تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نماز قلعه و دژ محکمی است که نمازگزار را از حملات شیطان نگاه می دارد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1872038514




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

انتقاد از روند کند برگزاری کرسی های آزاداندیشی دردانشگاه ها/ طرح ضیافت اندیشه بستر مناسبی برای وحدت حوزه و دانشگاه است


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


استانها > شرق > خراسان جنوبی حجت الاسلام عبادی:
انتقاد از روند کند برگزاری کرسی های آزاداندیشی دردانشگاه ها/ طرح ضیافت اندیشه بستر مناسبی برای وحدت حوزه و دانشگاه است
بیرجند - خبرگزاری مهر: عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با انتقاد از روند کند برگزاری کرسی های آزاد اندیشی و نظریه پردازی در دانشگاه ها گفت: طرح ضیافت اندیشه بستر مناسبی برای وحدت حوزه و دانشگاه است.



به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام  محمدباقرعبادی صبح شنبه در آیین گشایش طرح ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه های صنعتی و بیرجند با بیان اینکه دانشگاه محل تفکر و اندیشه است، اظهارکرد: بنابر فرمایش مقام معظم رهبری اساتید دانشگاه فرماندهان جنگ نرم هستند. وی با بیان اینکه امروز جنگ فرهنگی دشمن بیش از هر زمان دیگری در حال گسترش در سطح جامعه است، افزود: اساتید دانشگاه فرماندهان این جنگ و هجمه فرهنگی هستند که باید بیش از گذشته هوشیار باشیم. نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی طرح ضیافت اندیشه را یک طرح حساب شده و با برنامه عنوان کرد و ادامه داد: دانشجویان سربازان جنگ نرم هستند که باید از طریق اساتید فرماندهان جنگ نرم ازنظر فکری و علمی تجهیز شوند تا موجب پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران شوند. روند کند برگزاری کرسی های اندیشی در دانشگاه ها حجت الاسلام عبادی با اشاره به اینکه طرح ضیافت اندیشه به نوعی حالت کرسی های آزاداندیشی را دارد، گفت: علی رغم تاکیدات مقام معظم رهبری هنوز کرسی های آزاد اندیشی در دانشگاه ها برگزار نمی شود. وی بیان کرد: طرح ضیافت اندیشه این فضا را ایجاد می کند تا اساتید نظرات خود رامطرح کنند. عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی روحانیت را از دیگر شرکت کنندگان در طرح ضیافت اندیشه دانست و اظهارکرد: حضور روحانیت و اساتید درطرح ضیافت اندیشه موجب زمینه ساز وحدت حوزه و دانشگاه می شود. حجت الاسلام عبادی تصریح کرد: تبادل فرهنگی، علمی و عاطفی بین اساتید و مدرسان از آثار و برکات این طرح است که می تواند موثر باشد. وی ارتباط دانشگاه با جامعه را مهم ارزیابی کرد و افزود: ارتباط دانشگاه با جامعه در تمامی عرصه ها اعم از فرهنگ، اقتصاد، کشاورزی و اجتماعی باید بسیار پر رنگ و یک ارتباط تنگاتنگ باشد.  نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی به نقش مهم و تاثیرگذار اساتید در استان اشاره کرد و گفت: هنوز بستر ورود اساتید به عرصه مدیریت فراهم نیست که این بستر و زمینه باید فراهم شود. حجت الاسلام عبادی عنوان کرد: اساتید دانشگاه می توانند در عرصه های مختلف اقتصاد، فرهنگ، مدیریت و کشاورزی استان موثر و تاثیرگذار باشند. وی بابیان اینکه آماده استفاده از نظرات و پیشنهادات اساتید دانشگاه درراستای رفع مشکلات و پیشرفت استان هستیم، ادامه داد: اساتید دانشگاه با راه اندازی شرکت های دانش بنیان می توانند به توسعه و رشد علمی استان کمک کنند. رئیس دانشگاه بیرجند نیز در این مراسم با اشاره به نامگذاری سال جاری مبنی بر اقصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی اظهار کرد: فرهنگ به منزله هوای تنفس است. خلیل خلیلی با بیان اینکه بدون مقوله فرهنگ اقتصاد کشور به رشد و توسعه نمی رسد، افزود: در کشورهای پیشرفته دنیا اعم از اروپا و آمریکا اگر چه علوم جدید برای آن ها توسعه و پیشرفت به ارمغان آورده اما روح حاکم فرهنگ است. وی بابیان اینکه طرح ضیافت اندیشه یک دوره تاثیرگذار و مهم است، گفت: دراین دوره ها که یک تعامل دوسویه است از نظرات و دانش اساتید استفاده می شود.


۱۳۹۳/۶/۱۵ - ۱۱:۲۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 74]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن