تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):هیچ کس روز قیامت در امان نیست، مگر آن که در دنیا خدا ترس باشد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871715571




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

المپياد ملي ورزش‌هاي بومي و محلي در اصفهان برگزار مي‌شود/ ترویج فرهنگ بومی ایرانی


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


استانها > جنوب > اصفهان جعفري در گفتگو با مهر؛
المپياد ملي ورزش‌هاي بومي و محلي در اصفهان برگزار مي‌شود/ ترویج فرهنگ بومی ایرانی
اصفهان – خبرگزاري مهر: رئیس فدراسیون ورزش‌های بومی و محلی با اشاره به برگزاري المپياد ملي ورزش‌هاي بومي و محلي در اصفهان گفت: الویت فدراسیون در برگزاری مسابقات، مستند سازی و حفظ ارزش‌ها و ترویج  ورزش‌های بومی و محلی است.



غلامرضا جعفری در گفتگو با خبرنگار مهر درباره برگزاری المپیاد ورزش‌های بومی و محلی در این استان اظهار داشت: این مسابقات با شرکت 20 استان و حدود 300 شرکت کننده برگزار می‌شود و در بخش آقایان 5 رشته تیراندازی از روی اسب، کشتی سنتی، پرتاب وزنه، طناب کشی و ورزش سنتی بیقاج و در بخش بانوان در سه بخش  حمل مشک تیرکمان، پرتاب وزنه و طناب کشی برگزار می‌شود. وی با اشاره به اهداف برگزاری این مسابقات بیان داشت: با توجه به رسالت و ماموریت فدراسیون و جایگاه ویژه عشایر در کشور عمده ماموریت ما در جهت جلب مشارکت روستایی و عشایری و با هدف ایجاد روحیه نشاط و شادابی در این جامعه و به خصوص توانمند سازی این جامعه برگزار می‌شود. رئیس فدراسیون ورزش‌های بومی و محلی ادامه داد: این امر سبب آن انسجام بین اقوام می‌شود و در تلاش هستیم که با برگزاری این مسابقات این انسجام را بالا ببریم. وی اظهار داشت: با برگزاری اینگونه مسابقات فرهنگ عشایر را به نمایش بگذاریم و می‌توانیم استعداد های کشوری را پیدا کرده و به جامعه ورزشی کشور معرفی کنیم. جعفری درباره برگزاری این مسابقات در استان اصفهان گفت: در فدراسیون برخی استانهای میزبان وجود دارند که هر ساله این استانها پیشنهاد هایی به فدراسیون ارائه می‌کنند و با توجه به ظرفیت استان‌ها، محل برگزاری انتخاب می‌شود و در این المپیاد، استان اصفهان با توجه به توانمندی بالا و استقبال هیئت این استان، انتخاب شد. وی درباره برنامه هایی که این فدراسیون برای ترویج بازی های بومی و محلی دارد گفت: در الویت این موضوع بحث مستند سازی بازی های بومی محلی است و برگزاری این مسابقات میتواند نقش مهمی در احیای بازی های بومی محلی باشد و مطلب مهم تر این است که در قالب این مستند سازی بازی های بومی و محلی تحریف نشود. رئیس فدراسیون ورزش‌های بومی و محلی اظهار داشت: امیدوارم با تداوم برگزاری این مسابقات و افزودن رشته ها و رده های سنی دیگر با نام جوانان دیروز و پیشکسوتان و رده های سنی کودکان این فرهنگ به گونه ای بیشتر ترویج پیدا کند. وی اضافه کرد: وزارت علوم نیز عنایتی به فدراسیون ما داشته و با صحبت‌هایی که با معاون این وزارتخانه داشته‌ایم، امیدوار هستم که با افزودن دروس اختیاری در قالب ورزش های بومی و محلی در آموزش و پرورش فرهنگ عشایری را گسترش دهیم و در ادامه این دروس اختیاری را به دروس موظفی تغییر دهیم.


۱۳۹۳/۶/۱۵ - ۱۲:۴۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 119]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن