واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۷ شهريور ۱۳۹۳ (۱۰:۲۳ق.ظ)
احمدي: تنها راه نجات کشور اقتصاد مقاومتي است تنها راه نجات کشور اقتصاد مقاومتي است که اگر به اين رويکرد عمل کنيم مي توانيم خيلي از موارد مانند خودکفايي و به دست گرفتن بازارهاي جنوبي را داشته باشيم.
به گزارش خبرگزاري موج، محمد احمدي صبح دوشنبه در اولين کارگاه آموزشي علمي و تخصصي اقتصاد مقاومتي تاکيد کرد: تنها راه نجات کشور اقتصاد مقاومتي است که اگر به اين رويکرد عمل کنيم مي توانيم خيلي از موارد مانند خودکفايي و به دست گرفتن بازارهاي جنوبي را داشته باشيم.
وي با اشاره به اينکه، جايگاه مقام معظم رهبري بالاتر اين است که وارد مسائل خورد اجرايي مملکت شوند افزود: اگر دستگاه هاي اجرايي با توجه به تذکرات مکرر رهبري به وظيفه هاي خودشان در خصوص مباحث مربوط به اقتصاد مقاومتي به خوبي عمل کرده بودند امروز لازم نبود مقام معظم رهبري به اين بحث وارد شوند.
احمدي در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به پتانسيل و داشته هاي استان فارس، گفت: ذخاير نفت و گاز، کشاورزي، گردشگري سلامت، طبيعي، مذهبي، تاريخي، فرهنگي و... از داشته هاي امروز استان فارس است که بخوبي از اين پتانسيل استفتده نمي شود، به عنوان مثال، در حاليکه پيش از انقلاب استان فارس و شهر شيراز قطب سلامت و پزشکي کشور بود که اين مهم باعث شده بود شيخ نشينان براي درمان به شيراز سفر کنند.
وي تاکيد کرد: زمانيکه چنين پتانسيل هايي در استان فارس وجود دارد جاي تعجب است که به چه دليل همچنان با مشکلات اقتصادي مواجه هستيم در حاليکه هر کدام از اين پتانسيل ها باعث پيشرفت يک کشور مي شود.
استاندار فارس يادآور شد: فارس در گذشته قطب الکترونيک بود اما پس از انقلاب به دليل نفوذ برخي از مسئولين و نمايندگان قطب الکترونيک به استانهاي ديگر کشور رفت و فارس با مشکلات مختلفي مواجه شد.
احمدي افزود: تمامي تلاش خود را انجام داده ايم که با حمايت وزراي دولت تدبير و اميد استان فارس مجدد به قطب الکترونيک کشور تبديل شود.
وي ادامه داد: در بحث حمل و نقل با توجه به اينکه شيراز به راه آهن متصل است متاسفانه بن بست شده که در تلاشيم با اتصال به بوشهر و بندر عباس حمل و نقل ريلي را توسعه و مسير ترانزيتي کامل ايجاد کنيم.
استاندار فارس با اشاره به اينکه حمل و نقل هوايي را بايد توسعه دهيم، گفت: تنها استان کشور که سه فرودگاه بين المللي دارد فارس است و سه فرودگاه غير فعال ديگر نيز داريم که بايد کامل شود تا از اين مسير نيز بتوانيم افزايش مراودات اقتصادي را داشته باشيم.
احمدي در بخش ديگري از سخنان خود در خصوص چالش هاي موجود در وضعيت اقتصادي استان فارس نيز گفت: عمده چالش استان فارس بيکاري است که رتبه پنجم کشور را داريم که 13.3 درصد آمار بيکاري استان است.
وي تاکيد کرد: مشکل بي آبي ديگر چالش روبه رو است زيرا تمامي دشتهاي فارس بيلان منفي دارد و اينکه به غير از شيراز و مرودشت مابقي شهرستانهاي فارس کشاورزي سنتي هستند.
استاندار فارس با اشاره به وضعيت بانکهاي استان نيز گفت: بانکهاي فارس پس از تهران و اصفهان بيشترين سرمايه را دارا هستند اما به دلايل مختلف در استانهاي ديگر سرمايه گذاري مي کنند.
احمدي يادآور شد: براي خروج از اين بحران هايي که استان را در بر گرفته فعال کردن بخش خصوصي در فارس است و از آنجا که سرمايه داران فارسي در کشور هاي خليج فارس فعال هستند و سرمايه هاي کلان نيز در اختيار دارند بايد آنها را تشويق براي حضور در استان کرد.
وي افزود: تداوم عمليات کشف و استخراج نفت و گاز در جنوب استان فارس همچون لامرد لازم است.
استاندار فارس با بيان اينکه راه خروج از مشکل کم آبي، شيرين کردن آب دريا است، گفت: متاسفانه از منابع آبي خليج فارس هيچگونه استفاده اي نمي کنيم در حاليکه کشورهاي عربي از اين منبع بزرگ بيشترين استفاده را انجام مي دهند.
احمدي با بيان اينکه بسيج يک واقعيت است که بدون درگير شدن در مسير هاي اداري مي تواند ناجي کشور باشد، گفت: بسيج سازندگي استان فارس سال گذشته پنج هزار شغل با اعتبار 40 ميليارد تومان ايجاد کرد و در سال جاري نيز اعلام آمادگي براي ايجاد 20 هزار شغال دارد که بايد از اين توان بهترين استفاده را داشته باشيم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]