واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > شمال > مازندران ناییج پور:
انجمن صنفی کارگران ماهر در مازندران راه اندازی می شود
ساری - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان مازندران با اشاره به شناسایی 42 هزار کارگر ماهر در استان، راه اندازی انجمن صنفی کارگران ماهر را از جمله برنامه ها بیان کرد.
به گزارش خبرنگار مهر، تورج نائیج پور صبح سه شنبه در نشست با نمایندگان شرکت های آزمایشگاه های مقاومت مصالح عضو سازمان، با بیان اینکه یکی از راهکارهایی که بتوانیم ساخت و ساز در مازندران را ساماندهی کنیم تقویت انجمن صنفی است اظهار داشت: پنج تفاهم نامه با اداره کار و فنی حرفه ای منعقد شد که ساماندهی 42هزار کارگر ماهر را در دستور کار داریم تا انجمن صنفی کارگران ماهر را راه اندازی کنیم و در سایر بخش های مهندسی هم علاقمندیم که این اتفاق رخ دهد. وی با بیان اینکه آزمایشگاه طبق مقررات ملی و آیین نامه های جاری کشور جزء الزامات کار است گفت :متأسفانه در این بخش ساماندهی وجود نداشته و باید به فرایندهای این حوزه نظم بخشیده شود تا هم آزمایشگاه ها و هم مردم به حق و حقوق خود برسند .
وی افزود :با توجه به اینکه آزمایش مقاومت مصالح ساختمانی جزو الزامات ساخت و ساز است ولی در زمینه آزمایشگاه در اول راه بوده و در بخش ژئوتکنیک ساماندهی صورت نگرفته و به نتایج درست نرسیدیم.
نائیج پور با اشاره به امکانات تجهیزاتی و مکانی آزمایشگاه ها بیان داشت : با رعایت چارچوب های مشخص تلاش کردیم که خدمات مهندسی ارائه شده در این بخش هدفمند باشد و به آفت نظام مهندسی تبدیل نشود و تلاش ما این است که از اول آبان ماه موضوعات مربوط به آزمایشگاه قطعی شود.
رئی سازمان نظام مهندسی ساختمان مازندران، با بیان اینکه باید مجمع امور صنفی آزمایشگاه استان راه اندازی شود گفت : در صدد هستیم تا نهادهای صنفی را در بخش های مختلف استان فعال کنیم تا این نهادهاخود را اداره کرده و به سازمان راهکارهای لازم برای رفع مسائل و مشکلات ارائه کنند.
رئیس سازمان با بیان اینکه اصناف پایه های کار مهندسی در جهان هستند گفت: در کشور ما مقررات ملی و قوانین دولتی شده در صورتی که باید این قوانین از بدنه فنی به سمت بالا برود .
وی ادامه داد: وقتی که یک صنف تشکیل می شود این صنف برای خود تکالیفی را مشخص می کند و اهدافی را تعیین می کند و بخشی از این تکالیف به ساماندهی خود اصناف مربوط می شود .
نائیج پور با اشاره به مشکلات موجود در بخش بتن استان گفت :باید از گزارش هایی که توسط آزمایشگاه ها ارائه می شود تحلیلی داشته باشیم و بتوانیم به اهداف بالاتری در این بخش برسیم.
رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان افزود : در ساخت بتن فقط به مقاومت آن توجه شد و به سایر مشخصات آن از جمله خواص بتن سالم و شرایط مختلف بتن ریزی توجهی نشده است و باید در این زمینه به راهکارهای قابل قبول برسیم.
درادامه این نشست دکتر مهران اصفهانی زاده عضو هیأت مدیره و گروه تخصصی عمران سازمان با بیان اینکه بر اساس آیین نامه ها و ضوابط کنترل های مربوط به مصالح ساختمانی صورت می گیرد گفت: فعالیت شرکت خدمات آزمایشگاهی همیشه وجود داشته و ارائه این خدمات موضوع جدیدی نیست و وابسته به مصوبات سازمان نیست و با آیین نامه ها و مقررات ملی این ضوابط جاری بوده و مهندسین باید استفاده کنند.
وی افزود : شرکتهای آزمایشگاهی استان در ابتدای مسیر هستند و حالت چند وجهی دارند بعضی از این شرکت ها توسط سازمان مدیریت برنامه ریزی رتبه بندی شده اند و برخی نیز طبق دستورالعمل اولیه از اداره کل راه و شهرسازی رتبه کسب کردند و نظام مهندسی نیز در سال های اخیر توانست تمرکز و ورود بیشتری در این زمینه داشته باشد و نظم بیشتری در این بخش برقرار کند.
اصفهانی زاده با اشاره به تغییر نحوه اخذ صلاحیت از مسکن و شهرسازی اظهار داشت : مشکلات زیادی در ارائه خدمات این شرکتها وجو د دارد و تقریبا دو سال پیش نظام نامه کنترل خدمات ژئوتکنیک در هیأت مدیره مصوب شد اصلاحاتی داشت ولی بنا به دلایلی اعمال این اصلاحات به تأخیر افتاد.
عضو گروه تخصصی عمران بیان داشت :درزیرگروه ،گروه تخصصی عمران کارگروه ژئوتکنیک تشکیل شد و مسائل مورد بررسی قرار می گرفت و با توجه به اینکه در ابتدای مسیر لازم بود که شرکتها حضور داشته باشند و با مسائل آشنا شوند به همین دلیل تصمیم گرفته شد که این جلسات با شرکت همه نمایندگان کلیه شرکتهای فعال در استان برگزار شود.
۱۳۹۳/۶/۱۸ - ۱۲:۲۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]