تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس به آنچه می ‏داند عمل كند، خداوند دانش آنچه را كه نمی ‏داند به او ارزانى م...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867571247




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عملکرد ضعیف ملی پوشان در لیگ برتر


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
عملکرد ضعیف ملی پوشان در لیگ برتر




نمایش ضعیف ملی پوشان در لیگ برتر چهاردهم، باعث اعتراض امیر قلعه نویی شده است.





خبرآنلاین: پس از باخت استقلال مقابل نفت تهران، امیر قلعه نویی در کنفرانس خبری حرف از عدم آمادگی ملی پوشان تیمش زد. او که از عدم آمادگی ملی پوشان خود گلایه داشت، در پاسخ به این سوال خبرنگار خبرآنلاین که چرا با گذشت سه ماه از جام جهانی حرف از عدم آمادگی ملی پوشان می زنید، گفت: «بروید بررسی کنید ببینید چه بلایی سر ملی پوشان آمده که اصلا آماده نیستند.» بررسی وضعیت ملی پوشان استقلال و ملی پوشان پرسپولیس نشان دهنده این است که این بازیکنان پس از جام جهانی به مرور افت کرده اند و حالا شرایط خوبی ندارند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ آندرانیک تیموریان یکی از ملی پوشان تاثیرگذار در جام جهانی بود که حالا وضعیت ایده آلی در استقلال ندارد. او در مورد اینکه چرا نتوانسته پس از جام جهانی عملکرد درخشانی داشته باشد گفت: «فعلا از نظر روحی و روانی در شرایطی نیستم که بخواهم صحبت کنم. ترجیح می دهم سکوت کنم و تمریناتم را انجام دهم.»

گرچه بازیکنان تیم ملی که در لیگ برتر ایران بازی می کنند نتوانسته اند در لیگ برتر چهاردهم بدرخشند، اما لژیونرهای تیم ملی توانسته اند در باشگاه های خود جایگاه مناسبی پیدا کنند. گرچه قوچان نژاد و دژاگه که لژیونرهای مطرح تیم ملی ایران هستند پس از جام جهانی از فوتبال اروپا به لیگ کشورهای عربی رفتند، اما در همین تیم ها توانسته اند جایگاه مناسبی پیدا کنند که این نشان می دهد آن ها از جهاتی با ملی پوشان استقلال و پرسپولیس متفاوت هستند. اما تفاوت آن ها در چیست؟ بر سر ملی پوشانی که در لیگ برتر ایران بازی می کنند چه آمده که پس از جام جهانی افت کرده اند؟

مجید جلالی کارشناس و مربی فوتبال در این مورد می گوید: «من روی این موضوع تمرکز نکرده ام. ولی در کانون مربیان حتما روی این موضوع کار خواهد شد. فقط می توانم بگویم که درست نیست گناه را گردن یکدیگر بیندازیم. این افت ملی پوشان می تواند عوامل مختلفی داشته باشد. سه ماه از جام جهانی گذشته و در این مدت ملی پوشان باید دوباره انرژی خود را به دست می آوردند.» او ادامه می دهد: «یک مثال ساده می زنم. بعد از جام جهانی 98 که تیم فرانسه قهرمان جهان شد، سه نفر از بازیکنان آرسنال در تیم ملی فرانسه بازی می کردند؛ امانوئل پتی، تیری هانری و پت ویرا. آرسن ونگر سرمربی آرسنال مصاحبه ای انجام داد که هنوز آن مصاحبه را به یاد می آورم. ونگر پس از آنکه به ملی پوشان فرانسه 4 روز بیشتر از بقیه بازیکنان استراحت داد، به آن ها گفت: بهترین کار این است که جام جهانی را فراموش کنید. آنجا شرایط متفاوتی دارد و حالا باید طور دیگری فکر کنید. ونگر سعی کرد شرایط را طوری برای آن ها بسازد که از نظر بدنی به وضعیت ایده آل برگردند و ریکاوری شوند. بخشی از این کار باید در باشگاه ها و بخشی هم در تیم ملی اتفاق بیفتد. این ها از یکدیگر مجزا نیستند و باید با کمک یکدیگر، ملی پوشان را به شرایط ایده آل برگردانند.»

قلعه نویی گفته که می خواهد از ملی پوشان تیم خود تست پزشکی بگیرد و اعتقاد دارد تیم ملی باعث افت بازیکنانش شده است. از طرفی کروش هم در ایران حضور ندارد که در این مورد حرف بزند. اما چیزی که در این میان مشهود است، کم شدن انگیزه ملی پوشان پس از بازی در جام جهانی است. ملی پوشانی که همراه با تیم کروش به جام جهانی رفته اند، فعلا برای درخشش در لیگ و نشان دادن خود انگیزه ای ندارند و در شرایطی که تیم ملی هم سرمربی ندارد، دلیلی ندارد که آن ها خود را به آب و آتش بزنند. از طرفی باشگاه ها هم چاره ای برای این مشکل ندارند و فقط در انتظار هستند تا ملی پوشان به صورت خودجوش بتوانند از این شرایط خارج شوند. شاید اگر تکلیف نیمکت تیم ملی مشخص شود، بازیکنان برای رفتن به جام ملت های آسیا دوباره انگیزه پیدا کنند و بازی های خوبی در تیم های باشگاهی انجام دهند.







تاریخ انتشار: ۲۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۷:۰۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 65]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن