تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):گريه مؤمن از (درون) دل اوست و گريه منافق از (ظاهر و) سرش.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871494117




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فارس گزارش می‌دهد هنرمند گمنام کهگیلویه و بویراحمد در هشت سال دفاع مقدس + تصاویر


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: فارس گزارش می‌دهد
هنرمند گمنام کهگیلویه و بویراحمد در هشت سال دفاع مقدس + تصاویر
بسیاری از رزمندگان استان کهگیلویه و بویراحمد در هشت سال دفاع مقدس گمنام بودند که در میان آن‌ها هنرمند گمنامی هم وجود دارد.

خبرگزاری فارس: هنرمند گمنام کهگیلویه و بویراحمد در هشت سال دفاع مقدس + تصاویر



به گزارش خبرنگار دفاع مقدس خبرگزاری فارس از یاسوج، همزمان با نزدیک شدن به هفته دفاع مقدس به سراغ برخی از رزمندگان هم استانی می‌رویم و از هشت سال دفاع و استقامت ذره‌ای از دریای دلاورمردی و ایثار را به رشته تحریر درآورده و یا به تصویر می‌کشیم. در این میان هستند رزمندگانی که با وجود انجام کارهای بزرگ اما گمنام مانده‌اند که در میان آن‌ها روانبخش صادقی رزمنده هنرمند گمنامی است که با میکروفون خود از آن دوران به یاد ماندنی اخبار و گزارش‌های بسیاری تهیه کرده است.

روانبخش صادقی نخستین روایتگر و خبرنگار صدا و سیمای مرکز استان است که در هشت سال دفاع مقدس زحمات زیادی را متقبل شد تا خاطرات رزمندگان اسلام از این استان را مستند کند. در همین خصوص روانبخش صادقی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در یاسوج می‌گوید: با پیروزی انقلاب در حالی که مشغول تحصیلات دبیرستان بودم به عضویت افتخاری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درآمدم. در همان ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی خبرنگار آزاد صدا و سیمای فارس در باشت و گچساران بودم.

وی بیان داشت: از سال 60 رسما و تمام وقت کار خبر را در یاسوج مرکز استان آغاز کردم و تا قبل از آن دوران هیچ فعالیت خبری رسانه‌ای در یاسوج مرکز استان نبود و خبرنگاران صدا و سیما از شیراز مأموریت پی‌گیری اخبار استان را داشتند. تا دو سال تنهایی کار خبر را در استان انجام می‌دادم و در این مدت گزارش‌های اعزام به جبهه و خاطرات دفاع مقدس را در مناطق عملیاتی ثبت و ضبط می‌کردم.



صادقی در ادامه می‌گوید: دل ما مالامال از حماسه مردانی بزرگ است که روایت تاریخ همه نسل‌ها شدند و چشم و زبان و قلم و دوربین  و همه عاجز از بازگو کردن حماسه‌هایی است که در این عصر ما را روسفید کردند. رزمندگان به واسطه افلاکی بودن کمتر دل‌های دریایی خود را به ما برای ثبت روایت می‌دادند اما در عین حال گنجینه‌ای از خاطرات تلخ و شیرین آن دوران هستند. به گزارش خبرگزاری فارس، صادقی در حالی که دلش نمی‌خواست برخی مطالب را بازگو کند اما از برخی دوستان امروز و همرزمان دیروز گلایه‌مند بود.

صادقی می‌گوید: دوستان و سردارانی که در برنامه‌ها حضور پیدا می کنند و تصاویر از جلوی دیدگانشان پخش می‌شود اما دریغ از یک اشاره به کارهایی که در زمینه ثبت این آثار انجام شده است. البته این گلایه به معنای کم‌توجهی به یک شخص نیست بلکه کار رسانه‌ای در این بین مظلوم واقع شده است. رسانه‌ای که در آغاز راه بود و غالبا در تهیه گزارش از همه مراکز بزرگ کشور پیشی می‌گرفت اما در استان خود مظلوم بود. خالی از لطف نبود اگر در این بین همرزمان دیروز به نقش صدا و سیما در جنگ اشاره‌ای می‌کردند.

صادقی در پایان می‌گوید خدا کند ذره‌ای از ادای تکلیفی که در راه عزت ایران اسلامی انجام دادیم مقبول پروردگار قرار گیرد. کاش شرمنده شهدا نشویم و کاش رسالت زینبی خود را خوب انجام داده باشیم و ای کاش در دسته‌بندی شهید باکری جزء میراث‌داران شهدا باشیم و همواره پا در رکاب انقلاب و رهبر فرزانه خود قرار گیریم و قدردان امام(ره) و شهیدان باشیم.

================== گزارش و عکس از رضا منطقی ================== انتهای پیام/2571/ی30

93/06/22 - 02:23





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 174]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن