واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > غرب > لرستان گزارش مهر از شهرستان دلفان؛
انتظار برای تکمیل درمانگاهی که 5 وزیر را به خود دید/ کلنگ مصری به ربیعی رسید
نورآباد - خبرگزاری مهر: عملیات اجرایی درمانگاه تامین اجتماعی شهرستان دلفان که کلنگ آن در زمان عبدالرضا مصری و با حضور وی به زمین زده شد همچنان در نقطه 50 درصدی پیشرفت فیزیکی باقی مانده و معلوم نیست مردم باید چقدر دیگر برای تکمیل این پروژه منتظر بمانند.
به گزارش خبرنگار مهر، کلنگ درمانگاه تامین اجتماعی شهرستان دلفان در زمان دولت نهم به زمین زده شد، درمانگاهی که حالا به دولت یازدهم رسیده ولی هنوز تکمیل نشده است. عملیات اجرایی درمانگاهی که تاکنون سه دولت و پنج وزیر را به خود دیده است بارها متوقف شده و هر بار نیز انتقادات مسئولان از مسئولان استانی تا شهرستانی را به همراه داشته است، انتقاداتی که به نظر می رسد موجب توجه متولیان امر به اهمیت تکمیل این درمانگاه و تسریع در روند ساخت این پروژه نشد. به رغم اینکه کلنگ این درمانگاه در سال 86 به زمین زده شده، ولی بازهم در سال 91 مسئولان امر در تامین اجتماعی لرستان مراسمی برای آغاز عملیات اجرایی این پروژه گرفتند تا به نوعی عملیات ساخت آن را فعال کنند که البته وعده های آن روز مدیر کل تامین اجتماعی لرستان نیز هیچگاه محقق نشد.
شهناز حمزه لویی مدیر کل تامین اجتماعی لرستان در این مراسم که در مهرماه سال 91 برگزار شد گفته بود: با دورنمایی که ما از این طرح و انتخاب یک پیمانکار قوی داریم امیدواریم قبل از 18 ماه این پروژه ساخته شود. این وعده حمزه لویی نه تنها 18 ماه بعد که تاکنون نیز محقق نشده تا مدیر درمان اداره کل تامين اجتماعي لرستان از وعده دیگری برای بهره برداری از این پروژه رونمایی کند. بهاروند که در جريان بازديد از پروژه درمانگاه تامين اجتماعي شهرستان دلفان با خبرنگار مهر گفتگو می کرد در این رابطه گفت: متاسفانه عمليات ساخت درمانگاه تامين اجتماعي شهرستان دلفان كه يكي از مصوبات دور اول سفر هيئت دولت نهم به لرستان بود پس از كلنگ زني با تاخيري چند ساله مواجه شد. وی عنوان کرد: در حال حاضر خوشبختانه با پيگيري هايي كه صورت گرفت عمليات ساخت این درمانگاه در حال انجام بوده و از پيشرفت قابل قبولي نيز برخوردار است. بهاروند افزود: با توجه به نياز شهرستان دلفان تامین اجتماعی با پيمانكار پروژه در خصوص تسريع در ساخت اين درمانگاه مذاکره و امكانات و اعتباري كه نياز است را در اختيار آنان گذاشته ايم كه امیدواریم با قول پيمانكار بتوانيم تا پايان سال 93 اين طرح را به بهره برداري برسانیم. مدير درمان اداره کل تامين اجتماعي لرستان افزود: اين درمانگاه در زمینی به مساحت دو هزار و ۲۰۰ متر مربع مساحت در 3 طبقه با تيپ درمانگاه هاي تخصصي در حال ساخت است. بهاروند اظهار داشت: در مرحله اول اين درمانگاه به صورت عمومي راه اندازي مي شود و در صورت افزايش تعداد بيمه شدگان و میانگینی كه سازمان تامين اجتماعي نياز دارد به درمانگاه تخصصي تبديل خواهد شد و تجهيزات آن نيز به تخصصي ارتقا داده مي شود. وی پيشرفت فيزيكي درمانگاه تامين اجتماعي دلفان را 50 درصد عنوان كرد و اظهار داشت: پس از ساخت اين پروژه به منظور بكارگيري و جذب نيروهاي درماني اقدام خواهيم كرد. مدير درمان اداره کل تامين اجتماعي لرستان یادآور شد: به طور قطع نيروهايي كه براي اين مركز درماني استفاده مي شود نيروهاي بومي اين شهرستان هستند كه در قالب آزموني كه در اين خصوص برگزار می شود پذیرش خواهند شد. بهاروند افزود: اعتبار اوليه برای تکمیل درمانگاه تامین اجتماعی شهرستان دلفان 20 ميليارد ريال است كه در صورت كم بودن اعتبار اين سازمان مشكلي در زمینه نبود اعتبار براي ادامه ساخت آن را ندارد.
بنابر این گزارش یکی از مهم ترین مصوبات سفرهای هیئت دولت به شهرستان دلفان درمانگاه تامین اجتماعی این شهرستان است که پس از گذشت نزدیک به هفت سال همچنان 50 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و اواخر سال 91 عملیات اجرایی آن آغاز شده است. این در حالیست که همزمان با سفر دوم هیئت دولت به استان لرستان و شهرستان نورآباد در سال 86 کلنگ ساخت درمانگاه تخصصی تامین اجتماعی شهرستان دلفان با حضور وزیر وقت رفاه و تامین اجتماعی و جمعی از مسئولان تامین اجتماعی استان و شهرستان به زمین زده شد. جالب اینجاست که این درمانگاه تاکنون پنج وزیر را به خود دیده ولی به نوعی داغ تکمیل آن بر دل همه این وزرا مانده است. عبدالرضا مصری، وزیری بود که کلنگ این درمانگاه را بر زمین زد تا پس از او صادق محصولی،عبدالرضا شیخ الاسلامی، اسدالله عباسی و علی ربیعی نیز در راس وزارت سابق رفاه و وزارتخانه ادغام شده كار، تعاون و رفاه اجتماعی قرار بگیرند ولی این درمانگاه تمام نشود. این در حالیست که شهرستان 147 هزار نفری دلفان با بیش از 40 هزار بیمه شده تامین اجتماعی یکی از شهرستانهای محروم لرستان به لحاظ امکانات درمانی محسوب می شود به طوریکه احداث این درمانگاه همواره در صدر مطالبات مردم قرار داشته است. هم اکنون تنها یک بیمارستان دولتی در این شهرستان وجود دارد که پاسخگوی نیازهای مردم این شهرستان با جمعیت حدود 150 هزار نفری نیست. در حال حاضر این درمانگاه مطابق اعلام نظر مسئولان هر ساله کمتر از 10 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و با این روند معلوم نیست این پروژه کوچک چند وزیر دیگر را خواهد دید تا به پایان برسد. شهرستان دلفان با 2 هزار و 740كيلومتر مربع مساحت در شمالغربي استان لرستان قرار دارد.
۱۳۹۳/۶/۱۸ - ۱۱:۳۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]