورهای اولویتدار برای سرمایهگذاری در ایران است رییس جمهوری اسلامی ایران با اشاره به روابط تاریخی ایران و هند در زمینه های فرهنگی و تجاری تاکید کرد ایران برای سرمایه گذاری هند در پروژه های خود بویژه در بندر چابهارهند جزو کشورهای اولویتدار برای سرمایهگذاری در ایران / نخست وزیر هند به ایران میآید
در دیدار وزیر امور خارجه هند با روحانی مطرح شد هند جزو کشورهای اولویتدار برای سرمایهگذاری در ایران نخست وزیر هند به ایران میآید رییس جمهوری اسلامی ایران با اشاره به روابط تاریخی ایران و هند در زمینههای فرهنگی و تجاری تاکید کرد ایران برای سرمایهگذاری هند در پروژههای خودسرمایهگذاری مستقیم خارجی جایگاه خاصی دارد / رشد اقتصادی باید درونزا باشد
در حال بروزرسانی وزیر اقتصاد سرمایهگذاری مستقیم خارجی جایگاه خاصی دارد رشد اقتصادی باید درونزا باشد وزیر اقتصاد گفت ما نه تنها در جذب سرمایهگذار خارجی توانمند نبودیم بلکه از نظر جذب سرمایهگذار داخلی نیز موفقیت آنچنانی نیز کسب نکردیم به گزارش خبرنگار اقصادی باشگاه خبرنگادر دیدار مدیرکل خاورمیانه و اروپای جایکا با خزاعی عنوان شد برگزاری دوره آموزشی مشترک سازمان سرمایهگذاری ایران
در دیدار مدیرکل خاورمیانه و اروپای جایکا با خزاعی عنوان شدبرگزاری دوره آموزشی مشترک سازمان سرمایهگذاری ایران و جایکامدیرکل خاورمیانه و اروپای دفتر منطقهای آژانس همکاری بینالمللی ژاپن با رئیس کل سازمان سرمایهگذاری و کمکهای اقتصادی و فنی ایران دیدار و گفتوگو کرد به گزارش خبدر دیدار وزیر امور خارجه هند با دکتر روحانی مطرح شد؛ هند جزو کشورهای اولویتدار برای سرمایهگذاری در ایران است
در دیدار وزیر امور خارجه هند با دکتر روحانی مطرح شد هند جزو کشورهای اولویتدار برای سرمایهگذاری در ایران است نخستوزیر هند به ایران میآیدرئیس جمهوری اسلامی ایران با اشاره به روابط تاریخی ایران و هند در زمینههای فرهنگی و تجاری تاکید کرد ایران برای سرمایهگذاری هند در پروژههموفقیت والیبال نتایج برنامه ۲۵ ساله مدیران است منطقی: کشورهای دیگر برای کسب مدال المپیک میلیونها دلار سرمایه
موفقیت والیبال نتایج برنامه ۲۵ ساله مدیران استمنطقی کشورهای دیگر برای کسب مدال المپیک میلیونها دلار سرمایهگذاری میکنندنایب رئیس فدراسیونهای رزمی گفت دولتهای کشورهای دیگر برای اینکه یک مدال المپیکی کسب کنند ۱۰ تا ۱۵ میلیون دلار سرمایهگذاری میکنند به گزارش خبرنگار ورزشی خوزیر اسبق ارتباطات و فناوری اطلاعات در گفتوگو با فارس: ریالی برای تولید محتوا سرمایهگذاری نکردهایم/همه باید
وزیر اسبق ارتباطات و فناوری اطلاعات در گفتوگو با فارس ریالی برای تولید محتوا سرمایهگذاری نکردهایم همه باید دغدغه فرهنگی داشته باشیموزیر اسبق ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت افزایش حجم داده داخلی که منجر به کاهش دسترسیهای غیر ضروری به شبکه اینترنت میشود مستلزم توسعه تولید محتاروپایی ها در حوزه نفت و گاز استان فارس سرمایه گذاری می کنند
معاون برنامه ریزی و اشتغال استانداری فارس اروپایی ها در حوزه نفت و گاز استان فارس سرمایه گذاری می کنند خبرگزاری پانا معاون برنامه ریزی و اشتغال استانداری فارس گفت یک گروه سرمایه گذار ایتالیایی که متشکل از چندین شرکت فراملیتی است در بخش نفت و گاز استان فارس سرمایه گذاری می کنداستاندار فارس خبر داد رایزنی با 14 هیئت خارجی برای سرمایهگذاری در فارس/ایجاد 5 شغل با ورود هر توریست
استاندار فارس خبر دادرایزنی با 14 هیئت خارجی برای سرمایهگذاری در فارس ایجاد 5 شغل با ورود هر توریستاستاندار فارس گفت تاکنون با 14 هیئت خارجی در این زمینه به تبادل نظر پرداختهایم به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز سید محمد احمدی بعد از ظهر امروز در دیدار با اعضای جامعه روحانیت افضای سرمایه گذاری پاک در استان فارس مهیا شود
فضای سرمایه گذاری پاک در استان فارس مهیا شود شیراز- ایرنا- دبیر اجرایی جامعه روحانیت شیراز گفت در صورتی که فضای سرمایه گذاری پاک در استان فارس مهیا شود درچنین فضایی تعاونی ها شکل می گیرد و سرمایه های اندک مردم به چرخه اقتصاد این استان وارد می شود به گزارش ایرنا حجت الاسلام سید ممدیرکل میراث فرهنگی فارس خبر داد ارائه مشوقهای لازم برای سرمایهگذاری در مناطق نمونه گردشگری فارس
مدیرکل میراث فرهنگی فارس خبر دادارائه مشوقهای لازم برای سرمایهگذاری در مناطق نمونه گردشگری فارسمدیرکل میراث فرهنگی صنایعدستی و گردشگری استان فارس از در نظرگرفتن مشوقهای لازم برای سرمایهگذاری در مناطق نمونه گردشگری این استان خبر داد به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز به نقل از-
گوناگون
پربازدیدترینها