تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس از مرد يا زن مسلمانى غيبت كند، خداوند تا چهل شبانه روز نماز و روزه او را نپذ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868966768




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سخنان صریح معاون روحانی در باره اعتیاد زنان


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: سخنان صریح معاون روحانی در باره اعتیاد زنان
معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: نرخ رشد اعتیاد در زنان بیشتر از مردان شده است.
آفتاب: به گزارش ایرنا، «شهیندخت مولاوردی» روز چهارشنبه در کنگره بین المللی دانش اعتیاد افزود: این افزایش نرخ رشد حتی بیشتر از دو برابر است.

وی خاطر نشان کرد، 10 درصد معتادان را زنان تشکیل می دهند در حالی که این رقم در سال 85 پنج درصد بوده است.

نامبرده با بیان اینکه بالا رفتن نرخ اعتیاد در زنان یک واقعیت تلخ است، خاطر نشان کرد: نمی توانیم استراتژی انکار و بی اعتنایی را در این زمینه پیش بگیریم.

معاون رییس جمهور تصریح کرد: اعتیاد زنان بنا به ملاحظات اجتماعی، دست اندرکاران مربوطه را از رویارویی مستقیم منع می کند.

مولاوردی گفت: تا وقتی که مواجهه مستقیم با اعتیاد زنان صورت نگیرد نمی توان به نتایج موفقی در این زمینه دست یافت.

معاون رییس جمهور گفت: 70 درصد زنان معتاد به واسطه اعتیاد همسران خود معتاد شده و به خاطر فشار، تهدید، ترس یا همدردی همسران خود اقدام به توزیع یا مصرف مواد مخدر می کنند.

مولاوردی با اشاره به این که 60 درصد جرایم زنان زندانی ارتباط مستقیم با مواد مخدر دارد ، ادامه داد: زنان جزو نخستین قربانیان آسیب و انحرافات اجتماعی به ویژه اعتیاد هستند.

معاون رییس جمهور گفت: بدون در نظر گرفتن شرایط خانوادگی معتاد نمی توان به حل مشکل اعتیاد زنان پرداخت و در سیاست گذاری های کلان حتما باید نگرش جنسیتی مد نظر باشد زیرا موضوع پنهانی بودن اعتیاد در زنان در مقایسه با مردان به باورهای جامعه بازمی گردد.

وی افزود: رویکرد جامعه به مردان معتاد از جرم انگارانه به بیمار انگارانه تبدیل شده اما این اصلاح نگرش در زنان اتفاق نیفتاده است.

به گفته معاون رییس جمهور یکی از موانع درمان اعتیاد زنان برچسب های اجتماعی به آنان است و این مساله باید حل شود تا زنان جسارت مراجعه به مراکز درمانی را پیدا کنند زیرا اثرگذاری اعتیاد زنان در جامعه ده ها برابر بیشتر از مردان معتاد است.

مولاوردی تصریح کرد: اعتیاد زنان از مناطق فقیر و حاشیه نشین به مناطق عام تر مانند باشگاه های ورزشی و سالن های آرایشی کشیده شده است.

وی گفت: در اعتیاد دختران نوجوان و دانشگاهی با الگوی خاص سوء مصرف مواد به ویژه مصرف قرص محرک روبرو هستیم.

** اعتیاد یکی از اصلی ترین دلایل طلاق

معاون رییس جمهور با بیان اینکه 55 درصد طلاق ها ریشه در اعتیاد دارد: اعتیاد مرد یکی از اصلی ترین دلایل جدایی زنان است.

مولاوردی افزود: همچنین آسیب هایی مانند کودک آزاری، خشونت خانوادگی و قتل به واسطه اعتیاد برای خانواده ایجاد می شود.

وی حمایت از بانک اطلاعات زنان معتاد بهبود یافته در شش استان پر اعتیاد کشور را از اقدامات معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری عنوان کرد و افزود: این معاونت با همکاری وزارت تعاون در این استان ها درصدد کاهش عوامل خطر مانند استرس و مشکلات مالی زنان معتاد است.



تاریخ انتشار: ۱۹ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 132]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن