واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > شمال > آذربایجان شرقی
اولین المپیاد ورزشی بانوان آذربایجان شرقی آغاز شد/ رقابت 60 تیم ورزشی در 4 رشته
تبریز- خبرگزاری مهر: اولین المپیاد ورزشی بانوان آذربایجان شرقی در چهار رشته و با رقابت 60 تیم ورزشی آغاز به کار کرد.
به گزارش خبرنگار مهر، آیین گشایش اولین المپیاد ورزشی بانوان آذربایجان شرقی صبح چهارشنبه در چهار رشته با حضور فرماندار شهرستان تبریز، سرپرست حوزه بانوان و خانواده استانداری آذربایجان شرقی و سید محمد شروین اسبقیان مدیر کل ورزش و جوانان استان در سالن شهید صمد اقدمی تبریز با حضور ورزشکارانی از 20 شهرستان برگزار شد. در این آیین که با اجرای حرکات طناب زنی و ایروبیک همراه بود، ورزشکاران 20 شهرستان در چهار رشته ورزشی شنا، دو و میدانی، والیبال و تکواندو به ترتیب در شهرهای شبستر، تبریز، بناب و مراغه ( والیبال ) و آذرشهر رقابت های خود را طی روز های 19 و 20 شهریور آغاز می کنند. در اولین المپیاد ورزشی بانوان استان بیش از 60 تیم ورزشی در دو روز با یکدیگر به رقابت می پردازند. توسعه فضاهای ورزشی در شهرستان تبریز روند رو به رشدی دارد رحیم شهرتی فر در این آیین با اشاره به روند رو به رشد فضاهای ورزشی گفت: خوشبختانه با تلاش اداره کل ورزش و جوانان، ورزش استان و تبریز رشد بالایی داشته و فضاهای ورزشی نیز به تدریج در حال افزایش است که در این میان توجه ویژه ای به ورزش بانوان داریم. فرماندار تبریز ادامه داد: امکانات ورزشی برای بانوان باید توزیع عادلانه و مناسبی داشته باشد و باید نسبت به تامین فضاهای مورد نیاز برای این قشر از جامعه نیز برنامه هایی اجرایی شود. وی با اشاره به کار خوب ارگان های شهر تبریز برای غنی سازی اوقات فراغت جوانان و نوجوانان گفت: غنی سازی اوقات فراغت سطح آگاهی و بینش جوانان ونوجوانان درحوزههای مختلف علمی، اخلاقی، ورزشی و هنری را بالا میبرد و جامعه را در مسیر پویایی و رشد قرار میدهد.
شهرتی فر ادامه داد: در سال جاری برنامه های مناسبی از سوی کمیته های اوقات فراغت استان طراحی شده و در حال اجرا است که این برنامه ها بر اساس خواست خود جوانان و نوجوانان بوده که اغلب مقوله ورزش و تحرک را به منظور غنی سازی اوقات فراغت خود انتخاب کرده اند. وی با بیان اینکه عرصه ورزش، عرصه انسان سازی و جامعه سازی است، گفت: یکی از شاخصه های مشروعیت هر دولتی میزان مشارکت و حضور مردم در امورات مختلف جامعه است و ایجاد این زمینه ها بر عهده دولت ها بوده و در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران نگاه به عرصه ورزش، عرصه انسان سازی و جامعه سازی و خدمت رسانی در اعتلای فرهنگی جامعه است. فرماندار شهرستان تبریز در ادامه افزود: اتفاقات و رویدادهای مهمی در ورزش استان توسط اداره کل ورزش و جوانان استان روی داده که حاصل تلاش شبانه روزی مسئولین ورزش استان بوده و مهمترین این رویدادها اجرای مناسب بحث غنی سازی اوقات فراغت نوجوانان و جوانان است. احیاء ورزش های سنتی جزو ضروریات است سهیلا امیری نیز در این آیین با اشاره به ضرورت احیای ورزش های سنتی در جامعه گفت: حفظ ورزش های سنتی موجب ایجاد روحیه شادابی، نشاط، تحرک و حتی آموزش امورات آینده به نونهالان و نوجوانان می شود و باید در این جهت برنامه ریزی های لازم صورت گیرد. سرپرست امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان شرقی ادامه داد: در این میان بانوان و مادران بزرگترین نقش را داشته و پاسداشت و احیای سنت های زندگی به خصوص در حوزه ورزشی بر عهده این قشر است.
وی با بیان اینکه مادران امروز باید برای انتقال این ارزش ها به آیندگان تلاش کنند، گفت: بانوان در احیاء سنت های جامعه نقش کلیدی دارند و زنان نقش انکار ناپذیر در اشاعه و احیای سنت های اصیل ایرانی دارند و باید برای انتقال این سنت ها به نسل های آینده کوشا باشند. امیری با اشاره به اینکه ورزش های سنتی رو به فراموشی است، گفت: زنان و مادران با گنجاندن ورزش در برنامه روزانه خویش خانواده و جامعه را به سمت ورزش سوق می دهند و در نهایت جامعه شاداب و سالم خواهیم داشت. استعدادیابی در بین بانوان مهم ترین هدف اجرای المپیاد ورزشی سید محمد شروین اسبقیان نیز در این مراسم با اشاره به ضرورت استعدادیابی در بین بانوان گفت: این المپیاد روند چندین ساله دارد و در سال های آتی تعداد رشته های ورزشی افزایش خواهد داشت و طرح اجرایی این رقابت ها تدوین و به زودی ابلاغ خواهد شد. مدیر کل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی ادامه داد: مهمترین هدف این المیپاد را استعدادیابی در ورزش بانوان بوده تا این قشر که نیمی از جمعیت استان را تشکیل می دهند در عرصه های ورزشی فعال بوده و شاهد مدال آوری آن ها در مسابقات مختلف جهانی باشیم. وی با بیان اینکه در زمینه ورزش بانوان گام های خوبی برداشته شده است، گفت: در چندین سال گذشته مجموع اقدامات در بخش بانوان در توسعه ورزش قهرمانی و همگانی بوده و افزایش مدال های انفرادی در رقابت های بین المللی و آسیایی و انفرادی و تیمی بانوان در رقابت های کشوری و توسعه ورزش همگانی و افزایش ظرفیت ورزش همگانی خصوصا ورزش خانوادگی در استان نمونه بارز این توسعه است.
اسبقیان با اشاره به اینکه با اجرای برنامه های اینچنینی در پی ایجاد شادابی و نشاط در بین بانوان هستیم، گفت: ایجاد نشاط و شادابی در نیمی از جمعیت جامعه که همان بانوان و دختران را تشکیل می دهند نیاز و وظیفه اداره کل ورزش و جوانان استان و دستگاههای متولی است تا این قشر نیز از امکانات ورزشی به تساوی استفاده کنند . وی افزود : شادابی ، نشاط، سازندگی، بالندگی و سلامت جسمانی و روانی جامعه در گرو داشتن مادران سالم و شاداب بوده و بایستی توان و ظرفیت و پتانسیل ورزش استان را به سمت توسعه ورزش همگانی و قهرمانی در بین بانوان سوق داد. مدیر کل ورزش و جوانان استان ادامه داد: استمرار این المپیاد ها در راستای از بین بردن کم تحرکی ، مبارزه با اعتیاد ، غنی سازی اوقات فراغت و توسعه ورزش همگانی است.
۱۳۹۳/۶/۱۹ - ۱۱:۱۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 59]