واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۹ شهريور ۱۳۹۳ (۲۱:۳۸ب.ظ)
ديدار اعضاي انجمن موسيقي لرستان با هنرمند پيشکسوت، آهنگساز و نوازنده ويلون اعضاي انجمن موسيقي لرستان با هنرمند پيشکسوت، آهنگساز و نوازنده ويلون ديدار کردند.
به گزارش خبرگزاري موج، عصر امروز مراسم ديدار با استاد محمود مديري، هنرمند پيشکسوت، آهنگساز و نوازنده ويلون لرستاني با حضور امين عباسيان، رئيس انجمن موسيقي لرستان، حشمتالله فتحي، ذبيحالله کردعليوند و مجتبي روماني، اعضاي هئيت رئيسه انجمن موسيقي و هنرمندان حجتالله عزيزي، مختار فلاحي، شهرام کيميايي، شهرام کاظمي و انوش فاضلنژاد برگزار شد.
رئيس انجمن موسيقي لرستان در اين ديدار گفت: استاد محمود مديري از آهنگسازان و نوازنده ويلون توانمند اين ديار است که زحمات و تلاشهاي فراواني را جهت اعتلاي موسيقي و فرهنگ لرستان کشيده است.
امين عباسيان اضافه کرد: استاد مديري زماني فعاليت هنري خود را آغاز کرد که موسيقي به شکل امروزي نبود و با وجود وي و بزرگاني ديگر بود که موسيقي شهري و کلاسيک تبلور پيدا کرد، در اين دوره سازبندي و فضاي آهنگ رنگ و بوي خاصي دارد و ساختههاي استاد هنوز بعد از گذشت دههها همان تازگي و طراوت را دارد، از جمله کارهاي فاخر استاد مديري نتنويسي آهنگهاي لري ماست که با زحمات استاد حميد ايزدپناه در کتاب لرستان در آيينه تاريخ در سال 51 به چاپ رسيده است.
در ادامه محمود مديري، هنرمند پيشکسوت، آهنگساز و نوازنده ويلون لرستاني با بغضي در گلو گفت: من انتظار نداشتم بعد از 35 سال عدهاي از اهالي هنر اين حقير را قابل بدانند و به عيادتم بيايند و قدم رنجه شما عزيزان به قدري به من روحيه داده که از فردا تا زندهام، تمام تلاش خود را جهت ساختن هزاران آهنگ به کار ميبندم.
استاد مديري بيان کرد: در 25 اسفند 1314 در نهاوند به دنيا آمدم و تا کلاس چهارم ابتدايي در دربند دورود ادامه تحصيل دادم و از 12 سالگي در دسته موزيک ارتش استخدام شدم و ديپلم را شبانه نزد استاد حميد جزايري در خرمآباد طي کردم، در ابتدا به نواختن ساکسيفون و ترمپت مشغول و سپس نواختن ويلون را به طور مخفيانه آغاز و مدتي نيز خدمت استاد شاپور نياکان شاگردي کردم.
وي تصريح کرد: کتاب يک تا چهار استاد خالقي و کتاب يک تا پنج ويلون و در سن 17 سالگي رديف صبا را به اتمام رساندم و سمفوني شماره پنج بهتون را با 70 نفر نوازنده هدايت و ساليان سال به آموزش مشغول و بسياري از هنرمندان را به جامعه هنري معرفي کردم.
اين آهنگساز پيشکسوت با بيان تلاشهاي مجدانه استاد حميد ايزدپناه براي فرهنگ و هنر لرستان، گفت: در سال 37 در جلوي پادگان سابق دانشگاه شهيد بهشتي فعلي با آقاي ايزدپناه ملاقاتي داشتهام که وي گفت، بگو يا علي و بيا با کمک هم لرستان را به جهان معرفي کنيم، شما زحمت نتنويسي و ساخت و تنظيم آهنگ را تقبل کنيد، تدوين و مکتوب کردن آنان را من انجام ميدهم.
مديري تشريح کرد: با استاد مجتبي ميرزاده ارتباط خانوادگي و تنگاتنگي داشتهام و وي هميشه من را به بناي سفت کار تشبيه ميکرد و ميگفت، من کارهاي آقاي مديري را ماله ميکشم، استاد ميرزاده حق بزرگي گردن بنده و موسيقي لرستان دارد.
مجتبي روماني، مسئول روابط عمومي انجمن موسيقي لرستان نيز گفت: طي هماهنگيهاي به عمل آمده، توسط ذبيحالله کردعليوند با برنامه زنده راديويي هناي زاگرس، استاد مديري چند دقيقهاي به طور زنده با اين برنامه مصاحبه کرد.
در پايان اين مراسم به رسم يادبود از طرف انجمن موسيقي لرستان لوح تقدير و هدايايي به هنرمند پيشکسوت، آهنگساز و نوازنده ويلون لرستاني محمود مديري اهدا شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 90]